lauantai 25. joulukuuta 2010

Todellinen Jeesus

Kaikkialla vallitsee kristinuskonnon ja Jeesuksen vastaisuus. Ei riitä, että muslimit pommittavat joulunakin länsimaisia (Iskut kristittyjä vastaan varjostavat joulun juhlintaa), vaan jopa monet länsimaalaiset alentuvat muslimien rakkikoiriksi haukkumaan meidän arvoja ja alentamaan moraaliamme ja kusemaan länsimaalaisuuden kintuille:

Kallis 14.1. 2011: EU:n uusi skandaali (kalenteriuudistus)

Iltalehti: Tällainen oli todellinen Jeesus: "Gardellin mukaan ainoa mitä voimme todella tietää oikeasta historiallisesta Jeesuksesta, jonka oikea nimi ei muuten edes ollut Jeesus vaan Joosua, on se, että hän oli rutiköyhä, lukutaidoton ja koditon, lyhyt ja hampaaton mies, joka opetti ihmisiä pari kuukautta ja joka lopulta teloitettiin rikollisena. Ei mitään sen enempää."

Jeesus ei tosin itse kirjoittanut paperille mitään -- mutta hän kirjoitti -- hiekkaan ja hiljensi sillä tavoin fariseukset, jotka hyvin pystyivät lukemaan, mitä Jeesus kirjoitti. Että se siitä Jeesuksen kirjoitus- ja lukutaidottomuudesta.

Mitä tulee Jeesuksen hampaattomuuteen, niin monet voisivat katsoa kuvista, miltä vaikka afrikkalaisten hampaat näyttävät; puhtaan valkoisilta; Jeesuksen aikoihin ruoka oli varsin erilaista kuin nykyinen mössöruoka, joka syö hampaat muutamassa vuodessa. Että se siitä Jeesuksen hampaattomuudesta. Juutalaisilla ei ollut karkkikauppoja....

Lähes kaikki tuonkin artikkelin väitteet Jeesuksesta ovat niin täysin käsittämätöntä paskaa, että sillä lannoittaisi iltapaskan tekokukkia ainakin vuoden verran.

Jos ei osaa lukea Raamatusta rivien välistä edes niin yksinkertaista asiaa, että Jeesuksen opetuslasten korkein tarkoitus oli myydä Jeesus juutalaisille, niin voi sitten ottaa tukevan asennon ja lukea yksityiskohtainen selostus Jeesuksen elämästä ja opetuksista:
Urantia: IV OSA, JEESUKSEN ELÄMÄ JA OPETUKSET.

Lopettakaa jo hyvät ihmiset uskomasta mediaa ja poliitikkoja, koska heidän ainoa tarkoitus on tuhota suomalaisuus, jotta tänne voisi ottaa miljoonittain musuja ja mamuja, koska toimittajat, poliitikot ja muut viherpiipertäjät todella uskovat, että heillä menisi hyvin islamilaisessa Suomessa.
Antti Heikkilän blogi: Levotonta joulua poliitikoille
The Telegraph: European Commission criticised for omitting Christmas on EU school diary: Kristilliset juhlapäivät on poistettu EU:n jakamasta kalenterista... Kohta puoliin EU-komissio julistaa, että nyt eletäänkin vuotta 1431...
Savon Sanomat: Jouluton joulu on stressitön: -->Muslimeilla ei ole mitään tressiä. Musujen sotiminen ja väkivalta ei johdu tressistä eikä geeneistä eikä edes yhteisöllisyyden puutteesta:

Nasima: "Suuri unelmani on, että kadonnut yhteisöllisyys jonain päivänä palautuisi tähän yhteiskuntaan. Vain se puuttuu, muuten Suomi on minun mielestäni täydellinen maa, vuoden pakolaisnainen toteaa."

On se inhaa, miten pakolaisilla on niin ihanan typerä kuva oman maansa yhteisöllisyydestä, että sitä yhteisöllisyyttä sitten pitää paeta tänne kylmään Suomeen, minkä asukkaita syyllistetään geneettisesti väkivaltaisiksi ja lähimmäisen rakkaudettomiksi, kylmiksi ja epäyhteisöllisiksi.
Tutkijathan eivät voi edes haaveilla tutkivansa muslimeja, josko heiltä löytyisi geneettinen vika, joka saa musut sotimaan ja tappamaan toinen toisiaan, koska se olisi rasismia, joten tutkijoiden pitää tyytyä tutkimaan tällaisia korkeamman sivistyksen maita, joiden kansalaisista he tietävät, että heitä saa rauhassa nimittää vaikka miksi, eikä se johda yliopistojen pommittamiseen.

Mitä älykkäämpi kansa sitä varmemmin se hyväksyy minkä tahansa (tieteellisen) tutkimuksen tuloksen omasta itsestään.

Blogi: Geenimutaatio, viina, barbaarit ja suomalaiset

Ei kommentteja: