sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Big Bangin uusin todiste: Sivistys keksittiin vain kerran

Ihmeellinen asia tämä länsimainen maailmankäsitys. Länsimaiden johtajien mukaan kaikki sivistykselliset asiat ovat kertatapahtumia. Kun Euroopassa keksittiin koulutus, niin samaa keksintöä ei voi ilmaantua missään muualla, joten siksi eurooppalainen ihmisrotu joutuu kantamaan hirvittävää taakkaa, kun sen pitää viedä koululaitoksia ja demokratiaa kaikkiin muihin maihin ja mantereille.
YLE, 12.4. 2018: Etiopian tunnetuin toisinajattelija kehottaa Suomea lopettamaan kehitysavun ja investoinnit – "Vahvistatte tyranniaa".
Erityisesti suvaitsevaiset kantavat aivan hirvittävää maailmantuskaa kehitysmaalaisista, koska suvaitsevaisuusoppiin kuuluu, että kehitysmaalaiset eivät itse pysty auttamaan itseään, joten siksi heitä pitää tuottaa määrättömästi Länteen hyysättäväksi, mutta heidän uskomuksiin ei saa koske tikullakaan, koska ne ovat parasta, mitä kehitysmaalainen on ikinä voinut saada aikaan.
Olen joskus kirjoittanut, miten kosmologit ottivat huuhaataloustieteistä idean inflaatiosta, josta sittemmin tuli fyysikoille pyhistä pyhin opinkappale: Inflatoorinen maailmankaikkeus. Mutta osaavat ne poliitikotkin vastavuoroisesti lainata käsitteitä kosmologiasta: Kosmologien mukaan maailmankaikkeuden syntymä oli ainutkertainen tapahtuma, jota ei voi toistaa.

Nyt sitten poliitikot toimivat ikäänkuin mikään ihmiskunnan osa ei voi enää itsestään ja spontaanisti synnyttää sivistyslaitoksia, koska se tapahtui kerran Euroopassa, joten siksi poliitikot pelkäävät hysteerisesti, että kehitysmaalaiset jäisivät kivikauteen, jos niille ei aseilla uhtaten viedä länsimaisuutta yhtenä pakettina, kivana pakettina, jonka päällä on pari porkkanaa, mutta sisällä paskakikkare.

Ja jos niin sanottu kehitysmaa ei heti otakaan koulua ja vessaa ja muutu republikaaniksi, niin ei hätää: Länsimaalaisuuden opettamiseen kuuluu myös rakettimoottorilla toimiva vitsa, jonka nuolen kärjessä on sytytinkin.

Kaikkein hassuin juttu asiassa on, että länsimaalainen ei saa kurittaa omia kakaroitaan, mutta länsimaalaiset suurenmoisessa typeryydessään ovat kirjoittaneet laiksi kutsutun täysin höperön paperin, missä he oikeuttavat tappamaan ja tuhoamaan sellaisia kansoja, jotka eivät suostu heti muuttumaan länsimaiksi.

Todellinen vitsi on siinä, että miten sovittaa länsimainen sivistys yhteen kivikautisen kulttuurin kanssa, koska eurooppalaistenkin piti ensin kehittyä pois omasta kivikaudestaan ennen kuin tilalle saatiin istutettua demokratia. Pappis/Imaamivaltaa on mahdotonta yhdistää demokratiaan.
Facebook, 14.4. 2018: Kannettu vesi pysyy kaivossa.

Kehityspapu on hirvittävä loukkaus sekä avun antajan että avun saajan järkeä kohtaan. Tämä huomataan siitäkin, että koko kehitysapuhistorian ajan länsimaalaisten älykkyys on heikentynyt.
Uusi Suomi, 30.1. 2017: Tutkimus: Ihmisistä on tulossa idiootteja.
Kouvolan Sanomat, 8.4. 2018: Ihmisten älykkyys laskee, mutta kukaan ei tiedä miksi — Älyn huononeminen näyttää koskevan erityisesti nuoria.
B, 3.1. 2018: Suvaitsevaisuus aiheuttaa tyhmyyttä.
B, 9.2. 2015: Ihmiskunnan tyhmyyskasvu demokratian syy.
B, 12.7. 2014: Baalbekin kadotettu viisaus.
B, 19.2. 2014: Viisaus nousee virtapiirien harmoniastaYLE, 18.12. 2014: Yläkoulu kiristi rangaistuksia tupakoinnista – ei käryjä pian 3 vuoteen.


B, 14.4. 2018: Syyrian kapinalliset onnistuivat yli odotusten
B, 15.2. 2018: Sopeutumisrahoilla sapeleita Afrikkaan.
B, 8.2. 2017: Suvaitsevainen ei voi palata Afrikkaan.
B, 31.8. 2015: Vasemmiston uskomatonta kehitysapua.
B, 7.2. 2015: Ihmiskunnan tuhoisin teko on avustaminen.
B, 22.1. 2015: Kehuu kehitysapua viran puolesta.

Ei kommentteja: