tiistai 3. tammikuuta 2012

Ehdotus uudesta vallanjaosta

Linkki US-Blogistaniin: Unkarin upea tunneälykäs perustuslaki, 3.1. 2011
Väärinajattelua voi olla vain älymystön diktatuurissa.
Ihminen on nuhteeton ja puoleisiin sitoutumaton silloin,
kun hän ajattelee omilla aivoillaan.


Kerroin aiemmassa blogi-kirjoituksessani, että perustuslaille on kolme vaihtoehtoista toteuttamistapaa: Diktatuuri, sisällissota tai demokratia. Nyt Unkariin tehtiin diktatuurinen perustuslaki täsmälleen esittämäni tunneälyteorian mukaisesti:
Kansalaispalautetta puoluediktatuurille, 1.1. 2011:
"Tunneälykköjen on mahdotonta luoda loogista perustuslakia, johon voitaisiin tehdä poikkeuksia -- koska tunneäly vaatisi sellaisen perustuslain, joka olisi valmiiksi täysin repaleinen!"

Lainaus: Vastuuton politiikka ajaa Unkaria ahdinkoon;
"Kaiken lisäksi Orbánin hallitus on ymmärtänyt väärin vapauden käsitteen"


Tunneälytön kysymys: Vasta valtaan päästyäänkö Orbanin hallitus on ymmärtänyt väärin --, vai onko niin, että jokainen puolue on oletusarvoisesti väärinymmärtäjä; että jos mikä tahansa puolue pääsisi yksinvaltaan, niin se ei voisi mitään muuta kuin olla diktatuuri, joka toteuttaa täsmälleen samanlaista politiikkaa kuin mikä tahansa diktatuuri.

Puolueet ovat sisäisesti diktatuureja. Puolueuskovaiset eivät pysty ottamaan huomioon muita ihmisiä. Tämä koskee kaikkien puolueiden jäseniä ja kannattajia. Mikään järki ei voi olla syynä moiseen puolueiden harjoittamaan järjettömyyteen, sillä varmaan jokaisen pitää tunnustaa, ettei esimerkiksi Unkarin hallituksella ole tällä hetkellä kaikki muumit kotona. Tuskin on ikinä ollutkaan, koska ei hallitusvallan saaminen voi tuollaista järjettömyyttä aiheuttaa, vaan jokainen puolue pyrkii kaikessa toiminnassaan diktatuuriin.

Edelläsanotun johdosta katson, että valtioissa on valuvika, joka voitaisiin ainakin väliaikaisesti  korjata uudella vallanjakosopimuksella, kunnes ihmiskunta on kaikilta osiltaan sivistynyt yhteisesti hyväksyttyjen arvojen mukaan elämiseen, jolloin valtiollinen valta voitaisiin luovuttaa mailman hallitukselle:

EHDOTUS UUDEKSI VALTIOVALLAKSI
Kansanedustuslaitos tulee jakaa niin, että puolueille kuuluisi 60 prosenttia edustajista ja loput neljäkymmentä prosenttia valittaisiin arvalla nuhteettomaksi todettujen, puolueisiin sitoutumattomien kansalaisten joukosta.


TUNNEJUOPOT
Älymystö: Niiden tunteellisten ihmisten joukko, jotka uskovat tunteellisuuden lisäävän älyä, ja joiden ajattelua rajoittaa jokin oppi, eli tunne ainoasta oikeasta ajattelusta. Älymystö ansaitsee määritelmän, joka paremmin kuvaa älymystön toimintaperiaatetta:
Tunneälymystö, tavallisen ihmisen elämää pelkäävä porukka.

Ei ole kummoistakaan olla älykäs, kun ei pelkää.

Mutta! Älymystöön itsensä lukevan pitää tuntea äly, koska jos ihminen kokee, ettei älyn käyttäminen tunnu yhtään miltään, niin silloin hän ei voi vaatia asemaa älymystöön. Älymystöön haukeutuu kaikki ne, jotka pelkäävät tavallisen kansalaisen asemaa.
Kyseessä on sama periaate, mikä koskee rikkaita ja muita juoppoja; Rikas ei voi olla rikas, jos se ei tunnu miltään. Ja siksi rikkaan  on koko ajan saatava tuntea lisää rikastumista, koska jos rikas ei koko ajan rikastuisi, niin silloin hän masentuisi ja vaatisi poliitikkoja virittämään laeilla valtion paremmin rikkaita suosiviksi.

Ainoa tapa, jolla älymystöön kuuluva voi kokea älymystön, on tunteellisuus, mitä tunteellisempi sen enemmän kunnioitetumpi älykkö; Älymystöön kuuluvat ovatkin  tunnerikkaita, eli he etsivät hysteerisesti koko ajan lisää tuntemuksia, joilla välttää keskinkertaisuutta, kuten juoppo etsii viinaa ja rikas rahaa, korvikkeetkin kelpaavat; koskaan ei koeta mitään tyydytystä.
Älymystö kärsii tunnejuoppoudesta

Blogi: Juopon yhteiskuntamalli

Ei kommentteja: