sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Suvaitsevaisuus vaatii supermukautuvuutta

Kukaan ei voisi olla suvaitsevainen, jos maailmassa ei olisi sopeutumiskykyisiä kansoja, joita kutsutaan länsimaiksi. Länsimaalaisuus on sopeutumiskyvyn seuraus ja sen korkein hedelmä.

Monikulttuurisuudella yritetään tuhota sopeutumiskyky vaatimalla, että länsimaalaisten pitää suvaita  ikiaikaisia etnisiä tapoja ja kehitysmaalaisia, joilta ei saa vaatia sopeutumiskykyä, koska jos länsimaalaisekin olisivat perinteistään kiinnipitäviä, niin silloin maailmasta puuttuisi se ominaisuus, jota suvaitsevaisten on kiva käyttää osoittaakseen omaa ylivertaisuuttaan niitä kohtaan, joilta vain voidaan odottaa täydellistä sopeutumiskykyä.
Seppo Oikkonen, 29.4. 2018: Jättäydyn syrjään.
Suvaitsevaiset tarvitsevat suvaitsevaisuuteensa kipeästi niitä, joilla on kykyä mukautua, jotta niiden ei tarvitse mukautua, joita pitää suvaita.
SUNNUNTAIVISAILU.

He pitävät suomalaisia supermukautujina.

He uskovat, että vähemmistöjen edustajilla ei ole minkäänlaista kykyä suvaitsevaisuuteen.

Heille vähemmistöjen edustajat ovat sellaisia hellyttäviä vauvoja, joita on jättekiva paapoa ja joiden kanssa saa lässyttää vauvakieltä, joka on heidän äidinkielensä.

He luulevat olevansa kaikkien vähemmistöjen holhoajia.

He jakavat kansakunnan moneen eri ryhmään, joita kaikkia pitää suvaita, koska vain suomalaisilta voidaan odottaa mukautumista mihin tahansa hulluuteen.

Heille suomalaisuus ei ole mitään kulttuuria, koska suomalaiset ovat supermukautujia.
- Sopeutumiskykyisellä ihmisellä ei voi olla mitään kulttuuria, sillä kyky sopeutua edellyttää, ettei ihminen usko mihinkään hömppään.
Suomalaisuus on suvaitsevaisuuden elinehto, koska ilman suomalaisten superkykyä mukautumiseen suvaitsevaiset joutuisivat pitämään myös suomalaisuutta arvokkaana kulttuurina, jota pitää vaalia, jolloin maailmassa ei voisi olla suvaitsevaisuutta, sillä suomalaisuus ei todellakaan kuulu kulttuurien joukkoon.
Suomalaiset ovat heille supermukautujia, koska muutoin he armotta rankaisevat suomalaisia erilaisilla rasisti-fasisti syytteillä, jos suomalainen vähänkin nurisee heitä vastaan.

Suomalaiset ovat heille halveksittavaa porukkaa, koska he odottavat suomalaisten sopeutuvan mihin tahansa paskaan.

Heille ihanaa kulttuuria ja palvottavaa uskonnollisuutta on vain sellainen, jolta ei saa odottaa eikä vaatia minkäänlaista sopeutumista toiseuteen.

He uskovat, että vain sellainen ihminen on täydellinen, jolla ei ole vähäisintäkään kykyä muutokseen ja sopeutumiseen.

Timanttinen kivi on heidän mukaansa absoluuttista kulttuuria, johon kaikkien vähemmistöjen pitää pyrkiä, sillä muutoin monikulttuurisuus häviäisi, jos kulttuurit eivät olisi timantin kovia ja ikuisia.

Keihin tai mihin ryhmään visailun He-pronomini viittaa?

B, 28.4. 2018: Intiaanit loukkaantuivat YLE-ohjelmaan.
B, 28.4. 2018: Ylen huomio-Suomalaiset ovat alkuperäiskansa.
B, 28.4. 2018: Laki sanoo-Vain suomalaisilla on mukautumiskyky.
B, 28.4. 2018: Tsuhna Production esittää: UKK Intiaanina.
B, 28.1. 2012: Maassa maan tavalla, osa 101.
B, 11.12. 2012: Kulttuurin taustapeili.
B, 12.12. 2012: Uskomukset ovat tahallisia tekoja.
B, 15.3. 2015: Suomen laki ja monikulttuurisuus.
B, 17.3. 2015: Animaalinen seksuaalisuus luo uskonnon-kulttuurin.
B, 6.11. 2016: Homehtuneita Korkeakulttuureja-Suvakkien arvojen mielipuolisuus.
B, 21.11. 2017: Uskonnonvapaus ei koske uskovaisia.

1 kommentti:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Juuri näin on päässyt käymään.

Vihdoinkin Seppo Oikkonen lupasi vetäytyä syrjään. Toivotaan, että vetäytyminen koskee vain US:n Puheenvuorosivustoa, jonka kommentointi on suurelta osin pelkkää rienausta kohdistuen myös muihin asiallisia blogeja kirjoittaviin henkilöihin. Asiasisällöstähän rienapojat eivät koskaan ole kyenneet Seppo Oikkosta haastamaan. Ei hätää, jatketaan Alkon kassalla käyntejä http://alkonkassalla.blogspot.fi/2018/03/alymyston-itsepetos-turvapaikkapolitiik.html?view=flipcard

Seppo Oikkosen samoin kuin Kati Sinenmaan blogeihin ei itse asiassa tarvitse paljon lisäkommentteja kirjoitella, koska kommentit sisältyvät jo itse blogeihin.