perjantai 11. helmikuuta 2011

Do as the Finns do

WHEN IN FINLAND, DO AS THE FINNS DO
- Maassa maan tavalla


Ensinnä hyvät uutiset: Nokia OYJ:n toiminta tullaan lopettamaan Suomesta, joten emme enää tarvitse intialaisia maahanmuuttajia Suomeen. Oli loistava idea vaihtaa suomalaiset johtajat amerikkalaisiin, joten nyt meidän ei tarvitse enää huolehtia Nokiasta, koska amerikkalaiset johtajat ovat niin ylivertaisia suomalaisiin nähden:
Nokian olisi ensin pitänyt tutkia pörssien työntekijöiden puhelinmallit; jos pörsseissä on vain iPhonea, Samsungia HTC:tä jms, niin oli kai selvää, että naimakauppa Microsoftin kanssa on kolossaalinen erhe...
Sitten kaikille mokuttajille huonoja uutisia: Poliitikot eivät enää sokeasti usko teidän paasausta, miten kivikautiset kulttuurit ovat ylivertaisia suomalaisuuteen verrattuna:

Poliitikot heräilevät pätkittäin realismiin. Valitettavasti virkamieskunnan naisistuminen vie länsimaita edelleen kohden perikatoa, islamisaatioon. Virkanaiset ovat saaneet tunteilusta itselleen mukavan ja leveän leipätyön, missä he saavat oikein urakalla toteuttaa säälintunteitaan "uhreja" kohtaan.

Naisten säälin uhreina on nyt vain miljardi uskonnon uhria, joita ei kiinnosta pätkääkään omaehtoinen elämä ylipäätään, ja vielä vähemmän naisten elämä, mutta joille kelpaa ilmainen elämä länsimaissa kaikkine tekniikan herkkuineen, joista mikään ei ole kehitetty islamistien toimesta.
Islamilaisuus pyrkii ainoastaan kehittämään ihmisaivoista entistä loistavampi kopiointilaite Koraanille ja sen selitysteoksille. Itse islamistien ei ole lupa ajatella mitään, koska islamin opin mukaan ihmisen tärkein tehtävä on pitää aivojaan alkeellisena säilytyspurkkina islamin opille.

Verkkouutiset 14.2. 2011: Kokoomusnuoret: Monikulttuurisuus ei toimi Suomessa
Calgary Herald 12.2. 2011: Time to change tune on official multiculturalism
YLE 11.2. 2011: Sarkozy: Vallitseva maahanmuuttajapolitiikka epäonnistunut
Uusi Suomi 11.2. 2011: Sarkozy liittyi maahanmuuttokriitikoihin
News Mill 8.2. 2011: Begrav multikulturalismen en gång för alla;
(Haudatkaa monikulttuurisuus kertakaikkisesti)

YLE 5.2. 2011: David Cameron: Monikulttuurisuus ei toimi
Toronto Sun 7.2. 2011: Multiculturalism will fail: Tarek Fatah: And just like Britain, Canada’s will fail, said Muslim Canadian Congress founder Tarek Fatah.
YLE 11.11. 2010: TAUSTA: Merkel myönsi monikulttuurisuuden epäonnistuneen Saksassa
Uusi Suomi 17.10. 2010: Liittokansleri Merkel: ”Monikulttuurinen Saksa epäonnistui täysin”

Elinan blogi 27.9. 2010: Rasismin ja tilastotieteen ero (osa I) | Elina Lepomäki: "Länsimainen hyvinvointiyhteiskunta on jo nykyisellään kriisissä eikä tilanne helpotu, jos uudet sukupolvet (oli heidän etninen taustansa mikä hyvänsä) työllistyvät heikosti tai heidän tuottavuutensa on heikko mm. alhaisen koulutuksen vuoksi. Faktaa on myös, että islamilainen kulttuuri valtaa Euroopasta merkittävästi määräävää jalansijaa jo lähivuosien aikana – ihan ilman Turkin EU-jäsenyyttä tai sotia."

Petri Sarvamaa 19.3. 2009: Suomalainen sulatusuuni polttaa pohjaan
YLE: Kirsi Virtanen: Saako Islamia kritisoida?
Blogi: Opi islamin vihapuhetta
Quadrant Online: On Muslim integration
Windy of Jihad 3.2. 2011: Lee Kuan Yew: Muslim integration in Singapore is failing…

Blogi: Maassa on maan tapa
Blogi: Monikulttuurisuus ei toimi
Blogi: Monikulttuurisuuden hullutus

Ei kommentteja: