sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Julkisen vallan rasismi

Helsinki ilmoittaa julkijumalattomasti, että se aikoo suosia maahanmuuttajia työhönotossa. Iltalehti 7.3. 2010: Helsinki haluaa palkata enemmän maahanmuuttajia Mihin hävisi suomalaisten (nuorten) työttömyys? Miksi julkinen valta ehdoin tahdoin haluaa sortaa suomalaisia?
Wikipedia: Rasismi:
"Rasismi eli rotusyrjintä tai rotusorto on aate tai toiminta, jossa ihmisten väitetyn rotuluonteen ja siihen liittyvien fyysisten piirteiden erilaisuudella perustellaan eriarvoista kohtelua eli syrjintää. Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen."

On melkoisen älyvapaata, miten julkinen valta haalii Suomeen porukkaa, johon sitten pitää kohdistaa erityistoimia kuten suosimista.
Julkinen valta jopa osaa väittää sitäkin, että maahanmuuttajat luovat suomalaisille työtilaisuuksia? Tähän asti suomalaisia on työllistänyt ainoastaan maahanmuuttajien hyysääminen. Ja nyt sitten julkinen valta julistaa, ettei suomalaisia voikaan työllistää, koska työpaikat pitää ensisijassa antaa maahanmuuttajille!

Halloo, onko ketään kotona!

Julkinen sektori palkkaa verorahoilla lähes kielitaidottomia ja usein luku-ja kirjoitustaidottimia, joille pitää järjestää uskonnon mukaista vaatetusta, tila-asuntoja, rukouspaikkoja ja vessaa ja muuta rekvisiittaa, kuten tulkkeja, maahanmuuttajien kotikielen opettajia, islaminuskonnon opettajia ja heitä varten oikeaoppisuuden vartijoita,...

Julkinen valta on monesti ennenkin täysin tahallaan toiminut laittomasti. Oikeusmurha 28100. Oikeus on tosin vain harvoissa tapauksissa tunnustanut julkisen vallan laittomuudet. Tosin Suomi johtaa silti EIT:n antamissa tuomioissa julkinen valta vastaan yksilöt.

Koiviston aikaan tuomioistuimet saatiin tekemään pankeille myönteisiä ratkaisuja. Halosen aikaan tuomiostuimet toimivat maahanmuuttomyönteisesti, välittämättä mitään perustuslaista. On täysin selvää, ettei suomalainen voisi voittaa oikeudessa, jos hän haastaisi Helsingin kaupungin (positiivisesta) rotusyrjinnästä, koska poliitikot ovat täyttäneet KKO:n istuimet poliitikoille, tuomareille, pankkiherroille ja muslimeille myötämielisillä tuomareilla.

ProMerit, Koiviston oikeupolitiikka: "Presidentti Koiviston oikeuspolitiikan tuhoisat vaikutukset oikeuslaitoksen ja koko virkakunnan toiminnan legitimiteettiin - Rikkoiko Tasavallan Presidentti Suomen perustuslakia?"

Finlex: Faisa A:n tapaus

MTV3: KKO näytti ylimielisyytensä. Korkein oikeus teki ikävän periaatteellisen virheen

IT-Viikko: Suomelle tuomio puhelintallenteiden hävityksestä

Kari Uoti: Ihmisoikeuksia, Valtakunnansyyttäjä

MTV3: Alpo Rusin tapaus, pdf

Blogi: Oikeusasiamiehen suojelutoimisto

Uusisuomiblogit: APULAISOIKEUSASIAMIES: VIRANOMAISILLE VALEHTELU SALLITTUA!

Octaviuksen ajatuksia: Demla saavutti välitavoitteensa

Erkki Havansi: IMAAMIT MÄÄRÄÄVÄT PERUSKOULUISSAMME?

Youtube: Karpon Parhaat - Kolilla on suojeltu luontoa väkisin

Youtube: Karpon Parhaat - Byrokratian rattaat - Kuopiossa pelastettiin Käärmekuusi

Yllä on vain pieni osa hallinnon ja oikeuslaitoksen mädännäisyyttä.

Ei kommentteja: