maanantai 22. tammikuuta 2024

Muuttuuko saksalainen ja mihin suuntaan

1920 -ja1930-luvuilla tuskin monikaan saksalainen osoitti mieltään nousevaa kansallissosialismia kohtaan. Ehkäpä se oli päin vastoin, silloinkin, että saksalaiset osoittivat kovasti mieltään niitä kohtaan, joiden katsottiin vastustavan saksalaisten enemmistön tahtoa.

Voisiko olla niin, että vielä tänäänkin historia toistaa itseään, jopa Saksassa? Että jälleen kerran saksalaiset haluavat maahan fasistihallituksen vastustamalla henkeen ja vereen sitä tahoa, joka oikeasti haluaisi Saksalle hyvää?

Viime vuosisadan alkupuolella saksalaiset eivät tunnistaneet itsessään asuvaa fasistia, miten he nyt ovat onistuneet tunnistamaan sen muissa?

YLE, 18.1. 2024: Äärioikeiston vastaiset mielenosoitukset yltyvät Saksassa – idea kansalaisten pakkosiirroista säikäytti ihmiset barrikadeille.

Muistettakoon tosiasiana, että kansallissosialistit eivät olleet äärioikeistoa, vaan ihan sitä samaa vasemmistoa, mitä oli silloin Neuvostoliitossakin. On hyvin tunnettua, että vasemmostolaiset haluavat pukeutua lampaiksi, jotta he sitten voisivat saada tilaisuuden päästä tyranneiksi.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Jos otus vaakkuu kuin ankka, ja kävelee kuin ankka, niin silloin kyseessä on ankka. Kun Hitler vaakkui kuin Stalin ja toimi kuin Stalin, niin silloin Hitler oli kommunisti, kuten Stalinkin. Pieniä hehkuvia hiiliä vasemmiston pään päälle, jotta ihmiset voisivat tajuta, mistä tänäänkin on kyse.

Brainleak kirjoitti...

Jos saksalaiset olivat aikoinaan aidosti pohtineet, mihin surmanloukkuun saksalaisten ylistämä kansallissosialismi Saksan vie ihan muutamassa vuodessa, niin tuskimpa he olisivat silloinkaan olleet niin yksimielisiä kuin tänä päivänä, jolloin varmaa on vain yksi asia; Saksalaiset ovat tänään yhtä tajuttomia sen tulevaisuuden suhteen, mihin he päätyivät YHTEISTUUMIN 90 vuotta sitten.

Olisin erityisen varovainen, jos olisin suomalainen kommunisti, joka tänä päivänä ihanstelee saksalaisten yksituumaisuutta kieltää muuan aatesuunta, koska sellaisen yleisen mielipiteen seurauksena ei voi olla mitään parempaa, mitä saksalaiset saivat ansaitusti osakseen ollessaan niin yksimielisesti kansallissosialimin kannattajia.