lauantai 21. huhtikuuta 2018

Syyrian tilanteen ihme on tulossa loppuunsa

Aamulehti, 21. 4. 2014: Yksi asia ihmetyttää entistä kemiallisten aseiden tarkastajaa: Miten Syyrian iskun pelastajat pystyivät työskentelemään ilman suojia?
Jos myös auttajia olisi kuollut klooriin tai sariiniin, niin totta hemmetissä niistäkin olisi kauheita otsikoita!
Jos USA ei olisi koskaan lähtenyt auttamaan kapinallisia, niin Syyrian kapina olisi lopetettu jo 7 vuotta sitten. Syyrian sota on kuolettanut jo puolen miljoonan ihmisen hengen, joukossa kymmeniä tuhansia pieniä lapsia, mutta USA:n tärähtänöistä  vuotaa verta muutaman oletetun lapsikuoleman takia, jonka se haluaa kostaa jatkamalla yhä vain Syyrian sotaa.

En oikeasti pysty ymmärtämään, minkä tähden erimielisiä suunnattomasti vihaavat suvaitsevaiset voivat itkeä jonkun oletetun kaasusiskun uhrien perään, kun tiedossa on, että USA:n sotilaallinen apu laillisen Syyrian hallituksen vastustajille on tuhonnut miljoonien ihmisten elämän.

Suvaitsevaisto on nykyään niin Kuun jumalan lumoissa, että he eivät tarvitse minkäänlaisia todisteita totuudesta, vaan heille kelpaa heidän omat uskomuksensa, joita CIA on hellästi ruokkinut omalla rintamaidollaan, jota se lypsää Guantanamon vangeista vesikidutuksella,  kuten fossiilista öljyä saadaan ylös vesisärötyksellä.
Helsingin Sanomien sivuille kirjoitettu CIAn:n propaganda saa suvaitsevaiston täydellisen raivon partaalle, jota ei voi tyydyttää kuin vähintään sata risteilyohjusta.

Valistuksen ajan filosofit halusivat valistaa ihmisiä tiedolla, mutta tämä nykyinen suvaitsevaisto haluaa tiedon sijaan istuttaa ihmisiin  uskomuksia. Ei mikään ihme, että Suomenkin lapset ovat pahemmassa jamassa kuin kinkerien ajan impivaaralalaiset.
Helsingin Uutiset, 17.4. 2018: Itähelsinkiläisen koulun opettajan suora tilitys: "Osa oppilaista ei opi edes perusasioita, opettajat repivät itsestään viimeisiä jaksamisen rippeitä".

Joka päivä tulee yhä uusia uutisia, miten nykyajassa ihmiset ovat sekä tiedollisesti että henkisesti pelkästään liukumäessä, ja vähänkin asioista perillä oleva kirjoittaja ei enää voi luottaa edes siihen, että lukijat pystyvät ymmärtämään ylämäen ja alamäen eron.
Itse olen ikikiitollinen, että sain oman kouluopetukseni yli kolmenkymmenen oppilaan luokassa, missä opettajilla oli vielä moraalinen oikeus pitää kuria, mutta ehkäpä juuri siksi minä en pysty mitenkään ilmaisemaan kurittomalle nykynuorisolle yhtään ajatusta, joka läpäisisi ihmeellisten nykyihmisten aivokalvon, joka suojaa nykyihmistä totuudelta paremmin kuin kupalta.

Kaiketi nyt lukija tajusi, että ennen vanhaan oppilaat ymmärsivät opettajan opetuksen olevan ytimeltään moraalista? Nykyään suvakit ja poliitikot opettavat, että oppilailla ei itsessään tarvitse olla kotoa saatua moraalista ymmärrystä, koska muutoin vapaa kasvatus olisi hyvin hankalaa, jos kotikasvatuksen saaneet oppilaat protestoisivat moraalitonta vapaata kasvatusta vastaan.

B, 19.4. 2018: Valtamedialta puuttuu yksi pala lopullisesta totuudesta.
B, 19.4. 2018: Miksi USA kapinoi laillista esivaltaa vastaan?
B, 18.4. 2018: Kunniallinen USA-Kasvojen menetys kielletty.
B, 17.4. 2018: Vain aika pelasti Suomen Trumpilta.
B, 16.4. 2018: Syyria todistaa: Demokratia on tuhottu.
B, 16.4. 2018: Murhanhimoiset poliitikot haluavat pappisvallan Syyriaan
B, 15.4. 2018: Damaskoksessa ihmiset olivat innoissaan kapinallisten lopusta.
B, 15.4. 2018: Trump yritti täsmäiskua sardiinipurkkeihin.
B, 14.4. 2018: Syyrian kapinalliset onnistuivat yli odotusten.

Ei kommentteja: