lauantai 21. huhtikuuta 2012

Suvisten vaihtoehdoton politiikka


Ajatteles sitä vaihtoehtoa, että politiikkaa tehtäisiin huumorilla?
Vai olisiko niin, että politiikka on vaihtoehdotonta; että vain tosikkomaisuus on politiikkaa?

Jospa kuitenkin tosikkomaisuus on vain yksi vaihtoehtoinen tapa hoitaa yhteisiä asioita, joskin hyvin huono sellainen, koska: Tosikkomaisuus synnyttää vääjäämättä mielipiteiden sensurointia. Tosikot haluavat kieltää vitsien kertomisen, kun taasen humoristiset yrittävät satiirisin ja vitsikkäin sanankääntein osoittaa tosikoille kaapin paikka.

Sensuuri ja oikeaoppisuus johtuu tosikkomaisuudesta.
Ajattelkaas sitä, jos meillä hoidettaisiin huumorilla vaikka maahantulijat, jolloin me otettaisiin esimerkiksi maahanmuuttajien oudot kulttuuriset tavat vitseinä! Ei kuulkaas ole ihan oikeesti mikään pakko ottaa tosissaan sitä "totuutta", että maahanmuuttaja ei voi kotoutua, jos hänelle ei järjestetä omia uintivuoroja, omaa oikeaoppista uskonnonharjoitusta jms. Oikeaoppinen maahanmuuttaja ei ota suomalaisuutta -suomalaisia- tosissaan.
Tosikkomaisuus tekee poliittisista ajatuksista poliitikoille pakon, joka saa poliitikot -faktoista mitään välittämättä- tekemään jatkuvasti kokeita ihmiskunnalla. Neuvostoliitto oli erittäin onnistunut ihmiskoe. Varmasti myös EUvostoliitto-koe tulee onnistumaan yhtä hyvin, jos vain ihmiskuntaan jää johonkin nurkkaan jäljelle riittävän sivitsyneitä ihmisiä, joilla on tarve oppia historiasta.

Tosikoiden pitää harjoittaa tosikkomaisia kohtaan pitää positiivista syrjintää, jotta tosikkomaisuus saisi vallan kaikissa medioissa. Media palkkaa tätä nykyä vain tosikkoja, jotta media voisi löytää korkeimman rasistisen totuuden suomalaisten ajatuksista. Kansakunnan ykköspaikallakin viskellään korkeintaan ivallisen naurun säestyksellä raamattuja, mutta koraaniin ei kosketa, koska muutoin se olisi vitsikästä.

US-blogi: Mutanttiuutiset nopean evoluution todisteena
Blogi: Loukkaantumisen vieroitusoireet
Blogi: Ajatuksien Auschwitz-mielipiteen uunitus

PS. Liikenneministeri valmistelee kaikkien autojen reaaliaikaista seurantaa. Jo nyt vallan peräkammareissa suunnitellaan seuraavan tason automaattista ihmisten seurantaa ja sensurointia, joka perustuisi suvaitsevaisten kiellettyjen sanojen listauksiin. Hanke on erinonmainen, koska kun tämäkin blogi menisi sellaisen autosensuurin läpi, niin suvaitsevaiset saisivat ihan itse täyttää aukkokohdat suvaitsemattomilla sanoillaan, jolloin he voisivat kiistattomasti todistaa, että tämä bloggaaja on suvaitsematon moukka ja ansaitsee keskitysleirityksen.

Autosensuroitu internet; TS-tasoisen toimittajakunnan märkäuni.

Autosensuroitu internet pitäisi huolen siitä,että jokainen rasistiksi leimattu saisi aina tuomion, koska suvaitsevaiset täyttäisivät kaikki aukkokohdat päänsä sisältä löytyvillä kielletyillä sanoilla... Sieltä korvien välistä nytkin kaikki rasismus on peräisin

Ei kommentteja: