perjantai 20. huhtikuuta 2018

Unohtumaton Aleppon valtaus

Muistan hyvin viime vuodet, kun valtamedia itki joka helvetin päivä Aleppon kapinallisten kohtaloa. Valtamedia vollotti joka saatanan päivä, miten surkeat oltavat 150 tuhannella kapinallisella oli. Ja kapinallisten alue pieneni satojen päivien ajan, mutta itse kapinallisten määrä oli aina se sama sata viisikymmentä tuhatta. Lopulta kapinallisten aluetta oli jotain korttelin verran, mutta valtamedia silti jatkoi vollottamistaan, miten huonosti 150tuhannen kapinallisen asiat olivat.

Sitten vihdoin koitti päivä, kun Syyrian armeija lähetti sinne kortteliin muutaman linja-auton, joihin ne 150 tuhatta kapinallista lastattiin. En ikinä unohda sitä, kun mediassa näkyi niin sanottuja siviilikapinallisia, jotka näyttivät keskisormeaan kapinallisille.
Kaikille älykkäille oli alusta asti täysin selvää, että kapinalliset pitivät hallussaan olevan alueen asukkaita panttivankeina, mutta valtamedia oli niin innoissaan siitä kapinallisen alueen väkimäärästä, että unohtivat totaalisesti kaiken sen opin, miten pitää olla journalisti.

Ja yhä edelleen saan jatkuvasti nauraa valtamedian typeryksille, jotka luulevat olevansa jotain, kun he eivät ikinä tee reportaasia mistään muusta kuin ylistämistään kapinallisista, sillä CIA on kertonut kaikille nenätietoisille toimittelijoille, että ainoa paha ihminen mailmassa on Assad, joten on selvä, että pullapersetoimittelijat eivät edes uskalla mennä Assadin hallinnon valvomille alueille, koska kukapa toimittaja nyt lähtisi helvettiin tekemään juttua itse pääpirusta ....

B, 19.4. 2018: Syyrian mielenosoitukset ovat kadonneet.

Kansalainen, 17.4. 2018: Brittiläinen muusikkolegenda Morrissey: Kahjo vasemmisto leimaa rasisteiksi kaikki, joista ei satu pitämään.

Ei kommentteja: