torstai 26. huhtikuuta 2012

Erilaisuuden suvaitseminen, osa 3

Egyptissä parlamentissa käsitellään lakia, joka sallisi miehen seksailla kuolleen vaimonsa kanssa. Eli muslimien  moraalikoodisto lähestyy mormonien käsityksiä; Kohta varmaan muslimeille annetaan oikeus käännyttää kuolleita islamisteiksi.
Jopa kuolleet mormoonit saavat kohta havaita olevansa muslimeja, koska islamin mukaan jokainen ihminen on syntyessään muslimi, eikä sen logiikan mukaan edes kuolema voi poistaa ihmisen luonnollista olemusta.

Toinen Egyptin parlamentissa oleva lakiehdotus koskee tyttölapsia; he saavat lakiesityksen mukaan oikeuden mennä naimisiin jo 14 vuotiaana, kun Mubarak vanhoillisena oli nostanut kyseisen ikärajan 18 vuoteen pari vuotta sitten kysymättä lupaa muslimeilta.
Onneksi kehitys kehittyy ja näin ollen tytöille annettiin enemmän vapautta.

Mail Online 26.4. 2012: Outrage as Egypt plans 'farewell intercourse law' so husbands can have sex with DEAD wives up to six hours after their death
Sikolätti, 26.4. 2012: Norja: Pelottava määrä pakko- ja lapsiavioliittoja
Blogi: Erilaisuuden suvaitseminen, osa 2

ps. Meidän ei tule tuomita muslimien tapoja, koska emme mekään pysty elämään ylimoraalista elämää, eli siten, että eläisit jos et ihan jeesusmaisesti, niin ainakin varajeesuksena. Meidän moraalimme tasoinen elämä on muslimeille yhtä mahdottomuus kuin sinulle tai minulle olisi elämä ilman valkoisia valheita tmv.

Tästä johtuen me emme saa tuomita muslimien raiskauksia, vaan muslimit tulee vapauttaa kaikista raiskaussyytteistä. Näin on näreet, jos asiaa ajatellaan vähänkään loogisesti. Muslimeille tulee myös sallia lapsiavioliitot, koska he eivät voi käsittää sellaista, että heidän pitäisi odottaa, kunnes tyttö on jo vanha.Ei kommentteja: