tiistai 14. joulukuuta 2010

Monikulttuurinen Koraanin kemia

Skanskan.se: Kemian kirjat eivät ole tarpeeksi monikulttuurisia:
"Ur kemisynpunkt är det inget fel på böckerna, men eftersom de är från sent 1990-tal anser de inte belysa etnicitet och genus på ett modernt sätt.
Bland annat är namnen på personer som förekommer i böckerna nästan uteslutande västerländska, andra kulturer nämns över huvud taget inte. Böckerna speglar med andra ord inte det mångkulturella samhället.
"
Noin Ruotsissa! Historia pitää pistää uusiksi ja muuttaa alkuaineiden nimet arabiaksi ja löytäjien nimet muhammedeiksi samalla periaatteella, millä mormonit naittavat kuolleita...
Onneksi yleiset alkuaineet löydettiin tuhansia vuosia ennen islamia, eikä islamistit ole islamin keksimisen jälkeen juurikaan vaivanneet päätään ihmiskunnan edistymisen puolesta, joten marginaaliin muslimit jäävätkin -- jos kemian kirjojen kirjoittajille sallitaan totuus.
Näyttää kuitenkin siltä, että stalinismi hyppäsi Suomen ylitse suoraan Ruotsiin; Stalinkin halusi, että historia pitää kirjoittaa hänen mielensä mukaiseksi ja luonnon tulee totella kommunismia; Ruotsalaiset mokuttajat vaativat, että totuuden tulee olla monikulttuurisista, eikä se saa olla neutraalia...
Mutta Koraaniin älkää koskeko; sitä teidän ei ole lupa uudistaa, koska muutoin Ruotsista tulisi maailman moraalisin valtio.

Opetushallitus; Liisa Tainio, Tiina Teräs: Sukupuolijäsennys perusopetuksen oppikirjoissa:
"Myös matematiikassa oppikirjojen merkitys oppilaiden maailmankuvan rakentajana on tunnistettu. Oppikirjojen maailmankuvan on todettu pitävän yllä perinteisiä sukupuolirooleja (Hannula 1998)."
Voi pyhä lehmä? Homojen vähäinen määrä johtuu varmaan matematiikan opetuksesta; että homoja olisi paljon enemmän, jos matematiikan oppikirjat eivät kertoisi "kukista ja mehiläisistä", eli jos matematiikan oppikirjat olisivat ristiriidassa biologian kanssa? Entä vasenkätiset?
Miksi oppikirjat syrjivät vasureita? Samoin puolueuskovaisia ei löydy kemian koeputkesta, vaikka ateistit ovatkin vakuuttuneita, että Jumalaa ei ole, koska kemian koeputken sakastakaan ei Häntä löytynyt: Kemia on täysin jumalatonta, eikä edes Allahia mainita matematiikassa! Observera Sverige! Fysiikassa on edelleen Allahin mentävä aukko!

Miten ihmeessä olemmekaan voineet länsimaissa keksiä mikroprosessorin ja kännykänkin, koska matematiikka ei opeta lapsille Koraania! Liisa Tainio, Tiina Teräs:
"Analysoitaessa kansalaisuuden rakentumista biologian oppikirjoissa (Aapola, Gordon & Lahelma 2003) havaittiin, että sukupuolierot esitetään absoluuttisina ja olemuksellisina eikä suhteellisina. Sukupuolen sosiaaliset ulottuvuudet ja sosiaalinen rakentuminen sivuutetaan."
Mistä lähtien on omaksuttu idea siitä, että yhden oppiaineen oppikirjan tulee sisältää kaikki oppiaineet? Eikö koulussa ole enää yhteiskuntaoppia?

Matematiikan oppikirjat syrjivät homoja ja Kalevassakaan ei ole riittävästi lesboilua eikä muslimeja! Onneksi Linnanjuhlat puuttuivat tarmokkaasti tähän hirveään epäkohtaan ja viimeistään viidenkymmenen vuoden kuluttua meillä on oppikirjoja, joista homostelua ei tule puuttumaan ja epätasa-arvoisen heteronormatiivisuuden puolustuslinnake on enää Koraaniin uskovissa: Montako homoa tarvitaan historian muuttamiseen? Koko kansako? Oliko Väinämöinen muslimi? Ainakin kuvasta päätellen...

Huomio kaikki feministit ja muut viherpiipertäjät! Jos te haluatte ulos heteronomatiivisesta oppimateriaalista, niin alkakaaa jo nyt kirjoittaa historiaa, missä kaikenlainen homostelu ja sekoilu nähdään normina. Muutoin se on taasen teidän syy, jos historian kirjoittavatkin teidän sijaan rehelliset ihmiset!
Voisitte vaikka aluksi laittaa homonormatiivisiin kemian kirjoihinne ne monikulttuuriset syyt, mistä homoja tulee: Sianlihan syönnistä. Samoin feministien tulee neutraalisti laittaa matematiikan kirjoihin, että metyylielohopea saa eläimet viehättymään samasta sukupuolesta. Tässä yhteydessä oppikirjan uusiksi.kirjoittaja voisi pohtia sitä, mikä osuus hammaspaikoissa käytetyllä elohopealla on ihmisen homosteluun. Ympäristömyrkky tekee linnuista homoja.

Uppoutuuko humanistinen feminismi jälleen pahasti sokalismiin kopioimalla älykännykän käsitteellisesti oppimateriaaliksi, missä yhdistyy puhelin, laskin, lamppu, radio, televisio, peli, internet, kompassi, vatupassi, navigaattori, mikroskooppi ja teleskooppi?
Oppikirjojenkin tulee siis yhdistyä yhdeksi multioppikirjaksi, joka opettaa matematiikkaa homostelun avulla ja kemia hoituu duudsoilemalla ja fysiikka menee päähän kuin häkä, kun vaan tytöt osaa väreillä maahanmuuttajiin päin alamaisuutta osoittaen, säkkiin puettuna, ryömimällä.
Mutta Koraaniin älkää koskeko, koska muutoin ihmiskunta kehittyisi henkisesti!

Henry Laasanen: Yhyy, oppikirjoissa on liikaa maskuliineja

Jukka Hankamäki: Matikankirjat naistenlehdiksi?

Edellä oleva ei kuitenkaan ollut tämän illan varsinainen epistolateksti, vaan Koraani ja sen laittomuus. Edellä oleva tuli vaan eteen kun aloin kuuklata Koraanin epäinhimillysyyttä.

Kuten tunnettua, niin Koraanissa on paljon lauseita, jotka suoraan kehottavat muslimeja tappamaan ja sortamaan vääräuskoisia. Kyse on siis sitä, että Koraani ei ole yhteensopiva Suomen perustuslain kanssa, missä uskonnonvapaus on ihmisen perusoikeus. Samoin Koraanissa on edelleen voimassa kuolemantuomio, vaikka se on jo ajat sitten poistettu Suomen lakikokoelmista. Suomalaisessa oikeuskäsityksessä ei myöskään enää sallita miesten ja naisten epätasa-arvoa, joka on arkipäivää Koraaniin uskoville...
Lue lisää: Parannettu Koraani

Ei kommentteja: