maanantai 16. huhtikuuta 2018

Murhanhimoiset poliitikot haluavat pappisvallan Syyriaan

Islamistista Syyriaa haluavat eivät ole koskaan käyneet tekemässä galluppia tavallisten syyrialaisten keskuudessa, haluavatko he islamistien hallitsevan Syyriaa. Tavallisia syyrialaisia on noin seitsemäntoista miljoonaa, kun taasen poliitikkojen ihailemia islamisteja on korkeintaan joitain kymmeniä tuhansia.

Tietysti. Poliitikot laskevat kapinallisiin myös kaikki ne siviilit, jotka ovat jääneet kapinallisten valtaamille alueille. Ja jos poliitikkojen hyväksymissä medioissa sitten haastatellaan jotain niin sanottua kapinallisten alueen siviiliä, niin haastateltavaksi otetaan se kaikkein mustimpiin pukeutunut, koska se on lähes varma merkki siitä, että semmoiset ovat aivopestyjä suvaitsevaisten ihailemaan ääri-islamismiin.. Varsinkin, kun lähistöllä liikkuu mustan puhuvia miehiä kivääreineen ja veitsineen.

Tässä on se toinen oikea uutinen, minkä YLE on koskaan kertonut Syyyriasta.
YLE, 17.7. 2010: Syyria kieltää kasvohunnut yliopistoilla.
Uskooko joku länsimaisia miehiä vihaava feministi ihan oikeasti, että islamistikapinalliset kieltäisivät samoin perustein säkkipuvut yliopistoista, jos USA vasalleineen onnistuu aikeissaan romuttaa Syyrian laillinen hallinto? Mikä voisi olla islamistikapinallisten motiivina kapinoida Syyrian hallitusta vastaan? Liian vaikea kysymys? Korrektia: Kaksoisstarndardit.

Kun Aleppo saatiin takaisin kapinallisilta, niin YLE ei lainkaan näyttänyt niitä kymmeniä tuhansia iloitsevia kansalaisia, jotka näyttivät keskisormea kapinallisille. Varsinkin seuraava joulu oli Aleppon asukkaille oikea riemun juhla, joka näkyi erityisen hyvin netissä. Mutta silloinkin YLE ja muut valtamediat itkeä vollottivat yhdessä kapinallisten kanssa, miten Syyrian laillinen hallinto on paha, koska se ei anna imaameille absoluuttista valtaa.

Täällä niin sanotussa Lännessä suvaitsevat haluavat kieltää kaiken länsimaisen uskonnollisuuden, mutta kaikkialla Lähi-Idässä, Aasiassa ja Afrikassa asia on täysin vastoin, koska suvakit ovat aivopesty siihen uskoon, että islam on rauhanuskonto. Jotenkin olen johdatettu sellaisen mielipiteen rakenteluun, johon kuuluu ilmaista suvaitsevaisuuden olevan parantumattomasti jakomielitautista toimintaa, jolla kaikki sivistys yritetään tuhota maailmasta.


Hyvin ovat suvaitsevaisten pullat uunissa. Suvaitsevaiset ovat pystyneet tuhoamaan perinteiset puoluejaot maailmasta ja miehittäneet vanhat puolueet omilla papukaijoillaan, jotka raivoavat, jos he kuulevat omien uskomustensa vastaisia mielipiteitä.
Helsingin Sanomat, 13.4. 2018: Vallanpitäjillä on taipumus koota ympärilleen ihmisiä, jotka ovat kaikessa samaa mieltä heidän kanssaan – ja se on tyhmää ja vaarallista.

Kun te suvaitsevaiset nyt saatte tuhottua Syyrian valtion, niin mikä on teidän seuraava kohde? Maailmassa ei Syyrian jälkeen taida enää olla kuin Venäjä, jossa valtaa pitää kristillisiä arvoja korostava valtion päämies. Kaikkiin tuhottuihin arabimaihin te olette nostaneet johtajaksi ääri-islamistit, joten varmasti olette tuloksiinne sangen tyytyväisiä.

Ainiin! Suvaitsevaisten pitää jakaa tuhottu Syyria eri uskontokuntien hallitsemiin alueisiin, kun suvaitsevaiset samaan aikaan täällä Lännessä suu vaahdossa hokevat, miten hienoa se on, kun tänne saadaan lisää värinää, varsinkin islamistisia väristyksiä. Uskomatonta, mitä paskaa suvaitsevaiset tuottavat.
Ikään kuin se ei olisi jo nyt nähtävillä, että se on vain ajan kysymys, kun Suomi muiden länsivaltojen kanssa pitää jakaa kulttuuristen uskomusten mukaisiin alueisiin, mutta sitähän nuo jakomielisyyttä potevat haluavatkin, että kaikki jaetaan oikeauskoisiin ja vääräuskoisiin, koska suvaitsevaisuus on samaa oikeauskoisuutta kuin islamkin.

Milloin ihmiset oikein käsittävät, että se on tiede ja tekniikka, joka sivistää ihmisiä. Poliitikot ja heidän perseilijänsä parhaimmillaankin ovat vain kehityksen hidasteita. B, 20.2. 2018: Poliitikot ovat pihalla kehittyksestä.
Tiedemiehet ja insinöörit yhdistävät koko planeetan, joten aivan varmaa on, että mikään osa ihmiskuntaa ei voi jäädä tieteen kehitykseltä pimentoon -- paitsi siinä tapauksessa, että suvaitsevaiset haluavat käyttää tieteen saavutuksia pelkästään tuhoamiseen. Poliitikkojen mukaan Syyria tarvitsee nyt lisää ohjuksia, eikä sinne voi edes soittaa kysyäkseen syyrialaisten mielipidettä, että mitä mieltä olette.

Minulle on arvoitus se, että miten kummassa valtamedioiden toimittelijasuvaitsevaiset eivät saa mitään yhteyttä tavallisiin syyrialaisiin, mutta heillä on jatkuva internetyhteys islamistikapinallisiin?
Onko todella niin hullusti asiat, että Syyrian laillisen hallinnon alueet ovat vielä kivikaudessa, eikä niissä ole edes Gutenbergin kirjapainoa, puhumattakaan radiosta ja valokuidusta?

Syyrian laillisen hallinnon alueet näyttävät olevan musta aukko valtamedioille!
Minkäänlaista yhteyttä valtamediat eivät edes yritä Damaskokseen ja muihin Syyrian hallinnon kaupunkeihin, koska toimittelijat ovat varmoja siitä, ettei niiden länsimaisuuteen kääntyneillä ihmisillä ole mitään ihmisarvoa, josta pitäisi uutisoida.

B, 10.12. 2015: Ilmaisen tukeni laillisille diktaattoreille.
B, 15.4. 2018: Trump yritti täsmäiskua sariinipurkkiin.
B, 15.4. 2018: Damaskoksessa ihmiset olivat innoissaan kapinallisten lopusta.
B, 15.4.2018: Big Bangin uusin todiste: Sivistys keksittiin vain kerran.
B, 14.4. 2018: Syyrian kapinalliset onnistuivat yli odotusten.
B, 13.4. 2018: Sananvapauden rajoittaminen johtaa diktatuuriin.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

CONNECTING PEOPLE

Nyt on niin hullusti asiat, että toimittelijat eivät pysty soittamaan Syyrian hallituksen valvomille alueille, koska ne ovat kivikaudessa, kun taasen toimittelijoilla on huippunopeat 24/7-internetyhteydet islamistikapinallisiin.

Herätys Nokia OYJ! Connecting Syrian People with toimittelijat