maanantai 22. tammikuuta 2024

Valheellinen YLE-manipulointi jatkuu

 Jälleen kerran YLE esitti täydellisen nollatutkimuksen, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mihin YLE tähtäsi, mutta joka uppoaa vasemmistoon ja muihin tietämättömiin kuin häkä, koska juuri sitä vasemmisto haluaakin kommuniselta YLEltä:

YLE, tänään: "Ulkomaalaistaustaiset äänestäjät kertovat, millä perusteella valitsevat ehdokkaansa: ”Maailma on muuttunut paljon” "Ulkomaalaistaustaiset Suomen kansalaiset äänestävät harvemmin kuin kantasuomalaiset. Syitä sille on monia.""

Yhtä hyvin YLE olisi voinut otsikoida, että Espanjan suomalaiset äänestävät Esopanjan vaaleissa harvemmin kuin espanjalaiset. Sanokaa mikä tahansa vieraskansalaisuus ja väittäkää, että se äänestää harvemmin kuin syntyperäiset, niin aivan taatusti saatte tuloksen, että niinhän sen pitää ollakin. Mutta!

Kun YLE haluaa ainoastaan ja vain manipuloida suomalaisista esille pelkkää typeryyttä, eikä puhettakaan, että YLE olisi yllämainitun "uutisen" yhteydessä kertonut, että niin tekevät suomalaisetkin vieraalla maalla. YLEn ainoa tarkoitus on manipuloida verorahoilla suomalaiset pelkiksi idiooteiksi, jotta he lopulta ottaisivat Suomeen sata miljoonaa ..... .

HUOMIO! Tänä aamuna sekä YLE:n radio- että TV-uutiset kertoivat väärennetyistä vaalimainoksista. Ainoa ero Halla-ahon ja Haaviston väärennöksistä kertomisessa oli siinä, että YLE suoraan luki, mitä väärennetyssä Halla-ahon mainoksessa oli sanottu, kun taasen Haaviston väärennöksestä kertoessaan YLE-uutiset luki, että siinä oli esitetty väärää tietoa Haaviston sanomisena, mutta ei sanallakaan edes viitattu, mitä väärennöksessä oli väärää.

YLE siis täysin tahallaan ja harkitusti väitti, että Halla-ahosta tehty väärennetty vaalimainos oli sisällötään oikea, kun taasen YLE oikein painotti sitä, että Haaviston vaalimainokseen oli laitettu sellaista, joka ei pitänyt paikkaansa - koska YLE uutisisissa ei lainkaan kerrottu, mitä siinä väärennöksessä oli väärää. Tasapuolista olisi ollut kertoa sanatarkasti myös väärennetyn Haaviston mainoksen sisältö, mutta siihenhän manipuloiva YLE ei pysty.

Ei kommentteja: