maanantai 16. huhtikuuta 2018

Syyria todistaa: Demokratia on tuhottu

Suvaitsevaiset ovat onnistuneet islamin rakastajina tuhoamaan demokratian lähes lopullisesti. Laillisen valtion päämiehen murhaamista himoitsevat suvakkipoliitikot ovat sitä mieltä, että kymmenen tuhannen kapinallisen pitää saada tuhota 17 miljoonan asukkaan Syyria, koska Lännestä on tullut täysin islamistien asiaa ajava etujärjestö.

Itä-Ghoutan porukalla näyttää ennenkin olleen tietotaitoa kaasujen sekoitteluun, mutta sehän ei noita murhanhimoisia suvaitsevaisuuspoliitikoita mitenkään hidastele:
YLE, 17.1. 2014: MIT:n tutkimus: Ghoutan sariiniraketit eivät voineet tulla Syyrian hallituksen alueilta. "– Syyrian kapinallisilla on varmasti kyky valmistaa tällaisia aseita. Luulen, että heillä voi olla enemmän kykyä kuin Syyrian hallituksella, Lloyd sanoi."
Suomen Kuvalehti, 6.9. 2013: Johan Galtung: ”Syyrian kemiallisen aseiskun takana on Yhdysvallat”.
MirrorHere are 7 times the USA used chemical weapons on civilians.
Dailymail, 14.4. 2018: Former head of Britain's special forces says Assad 'doesn't need to use gas' because he's 'already won the war' but give May 'benefit of the doubt' over intelligence.
Facebook, 17.4. 2018: The search for truth in the rubble of Douma.


En ole koskaan lukenut valtamedioista, että kannattaako syyrialaisten enemmistö Syyrian laillisen hallinnon tuhoamista. Jostain täysin pirullisesta syystä johtuen nuo täsmäohjuksia rakastavat Lännen islamofiilit olettavat jokaisen syyrialaisen toivovan maansa muuttuvan sekasortoiseksi islamistien taistelutantereeksi.
Luulisi, että valtamedioilla olisi varma tieto siitä, että syyrialaisten enemmistö haluaa eroon hallinnostaan, koska valtamediat ovat Ainoan Oikean Totuuden järkkymättömiä puolustajia, sillä eihän toki valtamedioissa voisi muuten joka päivä olla vihapuhetta Syyrian laillista hallintoa kohtaan. - P.Siikala, 16.4. 2018: Älä ajattele - Vastuullinen journalismi tekee sen puolestasi.En vain millään saa päähäni, onko Syyrian tuhoamisen suunnitellut Saatana vaiko Lucifer, mutta ainakin sitä näyttää toivovan  joukko saatanallisia pikkupiruja, joista on kivaa, kun naiset pakotetaan mustiin säkkeihin, ja kaikkialle saadaan taas sukupuoliset jaot, kuten oli asiain laita Vatikaanin harrastamassa pappisvallassa, joka vielä pikkuruisena reliikkinä kekkuloi pikkupoikien kanssa muuriensa suojissa.

B, 16.4. 2018: Murhanhimoiset poliitikot haluavat pappisvallan Syyriaan.

Olisi suotavaa, että valtamedia tekisi ensin gallupin syyrialaisten mielipiteistä, miten suuri osa heistä kannattaa oman hallintonsa tuhoamista ennen kuin valtamedian toimittelijat uhkuvat islamilaista vihaansa sitä kohtaan. Kokeilkaa edes väärentää halal-lehtienne sivuille jonkilainen 2-numeroinen luku, koska vielä ei ole missään näkynyt, miten suuri osa syyrialaisista haluaa tuhoutua. Sillä harrastavathan muutkin muslimit taqiyaa oikeuttaakseen uskomuksiensa mukaiset tekonsa.
OM, 3.4. 2018: Alfa Studio: Hege Storhaug, Mona Walter, Maria Kaljuste ja Piia Kattelus.

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Vuonna 2013 sanottua:
"”Kaikki tietävät, että siellä oli käytetty sariinia, mutta kuka sen teki, sitä Yhdysvallat ei halunnut selvitettävän.”

Galtung muistuttaa, että kun vuonna 2003 YK:n selvitystiimi teki selväksi, että ei ole olemassa riittävää näyttöä Saddam Husseinin joukkotuhoaseesta, Yhdysvalloille selvitys ei kelvannut. Ruotsalaisen Hans Blixin johtama YK:n tiimi heitettiin maasta ja hyökkäys Irakiin alkoi.

Eikä joukkotuhoaseita koskaan löytynyt.
"

Kati Sinenmaa kirjoitti...

KUMMA JUTTU? TOSI OUTOA!
Suvaitsevaiset rajoittavat erimielisten sananvapautta, jotta niistä ei tulisi yleisiä mielipiteitä, totuuksia.
Psykologitkin opettavat, että kun ihminen toistaa mielessään jotain asiaa, niin se muodostuu hänelle valemuistoksi, jota ihminen alkaa pitämään sellaisena muistonaan, joka on ollut hänelle totta.

Voidaan hyvin ajatella, että USA:n presidentit ovat toistelleet niin monta kertaa omia höpö-väitteitään mielessään, että niistä on tullut heidän aivoihinsa synaptinen virtapiiri, joka tuntuu presidenteistä aivan oikealta ja eletyltä elämältä, joka vaatii heitä ampumaan muutaman sata ristelyohjusta parin vuoden välein, jottei valemuistot unohtuisi.

ÄLKÄÄ ALIARVIOIKO TOISTON MERKITYSTÄ VALHEISIINNI!

Varsinkin YLE:n toimitteloijoiden pitäisi vähentää toistojen suorittamista, jotta he eivät saisi päähänsä olemattomia muistoja esimerkiksi Syyrian hallinnon kaasuiskuista.