tiistai 17. huhtikuuta 2018

Vain aika pelasti Suomen Trumpilta

Tänään on Syyrian itsenäisyyspäivä . Mutta Punaisen Suomen itsenäisyyspäivää ei vielä ole vietetty, koska sata vuotta sitten USA oli liian heikko kiirehtimään Punaisten avuksi tuhoamaan laillista Suomen hallintoa.
- Minulla on koneella CIA:n Fact Book, joka on päivitetty vuonna 2005. Siinä on tarkasti kaikkien sen vuoden valtioiden tiedot -- lukuun ottamatta niitä salaisia raportteja, joita CIA käyttää omiin juttuihinsa, jotka saattavat olla very, very nasty things.
Jotta CIA ei luulisi hommaansa helpoksi, olen varmuuden vuoksi kopioinut kaikki tietoni kymmenille kovalevyille ja laittanut niitä kivisen Suomen kivisiin koloihin, ja tämä vain siksi, että suvaitsevaisten natsimeiningiltä säästyisi edes joitain dokumentteja niistä syistä, miksi Suomi hävisi olemassa olosta suomalaisena valtiona. Valtion harjoittama sensurointi tulee tuhoamaan myös valtion arkistot. Mutta asiaan.
USA:n hallinnossa on palkattuina satoja, jopa tuhansia, eri valtioiden kansalaisia, jotka raportoivat välittömästi CIA:lle, jos he huomaavat jotain kapinallisliikehdintää omissa valtioissaan. Tämä siksi, että kapinakoukussaan riippuva USA on verenhimoinen auttamaan kaikkia niitä yhden asian liikkeitä, jotka haluavat kumota oman valtionsa laillisen hallituksen.

USA sai hyvin voimakkaan tartunnan kapinoiden tuhoamiseen jo intiaanisodista, ja Meksikon sota betonoi USA:n hallituksen keskittymään vain ja ainoastaan erilaisten kapinaliikkeiden tuhoamiseen.

Mutta. On Suomen onni, että USA:n asevoimien liikkumiskyky oli vielä sangen alkeellinen sata vuotta sitten, koska jos USA olisi silloin voinut viikon tai parin sisällä saada laivueen Itä-Merelle, niin ei ole epäillystäkään siitä, että USA olisi tullut auttamaan Punaisia voittamaan kapinan laillista Suomea vastaan.

Kun nyt katsoaan tarkasti USA:n presidentti Donald Trumpin "hattua", niin siinä nähdään Syyrian presidentin päänahka. On sata varma fakta, että USA tulee liittämään Syyrian hallituksen tuhoamisen omiin ansioluotteloihinsa, koska jos USA ei laittaisi voittojaan mihinkään listaan, niin silloin se olisi täysin turhaan pyrkimässä voittoon Lähi-Idässä. Jokainen vähänkin itsenäinen ajattelija pystyy näkemään, että jossakin Pentagonin uumenissa on seinä, missä on kiveen hakattuina kaikkien niiden valtioiden nimet, jotka USA on katsonut voittaneensa.

Yksikään USA:n tuhoamista valtioista ei ole hyökännyt USA:n maaperällä, mutta USA on aiheuttanut valtavaa tuhoa jokaiseen valtioon, johon se on hyökännyt.

Jokainen Amerikan presidentti on jo satojen vuosien ajan keskittynyt metsästämään valtioiden päänahkoja. Presidenteille ei riitä yksittäisten ihmisten päänahka, vaan he himoitsevat kokonaisen valtion tuhoamista.
USA ei aikoinaan saanut Suomen päänahkaa Pentagonin seinälle, joka varmasti harmittaa vieläkin kaikkia elävien kirjoissa olevaia USA:n presidenttejä -- ja jokaista suomalaista, joka jollakin tavoin säälii punaisten häviötä.

On selvää, että jokainen, joka vähänkin tuntee sääliä Suomen Puna-kapinallisiin, tuntee samalla tavoin sääliä MYÖS Syyrian islamistikapinallisiin ja kaikkiin heikkoihin ja säälittäviin, jotka eivät pysty itselliseen elämään. On mahdotonta, että ihminen voisi edes kuvitella auttavansa islamisteja, jos hän ei tuntisi sääliä Suomen tai minkä tahansa muun maan heikkomielisiä kohtaan.
Älykäs ihminen ei voi sääliä kapinallisia, koska silloin hänen pitäisi ilman mitään epäröintiä liittyä oman maansa kapinallisiin, jos hänen omassa maassaan syntyisi kapinaliike -- ihan minkä tahansa asian ympärille.
Kuten tästä huomataan, niin USA on liittynyt vuosisatojen ajan pelkästään kapinaliikkeisiin. USA:n hallinto on kapinoita rakastava ja kapinahakuinen, joka ei voi sietää sitä, että jossakin maassa olisi laillinen hallinto, jos siinä maassa joku porukka on alkanut kapinoimaan.
Kun nyt tarkastellaan sekä Länsimaiden suurvaltajohtajia että suomalaisia, jotka osoittavat myötätuntoa Syyrian kapinallisia kohtaan, niin huomataan se kylmä tosiasia, että he kaikki ovat täysin pihalla ihmisyydestä. On suoranaista pahuutta tuntea myötätuntoa niitä kohtaan, jotka haluavat jollakin tavoin tuhota oman valtionsa.

Tiedän, että nyt kaikki kapinallisia rakastavat pahoittivat mielensä, koska he eivät tajua, että he ovat valtavan paljon armottomampia kaikkia niitä kohtaan, jotka vastustavat kapinallisia. Oli suomalaisten onni, että Punaiset eivät voittaneet kapinaansa, koska se  Punaisten voitto olisi merkinnyt satojen tuhansien suomalaisten kuolemaa Punaisten käsissä. Näinä päivinä autuaita ovat ne, joka eivät toivo Syyrian kapinallisten voittoa, sillä se  kapinallisten voitto saisi aikaan kansanmurhan Syyriassa.
Katsokaa, mitä Venäjän tai Kiinan kansalle tapahtui, kun puna-kapinalliset voittivat. Kapinalliset ovat kaikkialla armottomampia kuin ne, jotka pyrkivät jatkamaan hallintoaan. Tämä huomattiin vaikkapa Vietnamista, missä kapinallinen USA kylvi hirvittävää tuhoa vietnamilaisten keskuuteen. Eivätkä ne Libyan kapianallisetkaan ole yhtään parempia kuin Gaddafin Libya.

Ei kommentteja: