keskiviikko 24. tammikuuta 2024

Odottamaton ohje Paratiisiin kulkijoille

 Miten on ylhäällä siten on myös alhaalla. Jumala ei heitä noppaa. Mutta siitä huolimatta Jumala luo pienimmästä suurimpaan äärettömästi mahdollisuuksia, jonka vuoksi monet luulevat, että kaikki on vain sattumaa.

Vitsi on siinä, että kuten miljardista siittiöstä yleensä vain yksi ainoa siittiö pystyy uimaan oosyytin pinnalle asti, ja sen urhoollisen uimisen seurauksena tulee jotain uutta ja suurenmoista. Jumalallisesta näkökulmasta katsottuna se ei ole sattumaa, että triljoonasta siittiöstä juuri se siittiö, josta sinä olet puolet, pääsi maaliin asti. Sillä Jumala on asettanut siittiöiden polulle lukemattoman määrän erilaisia rasteja, joihin päässyt siittiö saa lisäpisteitä.

Peliteoriaa voi soveltaa yksittäisen siittiön uintimatkaa kohden lopullista voittoa.

Samoin Jumala tekee kaikilla muillakin tasoilla. Ihminenkin on vain yksi siittiö miljardien muiden siittiöiden seassa. Kuten luonto vaatii ihmisen siittiötä uimaan vastavirtaan, niin myös yksilöihminen voi saavuttaa lopullisen voittonsa uimalla yleistä mielipidettä vastaan.

Ihmislaji on juuri näinä päivinä kaikkein hedelmällisimmillään. Milloinkaan ennen eikä tämän jälkeen tule koskaan olemaan yhtä paljon "ihmissiittiöitä" uimassa kuolevaisten planeetalta jonnekin kosmoksen oosyyttiin. Kuten ihmisen miljardeista siittiöistä ehkäpä vain pari tai kolme saa aikaan ajallista jatkuvuutta, niin saattaa olla sama suhde myös sillä tasolla, missä ihminenkin on itsessään pelkkä siittiö.

Kaikki ihmiset yrittävät omalla siimahännällään uida kohti Paratiisia, mutta sinne ei pääse kuin yksi ainoa ihminen. Otan lisää viiniä ja siksi uskallan jatkaa tätä hirvittävää ajatusta edelleen.

Meille on kerrottu, että yksi ainoa ihmissiittiö (Joshua ben Joseph) on kaikista vastuksista huolimatta onnistunut uimaan Urantialta Paratiisiin asti. En voi uskoa, että kaikki muut ihmissiittiöt on siten tuomittu häviöön. Mutta en voi mitään sille, että se vertaus, jonka juuri kerroin, olisi ihmiskunnan loppu. Olen varma, että en ole vielä muistanut kaikkea, mikä tarvitaan armolliseen loppukirjoitukseen.

Vaikka ihminen olisikin ja onkin pelkkä jumaluussiittiö tuupattuna kosmokseen, niin se ei tarkoita, että ihminen olisi täysin sattuman oikkujen tuupittavana. Päin vastoin. Kuka tahansa ihminen saa jopa päivittäin vihjeitä siitä, mille polulle tänään tulee astua.

Ihmistiede on saanut selville, että se ei ole pelkkää sattumaa, mikä siittiö hedelmöittää oosyytin (pientä hakuja se vaatii, että löydät viimeisimpiä tieteen saavutuksia).
Samoin myös Ihmissiittiön (Ihmisen) sisällä on jumalallinen opas, jonka korkein halu ja ainoa tarkoitus on opastaa ihminen Paratiisiin, eli siihen universaaliseen oosyyttiin, jonne tunkeuduttuasi sinusta tulee uuden kosmoksen jumala. Ihminen onkin jo saanut selville, että ihmisessä toimii sellaiset virtapiirit, kuten intuitio, rohkeus ja neuvokkuus. Ihminen ei itse ole niitä luonut, kuten ihminen ei ole luonut ihmistäkään. Mutta. Juuri se, joka on luonut ihmisen, on varmistanut myös sen, että ihmisen matka Urantialta Paratiisiin on varmasti yhtä haasteellinen kuin miehen siittiön matka vaginasta oosyyttiin.

Hyvää yhtä hyvää pikkulauantaita kaikille, jota se on kirjouttaneellekin, joka yrittää parhaansa päästäkseen täältä jonnekin.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Pitäisi muistaa, että presidentin vaalien jälkeenkin pitäisi elää aivan tavallista elämää. Mutta. Jos ihminen haluaa saavuttaa jotain suurenmoista, niin silloin hänen tulisi ajatella omaa ikuisuuttaan. Jokaisen ihmisen tulevaisuus on aina parempi kuin seuraavien vaalien tulokset, jotka eivät koskaan ole sitä, mikä oli ihmisen ideologian odotusarvo.

Brainleak kirjoitti...

Lisää Facebookin >avaruusolennoista

Avaruusolennot saattavatkin olla "eri ulottuvuuksia" edustavia enkeleitä, sanoo Yhdysvaltain viranomainen

Brainleak kirjoitti...

Ihmiset pelkäävät ajatella. Kun vain ihmiset antaisivat ajatuksensa kulkea minne ikinä se meneekin, niin silloin ihminen olisi vapaa kaikesta, eritoten uskomuksista ja ideologioista.