lauantai 28. huhtikuuta 2018

Ylen huomio-Suomalaiset ovat alkuperäiskansa

Suomalaiset ovat asuneet täällä yhtä kauan kuin niin sanotut lappalaisetkin. Minusta on erittäin suurta typeryyttä väittää, että joku esihistoriasta saakka samalla seudulla asunut kansa on vähemmän alkuperäisempi kuin joku toinen.
IS, 28.4. 2018: Lukijat tyrmistyivät Ylen päätöksestä: ”Meillä leikitään intiaaneja ja hypitään leikkinuotion ympärillä jatkossakin”:
"Rantalan mukaan alkuperäiskansaa esittävää roolihahmoa voidaan pitää loukkaavana."

On täysin järjetöntä loukkaantua siksi, että luulee olevansa alkuperäisempi kuin toinen. Ja millä oikeudella YLE on ohittanut parlamentarismin, jonka sanotaan päättävän siitä, mitä ohjelmatarjontaa YLE lähettää? Kaiketi tänään oli koolla YLE:n parlementaarinen hallintoneuvosto, joka päätti, että yhden ainoan lappilaisen mielipide on arvokkaampi kuin 5 miljoonan suomalaisen?
Miksi suomalainen ei voi koskaan loukkaantua? Ovatko lappalaiset niin päättäneet, että suomalainen ei voi loukkaantua siitä, kun lappalaiset pukeutuvat suomalaisittain ja umpikännissä riehuvat paljakassa ja lokaavat suomalaisen vaatetuksensa?
Katson, ettei minulla ole mitään järjellistä perustetta maksaa centtiäkään YLE-veroa, koska kiistattomasti verovaroilla toimivaa YLEä johtaa jokin muu periaate kuin demokraattinen päätöksenteko.

Ovatko Lappiin muuttaneet muslimit alkuperäiskansa, koska heitä pitää täälläkin suojella sekä lappilaisilta että suomalaisilta. Suvaitsevaiset ja samaten lappilaiset ovat itse tehneet itsestään täydellisiä pellejä suojellessaan Suomeen muuttaneita etnisiksi sanottuja,  kun taasen 11500 vuotta täällä asuneet suomalaiset ovat sekä lappalaisille että suvaitsevaisille pelkkiä lypsylehmiä, joiden nisiä imemällä on niin perkeleen hienoa elää loisena ja nauttia erityisoikeuksia.
Wikipedia: Suomen asutushistoria.

Koska lappalaiset vetoavat etnisyyteen, ja koska YLE:n toimittelijat uskovat etnisyyteen, niin siitä pitää seurata se, että YLE:n pitää ottaa huomioon suomalaiset etnisenä kansana, sillä suomalaiset ovat asuneet samalla alueella kauemmin kuin tänne änkevät etniset mamut omilla alueillaan. Millä oikeudella YLE ja muut suvakkimediat ovat päättäneet, ettei 11500 vuotta täällä asunutta suomalaista kansaa saa kohdella etnisenä kansaryhmänä, vaan suomalaisia saa pitää vain veronmaksajina, jotta YLEn toimittelijoilla olisi kimppakivaa mukaetnisten hihhuliensa kanssa.

Jotta totuus ei unohtuisi, niin yksikään  elossa ihminen ei ole asunut missään alueella kauemmin kuin korkeintaan 116 vuotta, joka on nykyään vanhimman elossa olevan ihmisen ikä. Eli se siitä perkeleen etnisyydestänne, joka näyttää olevan kovin ailahtelevaista, kun lappilaisiakaan ei erota etelän immeisistä kuin siitä, että he käyttävät suomalaisten tehtailemaa ohvia, ja samoin muslimit mielellään näpräävät suomalaisten verovaroilla ostamiaan tuhannen euron älykännyköitä.

2 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Nykyään käytetään termiä saamelainen.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Se siinä hauskaa onkin. Suomessa on jopa satojatuhansia savolaisia, kainuulaisia, hämäläisiä, karjalaisia ja pohjanmaalaisia, joiden geeniperimän jäljet viittaavat tuhansien vuosien takaisiin Suomenniemen ensimmäisiin asukkaisiin, mutta heidän etnisyyttään ei millään tavoin huomioida. Ikään kuin Lappiin ei olisi ikinä ollut minkäänlaista maahanmuuttoa, vaan kaikki lappilaiset ovat suoraan alenevassa polvessa jonkun ensimmäisen lappilaisen perillisiä.

Jos suomalaisillakin olisi musta tukka ja pikimustat silmät, niin sitten meidätkin laskettaisiin etnisyyteen, mutta kuten huomattu sinisilmäiset vaaleat ihmiset eivät voi olla kulttuuritietoisille ihmisille kuin korkeintaan orjan asemassa ja maksajia.

Sinisilmäisiä pidetään yleisesti sekarotuisina ja siksi vähemmän arvokkaina kuin mustasilmäisiä, sillä sinisilmäisyys on jo biologiankin mukaan resessiivinen ominaisuus, kun taasen kaikki etniset ihmiset ovat dominantteja, joiden kaikki toiveet pitää täyttää kyselemättä.
Edellä mainitusta syystä johtuen suvaitsevaiset eivät voi vaatia etnisiä ihmisiä sekaantumaan muihin, koska muutoin maailmasta häviäisi hallitsevuus, joka on suvaitsevaisten ihmisten tärkein voimatekijä.