maanantai 2. huhtikuuta 2012

Sveitsin kunnialliset maahanmuuttajat

Joissakin kulttuureissa ja uskonnoissa on tapana tappaa perheen tyttölapsi, jos tyttö loukkaa perheen kunniaa. Puhutaan häpeäkultturista. Perheen miehenpuolikkaat häpeävät sitä, jos perheen naisenpuolikkaat eivät noudatakaan pilkulleen miehenpuolikkaiden ajatuksenjuoksua. Miehenpuolikkaat sitten katsovat, että he voivat poistaa oman häpeänsä, kun he deletoivat perheen tyttären elämän.

Nyt on kuitenkin tullut yllättävältä taholta tietoon, että kyseinen kulttuuri opettaakin perheen tyttärille häpeän, mutta jostain syystä perheen tyttäreen iskostettu häpeä kanavoituu tuntemattomasta syystä perheen miehenpuolikkaisiin:
The Local 27.3. 2012: Muslim girls must swim with boys: Swiss court
"... The parents argued that, in accordance with the teachings of the Koran, they wanted to instil a sense of shame in their children before they reached puberty. Mixed swimming lessons in primary school, the family claimed, would be incompatible with such an aim. ..."
"He halusivat herättää lapsissaan (lue: tyttärissään) häpeän tunteen ennen he saavuttavat puperteetin."

Että tuollaista meininkiä islamissa harrastetaan; että tyttöjen kuuluu oppia häpeämään, kun taasen muslimipojille häpeän oppiminen ei tietystikään kuulu. Kysymys kuuluu: Miksi islamin piirissä miehet tappavat tyttäriään ja siskojaan, jos kerta islam ei opeta miehiä häpeämään? Voisiko olla mahdollista, että asia onkin täysin päin vastoin; muslimimiehet vaativat naisia oppimaan häpeämään siksi, että islam itsessään on häpeällinen uskonto? Että islamin oppia voidaan noudattaa vain silloin, kun ihminen häpeää?

Islam vaatii noudattajiaan vetäytymään erilleen, Islam on hikikomoriuskonto. Muslimit ovat erityisen huolissaan naisistaan, etteivät he missään tapauksessa joudu kosketuksiin muunlaisen elämänmuodon kanssa. Toisaalta, muslimimiehet itsessään noudattavat hyvin tarkkaa tapaelämää, missä sosiaalisuus länsimaisittain käsitettynä ilmiönä on minimoitu ja piilotettu uskonnollisiin muotomenoihin. Täältä katsoen en voi väittää islamin uskovia erityisen sosiaalisiksi juuri siksi, että islam piilottaa ja peittää naiset 99 prosenttisesti tavallisten ihmisten katseilta ja kosketukselta ja muulta vuorovaikutukselta, ja siksi, että muslimeille kanssakäyminen puhumisineen on täysin uskonnon säätelemää.

Sosiaalisuus edellyttää ihmiseltä vapautta.
Uskonnollinen kohtaaminen ei ole sosiaalisuutta, vaan uskontoa.

PS. Täytyy muuten ihailla sveitsiläisiä, miten hienosti he hoitavatkaan asioita. Kuulin hiljattain sellaistakin, että jos sveitsiläinen näkee jonkun kerjäävän, niin hän voi soittaa hätänumeroon, jolloin poliisi tulee auttamaan kerjäläistä ja järjestää hänet asianmukaiseen hoitoon -- tai, jos kerjääjä on ulkomaalainen, lähettää hänet takaisin rajan yli.

Sveitsiläiset ovat todistaneet, että maahanmuutto voidaan hoitaa tyylikkäästi; Sveitsissä ei sallita minareetteja, eikä kerjäämistä eikä islaminuskoisten eristäytymistä muista.

Kannattaisiko Suomen hyysäreiden hieman tutustua Sveitsin politiikkaan,
jotta vältyttäisiin tällaisilta housupaskoilta: Vantaan Sanomat 2.4. 2012:
Vantaan vihreät: Maahanmuuttajien syrjäytyminen kuriin uudella keinolla
Vantaallahan muslimeille on järjestettty omat uintivuorot siksi, että muslimit saisivat rauhassa harrastaa hikikomorikulttuuriaan, eristäytymistä muista --jotta musliminaisten häpeän tunne herätettäisiin -- ennen kuin heidän hormonitoiminta veisi heidät pois uskonnosta, eli miesten vallasta.

1 kommentti:

Ironmistress kirjoitti...

Hikikomoriuskonto... tuo täytyykin painaa korvan taakse. Jos sallinet, tuo termi tulee toistumaan Takkiraudassa.

Islam todellakin sulkee naisen sinne hikikomoriin. Tai hikikomeroon.