maanantai 14. tammikuuta 2019

Pakolaiset ovat viattomia maidensa ongelmiin

Suomen Yleisradio haastatteli tässä menneellä viikolla kiinalaisia turisteja. Kiinalaiset ihmettelivät, miten lapset saavat Suomessa kävellä kaduilla ilman vanhempia.
YLE Juttu: Arkinen Suomi on kiinalaisen silmissä outo paikka, jossa lapset kulkevat yksin kadulla ja kaupan maitohylly jatkuu metritolkulla.
Iltasanomat, 15.1. 2019: Irakilaistaustaisilta naisilta suoraa puhetta kulttuurieroista – ”Sinisilmäinen ei saa olla”. "Sohrabi kokee, että pohjoismainen tasa-arvo ja vapaus ovat tehneet suomalaisista sinisilmäisiä. – Eurooppa on edistynyt ihmisoikeuksissa ja tasa-arvossa niin pitkälle, että täällä on sokaistuttu sille, millainen tilanne muualla maailmassa on. Olemme sinisilmäisiä ajatellessamme, että iso määrä nuoria miehiä voidaan tuoda vieraasta kulttuurista ja istuttaa heihin heti länsimaisia arvoja."
YLE Oulun valistusvideo, 2016: Suomalaiselle valistusvideolle nauretaan maailmalla: ”Raiskaukset estetään supervoimilla”.

Onneksi tämä suomalaisten lasten erityisoikeus otetaan lapsilta pois. Lasten oikeus turvallisuuteen muuttuu historiaksi sitä nopeammin mitä enemmän YLE hehkuttaa, miten kivoja ihmisiä kaikki pakolaiset ovat ja miten heidän kulttuurinsa ja uskomuksensa ovat paljon parempia kuin suomalaisten.YLE:n yletön hehkutus maahanmuuttajien hyvyydestä on saanut jopa virkamiehet opettamaan suomalaisia, että pakolaiset oppivat vasta Suomessa raiskaamaan!
Täytyypä kysyä, että jos kerta pakolaiset ovat niin hyviä ihmisiä, miksi heidän maansa ovat sitten niin paskamaisia paikkoja elää, että heidän pitää paeta omia elintapojaan tänne? Voiko kukaan olla niin tyhmä, että uskoo pakolaisten olevan täysin viattomia omien maidensa ongelmiin?
Ikään kuin pakolaisen korvien välissä ei olisi sitä tapakulttuuria, jolla pakolaiset ovat tuhonneet maansa, ja sitten uskotaan, että pakolaisen kulttuurisen tyhjiön voi helposti täyttää jollakin vieraalla kulttuurilla; että pakolaisten ryhmittyminen  omille asuinalueille on suomalaisten vika, eikä suinkaan todiste siitä, että lapsena omaksuttua kulttuuria ei niin vain voi poistaa korvien välistä.

"Vaarallinen suvaitsevaisuus. Vasemmistolaisten kohtalokas suhtautuminen islamiin".
Google Books: "Gefährliche Toleranz: Der fatale Umgang der Linken mit dem Islam".
Google Books: The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam.
DUST/BONES/POLITICS, 3.1. 2019: Väestönmuutokset, joista ei saa puhua.

Julkisen viran haltijat ovat sokeasti uskoneet suvaitsevaisten valheet, miten kaikki kulttuurit ja uskonnot ovat yhtä hyviä. Mutta vähitellen ihmiskunta alkaa heräämään todellisuuteen ja huomaa, että myös kulttuurien pitää antaa kilpailla paremmuudesta ja huonot kulttuurit pitää tappaa ja tuhota, kuten suvaitsevaiset ovat tuhonneet suomalaisten yhtenäiskulttuurin, juuri sen kulttuurin, jonka ansiona on niin korkea, mutta moraaliltaan matala hyvinvointi, että siihen on voinut pesiytyä valtion ruokkima sisäinen vihollinen, jonka yksinomaisena päämääränä on Suomen tuhoaminen.
Mitä järkeä on elättää jo pahaksi todetulla kehitysavulla sellaisia kulttuureja, jotka ainoastaan tuottavat pakolaisuutta? Esimerkiksi Wikipedia: Dead Aid.
B, 22.1. 2015: Kehuu kehitysapua viran puolesta.

Esimerkiksi islamilaisissa maissa ei edes tilastoida raiskauksia, koska siinä kulttuurissa uskonto sanoo, että naisen saa ottaa milloin tahansa; että naisella ei ole omaa tahtoa, ja jos onkin, niin neljän naisen todistus tarvitaan yhtä miehen todistusta vastaan, eikä sekään riitä. Raiskauksia voidaan tilastoida vain niissä maissa, missä miehellä ei ole oikeutta omistaa nainen.

Iltalehti, 13.1. 2019: Sisäministeriön korkean virkamiehen kommentti raiskauksiin hämmentää: ”Varovaisesti uskaltaisin hatusta väittää, etteivät ulkomaalaiset raiskaajamme olleet tullessaan raiskaajia”.

Kalle Kekomäki ja muut suvaitsevaiset ja virkamiehet ovat kykenemättömiä näkemään mitään pahaa siinä kulttuurissa, joka tuomitsee raiskatun naisen kuolemaan kivittämällä. Ja sitten vielä nuo sokeat väittävät, että islamilaisista maista maahan tulleet eivät ole omissa maissaan oppineet raiskaamaan. Niinpä niin! Heille on kerrottu, että naisen tulee aina alistua, eikä väkisin makaaminen siksi voi olla raiskaus, vaan muslimin oikeus. Hehän ovat todella viattomia siinä mielessä, että he eivät lainkaan koe väkisinmaakamisen olevan rikos. Eihän Andamaanien alkuasukkaitakaan voida vetää länsimaiseen oikeuteen siitä, että he tappavat kaikki heitä käännyttämään menneet.
B, 22.11. 2018: Primitiiviset kansat suojelun kohteina.
B, 4.1. 2019: Eksoottinen Suomi on liikaa maahanmuuttajille.
Täytyy voida kysyä, moniko maahan tullut muslimi  on kotimaassaan osallistunut naisten kivittämiseen tai ainakin kivittämisen katsomiseen ja hyväksynyt sen osana uskontoa? Edes sen voisi tutkia, miltä alueelta nuo nyt kiinni otetut raiskaajat ovat saapuneet, ja sitten harjoittaa hieman googlaamista siitä, onko sillä alueella kivitetty naisia. Tai sitten yksinkertaisesti Maahanmuuttovirastosta voitaisiin suoraan kysyä pakolaiselta, oletko jo lopettanut naisten alistamisen ja kivittämisen.
Verkkouutiset, 26.12. 2018: Jeremy Hunt: Britannia tutkii kristittyjen vainon.

Viime aikoina valtamediat ovat julkaisseet juttuja, miten huono asema naisilla on muslimimaissa, mutta jopa kissankorkuiset kirjaimet ovat liian pieniä sokeille suvakeille:
IS, 14.1. 2019: Brittimediat: Intia ”vaihtoi” Dubaista karanneen prinsessa Latifan asekauppiaaseen.
IS, 21.12. 2018: Kommentti: MM-kisojen antaminen Qatarille oli läpimätä päätös – Fifan virheet voi korjata vain fanien boikotti.
SBS News, 24.12. 2018: Exonerated but still not free: Pakistan’s Asia Bibi to spend Christmas in custody
YLE, 12.1. 2019: "Uusi hyvin rohkea kanadalainen" – Perheväkivaltaa (Kunniamurhaa, suom.huom.) paennut saudinainen saapui Kanadaan.


"Vaarallinen suvaitsevaisuus. Vasemmistolaisten kohtalokas suhtautuminen islamiin":
Deutschlandfunk, 5.10. 2018: „Liberale Muslime weltweit sind von Linken in Europa enttäuscht“.

Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta, 13.1. 2019:
"Schmirbeckin mukaan vasemmistolaisten piiristä ei kuulu kritiikkiä islamin naiskuvasta, suhtautumisesta homoseksuaalisuuteen eikä kritiikkiä muslimien rinnakaisyhteiskunnasta ja väkivallasta.
Schmirbeckin mielestä mitään todellista keskustelua ei synny niin kauan, kun vasemmisto ja vihreät leimaavat aiheesta käytävän keskustelun „islamofobiaksi“ ja „rasismiksi“. Näin tapetaan keskustelu ennen kuin se on ehtii edes alkaa."

Maahanmuuttovirasto ilmeisesti tahallaan yrittää ärsyttää pakolaisia ottamalla käyttöön turvatarkastukset, vaikka on ollut yleisesti tiedossa, että pakolaiset ovat kulttuuriltaan ja uskomuksiltaan ylivertaisia suomalaisiin nähden. Miten kummassa Migri saattaa tehdä turvatarkistuksia rauhanuskovaisten asuntoloissa?
Maahanmuuttovirasto, 20.12. 2018: Maahanmuuttovirasto ottaa käyttöön turvatarkastukset 15.1.2019 alkaen.
IL, 9.9. 2018: Analyysi: Poliitikot saavat syyttää itseään, jos Ruotsin maahanmuuttolaineet lyövät myös Suomeen.

Suomen Uutiset, 28.5. 2018: SDP:n salainen muistio paljastaa: Jos demarit pääsevät hallitukseen, maahanpyrkijöille koittaa kissanpäivät – jopa rikolliset saavat jäädä Suomeen!
HU-Puheenaihe, 7.8. 2016: Turvapaikanhakijat syyttävät asuntonsa heille luvannutta Juha Sipilää – HS: "Olisimme voineet mennä muualle".

B, 13.12. 2018: Valtio ostaa koraaneja terroristeille.
B, 20.11. 2015: Obama on viaton ja esteellinen.
B, 12.12. 2015: Turvapaikan hakijoita leimaavat tittelit.
B, 23.10. 2014: Kolmen konstin poliitikko.
B, 6.12. 2016: Muutos ei koske islamia eikä poliitikoita.

Ei kommentteja: