lauantai 14. huhtikuuta 2012

Pohjois-Korean ohjukset

Obama sanoi, ettei Pohjois-Korea näytä olevan kovin hyvä ohjusten kehittämisessään. Syy taitaa olla ilmi selvä; Jokaisen epäonnistumisen jälkeen Suuri Johtaja lähettää ohjusinsinöörit pakkotyöleirille ja niiden sijaan valitaan joitakin Suuren Johtajan rakkaita.
Viisikymmentä vuotta on tyrannivaltiolla ollut aikaa kehittää luotettava ohjus. Koska sellaista ei ole saatu aikaan, vaikka tyrannivaltiolla on antaa siihen asiaan varoja määrättömästi, niin todellakin ainoa syy, miksi se ei ole siinä onnistunut, on se, että epäonnistuminen johtaa keskitysleirille. Hei, Suuri Johtaja, Kim Jong-un!
Katsos, kuinka bannaamasi Google voi auttaa, Rakettimoottori.

Ei siinä mitään. Sama meno toimii Suomessakin—sillä erolla, että Suomessa epäonnistuminen katsotaan ansioksi. Julkinen valta jopa suosii epäonnistujia; mitä suuremman kuprun joku virkamies/politikko on tehnyt sitä varmemmin hänen annetaan yrittää saada aikaan vieläkin suurempaa kuprua.
Tämä on johtanut siihen, että kaikkein suurimmat epäonnistujat löytyvät maan ja yritysten hallituksista, suuryritysten johdoista ja yhdistysten ja kuntien johtajista.
US, Hölmölä top 10
PV, Saatanan tunarit

MTV3: Obama: Pohjois-Korean eristämistä jatketaan


Ei kommentteja: