perjantai 13. huhtikuuta 2018

Halvan rakentamisen paradoksi

Impivaaran ajan vanhojen -kauniiden ja koristeltujen- talojen olemassaoloa perustellaan nykyään sillä, että sata vuotta sitten rakennusmiesten palkat olivat niin pienet, että heillä voitiin teettää kauniita taloja.

Nykyään rumien hometalolaatikoiden rakentamista pertustellaan sillä, että rakennusmiesten palkat ovat niin pienet, ettei rakennusmiehiksi saada kunnon väkeä, joka osaisi rakentaa kauniita, kestäviä ja homehtumattomia taloja, joiden piirtämisessä on käytetty jopa harppia ja vapaita käden vetoja.
Sama juttu kuin poliitikoillakin: Poliitikot ovat asemoineet itsensä rikkaisiin, koska muutoin poliitikoiksi ei kuulemma saada päteviä ihmisiä. B, 20.2. 2018: Poliitikot ovat pihalla kehittyksestä.
Jos poliitikoille maksettaisiin tuplasti nykyistä enemmän, niin sitten meillä olisi jo SOTE Kakkonen, ja kolmosversiokin olisi valiokunnissa ja maakuntia olisi sata, joiden kaikki virkapaikat olisi varattu poliitikoille eläkeviroiksi. Aivan satavarmasti!
On huomionarvoista, että Kekkonen selvisi 25 vuotta presidenttinä tavallisen duunarin tuloilla, joka olisi kauhistus nykyisille pyrkyreille, jotka itkevät, etteivät he voi ajatella päteviä ajatuksia, jos heille ei anneta lisää etuoikeuksia, kulukorvauksia, palkkioita, lomia, .... Hyvin outoa, että kansanedustajaksi valittu osaa vasta kansanedustajana liittää ajattelunsa palkan suuruuteen, jolloin hän huomaa, ettei hän osaakaan ajatella, jos hänen palkkansa ei ole triplasti suurempi kuin pätevillä duunareille, jotka usein tekevät paljon vastuullisempaa duunia kuin napinpainajina toimivat kansanedustajat.
Harkimo, 13.4. 2018: Kenelle kansanedustaja on vastuussa?
Kansanedustajalla ei ole minkäälaista vastuuta. Usein kuuluu sanottavan, että kansanedustaja on vastuussa valitsijoilleen, mutta jos valitsijat eivät valitsekaan häntä uudestaan, niin kansanedustaja saa palkakseen ökyeläkkeen ja eläkeviran. Huonon lain tekevä kansanedustaja pitäisi laittaa vankilaan, kuten laitetaan duunarikin, jos hän möhlii työssään.
Ainakin huonosti ajattelevat edustajat pitäisi laittaa korvausvelvollisiksi ja elinikäiseen velkavankeuteen, kuten kansanedustajat ovat laeillaan laittaneet sadat tuhannet suomalaiset velkavankeuteen. Jos kansanedustajalla olisi rikosoikeudellinen vastuu, niin silloin kansanedustajat pohtisivat tarkoin lakia, miten se vaikuttaisi kansaan. Ilman mitään vastuuta kansanedustajat tuottavat vain tuhottomasti surkeita lakejaan ajattelematta muuta kuin omia etuoikeuksiaan.

Sata vuotta sitten luontokin oli turmeltumaton, mutta suomalaiset eivät saa palata Impivaaran aikaan, koska suvakeilla on kiire muuttaa Suomi kerjäläisiä täynnä olevaksi islamilaiseksi maaksi, koska moskeijat eivät homehdu.
Ihmettelen suuresti, miten joku voi oikeasti kieltää Impivaaran paluun mutta vaatia Suomalaisia palamaan islamilaiseen aikaan, jota suomalaiset eivät koskaan ole edes eläneet. Miten kummassa suvakit eivät vaadi muslimeja jättämään taakseen sen sotaisen rauhanuskontonsa, kuten suvakit niin kiivaasti vaativat suomalaisia jättämään oman menneisyytensä niin pysyvään pimeyteen, ettei sieltä saa olla nykyajassa edes säästäväisyyttä. Todella outoa, että vain suomalaisilta pitää viedä heidän loistava menneisyys, mutta maahanmuuttajien perinnäistapoihin ei saa koskea tikullakaan.
On merkittävää, että entisaikojen köyhät suomalaiset osasivat olla säästäväisiä ja siksikin suomalaisen luonnon tuhoutuminen ja saastuminen alkoi vasta 1960 luvun lopulla, kun nuoria ei enää saanut kurittaa ja opettaa sisäsiisteiksi, vaan vanhemmista tehtiin nuorten palvelijoita.
Sen jälkeen Suomessa ei ole kasvanut edes rakentajia, vaan vain kvartaaliarkkitehtejä, jotka ihastuivat ikihyviksi suorakulmioon ja ulkomaiseen työvoimaan.
Ilman vielä jäljellä olevia impivaaralaisen kasvatuksen saaneita seniorikansalaisia Suomen tilanne olisi täysin katastrofaalinen, sillä eihän nämä nykyajan vollottajat edes halua olla suomalaisia, vaan haalivat tänne kehitysmaalaisia, jotka eivät myöskään halua olla suomalaisia.
Taikaluukku: Pyyhkäistäänkö kantasuomalaiset maailmankartalta?

"Käsky käskyn päälle, läksy läksyn päälle, milloin siellä, milloin täällä!"

Nykyköyhät uskovat että heidän pitää esittää niin köyhää, ettei siihen rooliin saa kuulua edes siisteys ja säästäväisyys, vaan köyhät ylpeästi heittävät luontoon kaiken saastansa, jotta suvaitsevaiset voisivat päivitellä, miten köyhiä köyhät ovatkaan.

"Hän niin köyhä, ettei häneltä voida vaatia jätteiden lajittelua, puhumattakaan siitä, että häneltä vaadittaisiin roskien pudottaminen vieressä olevaan roskalaatikkoon."

Eihän toki köyhä pysty ajattelemaan päteviä ajatuksia, koska poliitikotkin ovat ikuisessa palkkakuopassa vollottamassa, miten he eivät pysty säätämään kuin vaivaiset sata lakia päivässä, kun kuulemma superrikas pystyy pompottamaan miljoonaa köyhää joka tunti. Suvaitsevaisille köyhyys on sairaus, johon sairastuneelta ei voida vaatia älykästä käytöstä. Sama juttu kuin poliitikoillakin; Ikuisessa  palkakuopassaan vaikertavilla poliitikoilla on niin pieni palkka, ettei heiltä voi saada oikeudenmukaisia lakeja.

Kaipaan sadanvuoden takaisia arkkitehtejä ja Toivo Kärkeä, jonka aikana levyttämään pääsivät vain kympin laulajat, eikä vinyylilevyille voinut naarmuttaa kuin vain melodisisia sävelmiä ja sanoituksia, joissa oli pää ja häntä.

B, 20.3. 2018: Vale-Kauhistelevat suvaitsevaiset.
B, 5.1. 2018: Poliitikon talousnerokkuus hakusessa.
B, 12.4. 2018: Kehitysmaalaisetko pelastavat Suomen?

Ei kommentteja: