lauantai 28. huhtikuuta 2018

Intiaanit loukkaantuivat YLE-ohjelmaan

Jordan Petersonia tarvitaan. Loukkaantumiskulttuuri ei näe enää yksilöitä, vaan luokittelee ihmiset erilaisiin laatikoihin sen mukaan, mitä ihmisellä on päällään — yhtä poikkeusta lukuunottamatta:
Suvaitsevaiset eivät vaadi Suomen Yleisradio Yhtiötä (YLE, in english) hyllyttämään sellaisia ohjelmia, missä näyttelijöillä on päällään suomalaiset asut.

Miksiköhän suvakit eivät loukkaannu siitä, että Herra Heinämäen ohjelmassa esiintyy suomalaisittain puettuja hahmoja? IltaSanomat, 27.4. 2018: Yle hyllytti suositun lastenohjelman Areenasta – Herra Heinämäen intiaanihahmo oli liikaa.
Sanden blogi, 27.4. 2018: Poliittinen korrektius on uusfasismia.

Ajatelkaa, jos tänne saakka kuuluisi kummia Amerikasta, että intiaanit ovat hyllyttäneet Herra Heinämäen ohjelman siksi, koska siinä näkyy ihmisiä puettuina suomalaisiksi?

Ehdotan, että kaikki ihmiset puetaan vangin pukuun, tai sitten otetaan oppia Maon aikakaudesta, jolloin kaikilla kiinalaisilla oli samanlainen harmaa puku, sillä nämä suvaitsevaiset näyttävät niin tykkäävän kommunismista.

Nyt sitten voidaan vaatia kaikkia niitä kirjoja ja lehtiä poistettavaksi, missä esiintyy intiaanipäähine, sillä YLE toimii kuin Korkein Oikeus, jonka sana on suvakeille laki, koska YLE on suvaitsevaisten linnake.
PS. Kuuntelin yöllä YLE Puhetta, missä joku YLE:n toimittelija haastatteli ihmistä, jolla oli jonkinlainen tietämys Jordan Petersonista. Minua todella ärsytti toimittelijan jatkuva yritys kampittaa haastateltavaansa. Melkoista änkytystä toimittelija esitteli.
B, 17.9. 2014: Paljastettu-Peppi Pitkatossun suomalainen tausta.

PPS. Amerikkalaisille lukijoilleni suosittelen tekemään tuosta YLE:n boikotista uutisen, koska maailma tarvitsee kipeästä tuollaista täydellistä suvaitsevaisuutta, mikä johtaa lopulta keskitysleireihin.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Loukkaantumishakuiset suvaitsevaiset rikastivat taas kulttuuria kommunistihakuisen YLE:n johdolla. Suomessa ei enää sallita intiaaniasusteita, kosla suvaitsevaisten mukaan intiaanina saa esiintyä ainoastaan intiaanireservaateissa.

Hmmmm.
Miksiköhän suvaitsevaiset hyväksyvät sen, että Suomessa saa esiintyä muslimina?
Eikö jo vähäinenkin määrä älyä riittäisi siihen, että jos Suomessa ei saa pitää intiaanikulttuurin mukaista asustetta, niin silloin Suomesta pitää ehdoitta kieltää kaikki ne asut, jotka vähäisessäkin määrin vihjaavat johonkin toiseen kulttuuriin?