lauantai 20. tammikuuta 2024

Sukupuolia on niin paljon kuin on vastinpareja.

 Järjen ja tieteen mukaan vain sellainen olento voi olla sukupuolinen, jolle on vastinpari. Esimerkiksi lesbo ei voi olla lesbolle sukupuoli, eli lesbot ja homot eivät ole sukupuolia, koska niille ei ole sellaista vastinparia, joiden kanssa he voisivat tuottaa lisää lesboja ja homoja.

Käsite sukupuoli viittaa aina suvun jatkamiseen ja viime kädessä siinä on kyse lajin olemassaolon jatkumisesta. En ole koskaan voinut ymmärtää, mikä hinku lesboilla ja homoilla on sukupuolisille markkinoille, koska se on vain tosiasia, että joku voi kutsua itseään lesboksi, homoksi tai miksi tahansa vain siksi, että hänellä on isä ja äiti, eli vastinparit.

Olen huomannut, että ehkäpä yksikään näiden presidentin vaalien ehdokkaista ei perustele omaa mielipidettään faktoilla, vaan nojaa yksinomaan oman laumansa uskomuksiin. Lähimpänä faktuaalisuutta myös sukupuoliasiassa on Jussi Halla-aho, mutta kyllä vaatisin häneltäkin vähän tarkempaa ulostuloa kuin vain hokemalla, että persut perustavat sukupuolikäsityksensä johonkin perinteeseen.

Olisi ihan kiva kuulla jonkun todella puhetaitoisen perustelevan kansansa sukupuolisuuteen pelkillä faktoilla, jolloin siinä ei tarvita sitten minkäänlaista uskontoa ja ideologiaa.

2 kommenttia:

Heikki kirjoitti...

Sukupuolia on kaksi ( joskus dna kopionti ei onnistu ja tulee välimuotoja) , Koettuja sukupuolia voi olla vaiikka kuinka paljon. Mikä tässä on vaikeaa?

Brainleak kirjoitti...

Ehkäpä sille muu-kokemukselle pitäisi löytää tai keksiä joku muu nimitys kuin sukupuoli. Mitä isompi joukko luulee olevansa jotain sukupuolta sitä pienempi on syntyvyys. Mitä enemmän ihmiset puhuvat sukupuolistaan sitä vähemmän heitä kiinnostaa edes omien viiteryhmiensä säilyminen olemassaolossa. En usko sellaiseen maailmaan, missä miehet ja naiset ovat yhdenvertaisia sellaisille,joita kutsutaan muu-sukupuoliksi, koska se on nyt vain fakta, että mies ja nainen ovat ehdoton edellytys kaikkeen, mikä liittyy ihmislajiin. Ihan samalla tavballa kuin yrittäjät ovat ehdoton edellytys sille, että jotkut luulevat voivansa elää valtion jauhoilla. Tasa-arvo tuhoaa sivistyksen.