maanantai 23. tammikuuta 2012

Multikulttuuri luo multiongelmia

Putin toitottaa Venäjän kulttuurin valta-asemaa:
rt.com, 23.1. 2012: Putin trumpets Russia’s ‘cultural dominance’,
Vladimir Putin nousi arvostuksessani uudelle perustasolle; hän liittyi Merkelin, Sarkozyn, Cameronin ja monien muiden tunnettujen henkilöiden joukkoon, jotka ovat arvostelleet monikulttuurisuutta. Putin on tietoinen eri kulttuurien yhtenäiselle Venäjälle tuomista ongelmista, joista vähäisin ei ole maahanmuuttajien keskittyminen omille alueilleen (no-go-area / zone), joissa vallitsee valtion vastaiset lait:
Daniel Pipes: The 751 No-Go Zones of France
Technorati: No-Go Zones for Non-Muslims Multiplying All Over Europe
Ruthfully: OCCUPIED TERRITORY IN EUROPE’S NO GO ZONES: MARK TAPSON
Stonegate: European 'No-Go' Zones for Non-Muslims Proliferating
 - "Occupation Without Tanks or Soldiers"


Multiculturalism creates multi problems
 “closed national and religious communities…which not only refuse to assimilate, but [do not] even adapt.” Putin expressed his astonishment that “neighborhoods and entire cities where generations of immigrants are living on welfare…do not speak the language of the host country.”

There can be just one outcome for such a social model: xenophobia on the part of the indigenous population, which understandably seeks to “protect its interests, jobs, and social benefits from the ‘foreign competitors.’”

Myös Suomessa on turha puhua yhtenäisestä kansasta niin kauan, kun päättäjät vaativat maahanmuuttajien elävän Suomessa oman maansa kulttuurin mukaan. Tässä muutamia multikulttuurisuuden multiongelmista.

Suomalaisuus on universaalista kulttuuria; Suomalainen on vapaa olemaan oma itsensä, eikä kukaan voi pakottaa suomalaista johonkin kaavaan. Suomalainen voi itse valita asusteensa, ideologiansa, asuinpaikkansa ja jopa sukupuolensa, eikä suomalaiselle tule edes mieleen kieltäytyä työstä siksi, ettei se sovi hänen kulttuuriinsa;


Suomalaisuutta ei voi käyttää negatiivisesti

Toista se on maahanmuuuttajalla: Suvaitsevaisille yletöntä mielihyvää tuottaen pullokulttuurinen voi kieltäytyä työstä, missä hän ei voisi elää kultturinsa mukaisesti. Esimerkiksi muslimia tai mustalaista ei voi pakottaa edes toimeentulon menettämisen uhallakaan ottamaan vastaan työtä, missä hän ei voi pitää kulttuurinsa mukaista vaatetusta.
Yksin edellä kuvattu todistaa kiistattomasti, että suomalaisuus on universaalisuutta, ja siitä johtuen suomalaiselle ei voi tulla edes mieleen, että hän voisi saada vapautuksen työstä, kun vain laittaisi säkin päälleen. Toisaalta, jos suomalainen vaatisi erityiskohtelua siksi, että hänellä on säkki päällään, niin hän joututuisi naurun alaiseksi, ellei peräti hullujen huoneelle. Onkin siksi täysin käsittämätöntä, että jotkut monikulttuuriuskovaiset suomalaiset jopa jumaloivat sellaisia kulttuuureja, jotka orjuuttavat ihmisen täysin ja estävät ihmiseltä itsensä toteuttamisen vapauden.

Rautalangasta väännettynä; suomalaisuus on kuin suunnaton laakee aakee. Nyt siihen on alkanut ilmestyä yhä enemmän tynnyreitä, joiden kyljissä lukee: Islamilaisuus, romanikulttuuri, kiinalaisuus, hindulaisuus, jehovan todistajat, luthersäätiö, arabialaisuus, suomenruotsalaisuus, somalialaisuus, buddhalaisuus, japanilaisuus, juutalaisuus,...

Minua ei mitenkään haittaisi tuollaiset tynnyrikulttuurit, kunhan vaan niissä olijat eivät vaatisi niiden ylläpidosta valtiovallalta pennin pyörylää. Jos kulttuuria ei voi yllä pitää ilman valtakulttuuria, niin silloin semmoinen joutaa hävitä.

Poliisi on alkanut vähentämään poliisiasemia, koska seiniin ei haluta tuhlata väheneviä verovaroja. Milloin suvaitsevaiset alkavat vähentämään omia seiniään, vai voidaanko luottaa siihen, että niihin kyllä aina löytyy lisää rahaa, eikä niiden määrällä ole mitään ylärajaa? Poliisilaitos luopuu monista kalliista vuokratiloista.
Turvallisuussäästöistä seuraamassa katastrofi

Yle ohjelmat, Irtaantujat
KH 15.1. 2012: Kulttuurin tuhoava voima
"Romanikulttuurissa äidillä on lapsen syntymän jälkeen kuukauden kestävä lapsivuodeaika, jolloin hän tai vastasyntynyt lapsi eivät voi mennä keittiöön, käyttää perheen astioita tai koskea yhteisiin ruokatarvikkeisiin. Mikäli äiti käyttää keittiötään lapsivuodeaikana, eivät keittiö tai sen tavarat ole tämän jälkeen enää puhtaita.

Esimerkiksi vanhemmat romanit eivät voi tämän jälkeen tulla vierailulle asuntoon, koska kodista tulee ”likainen”. Ainoa tapa saada jälleen puhdas koti on muuttaa uuteen asuntoon ja hankkia uudet keittiötavarat saastuneiden tilalle."
Yleistietoa romaneista
Romanikulttuuri: Puhtaustavat
Amboy Times: The List of Things That Offend Muslims
Blogi: Monikulttuurisuus ei toimi

Suuri osa maahanmuuttajista kärsii suomifobiasta; eivät voi sietää suomalaisuutta

Ei kommentteja: