lauantai 21. tammikuuta 2012

Museot tuhoavat kauneuden

Museot ovat kauneuden keskitysleirejä.
"Impivaarassa" kauneus oli integroitu rakenteisiin.
Modernissa yhteiskunnassa kauneus ja kuolema ovat piilotettu pois ihmisten silmiltä -- Museot ovat kauneuden ruumishuoneita.


Vielä reilut sata vuotta sitten koko kansa oli taiteellinen -----> työmiehet osasivat rakentaa taidokkaasti kauniita taloa. Jos joku ei usko, niin menköönsä mihin tahansa keskiajalta peräisiin olevan kaupunkiin.
Nyt, kun kauneus on siirretty ulkoseinistä sisäseinille ROIKKUMAAN, niin poliitikot eivät osaa kannattaa mitään muuta kuin sutta sekuntaa!
Kauneuden laittaminen museoiihin johtuu yksinomaan rikkaiden äärettömästä typeryydestä. Silloin, kun vielä museoita ei oltu keksitty, ihmiset loivat omasta elinympäristöstään kauniin, -- mutta kun rikkaat keksivät, että kauneudesta voi saada rahaa, niin sen jälkeen jopa arkkitehdit ovat pelkkiä typeryyden ruumiillistumia, puhumattakaan poliitikoista -- ja kansalaiset ovat joutuneet alistumaan typeryyden ylistäjiksi.

Museo on kapitalismin raatokukkanen
Ennen muinoin rakennukset olivat itsessään taidetta. Maalaukset ja veistokset olivat kiinteä osa rakennuksia. Jo ennen ajanlaskumme alkua ihmiset vaelsivat katsomaan rakennuksia: Markus 13 1 Kun Jeesus oli lähdössä temppelistä, sanoi eräs hänen opetuslapsistaan: »Opettaja, katso! Mitkä kivet, mikä rakennus!» 2 Jeesus vastasi: »Katso nyt näitä mahtavia rakennuksia. Kaikki revitään maahan, tänne ei jää kiveä kiven päälle.»

WAU-rakennuksia on tehty niin kauan kun yksi eläinlaji on ollut ihminen. Kaikkialta planeetalta löytyy jälkiä suurenmoisista rakenteista Stonehengestä pirun kirkkoihin, pyramideista jatulintarhoihin; Villi-ihmisen erityinen ominaispiirre on korkeuksien tavoittelu ja suuruuteen kasvu. Vain alistettuna ja nöyryytettynä ihminen ei pysty kuin matalaotsaiseen rakentamiseen.

Kun Amerikka löydettiin, niin kaikki Euroopan villit lähtivät sinne etsimään mahdollisuuksia itsensä toteuttamiseen. Myös Suomesta lähti valtavasti villeyttä Amerikkaan, ja tänne jäivät vain kaikkein surkeimmat vollottajat, jotka eivät uskalla rakentaa kuin pieniä laatikoita. Uuden mantereen löytymisen jälkeinen villeyden maasta muutto sai jäljelle jääneet ihastelemaan muinaisia rakenteita;
- Amerikkaan lähteneet eurooppalaiset tiesivät, että perillä ei odota kukkahattutädit veronmaksajien selkänahanpino kourassa, vaan että maahantulijoiden on itse luotava oman elämän edellytykset.
- Eurooppaan jääneet hiirulaiset eivät kaikessa pelkuruudessaan pystyneet enää itse rakentamaan mitään suurta, joten he keksivät suuruudelle kompensaatioksi museon; ihastellaan entisaikojen suuruuksia ja heidän aikaansaannoksiaan -- ja voivotellaan itse!
Museot ovat pelkureiden tapa kunnioittaa suuruutta ja kauneutta. Jos ihminen pelkuruuttaan ei pysty itsensä toteuttamiseen, niin ainoa vaihtoehto on museon vaatiminen. Pelkurit eivät ikinä ole pystyneet itse tuottamaan mitään hyvää, kaunista ja todellista, joten pelkurit luulevat, että he ovat osa suuruutta, kun he museoivat kauneuden, totuuden ja hyvyyden. Tyypillistä toimintaa oikeistosta vasemmistoon.

Kun pelkurit ovat museoineet kaiken arvokkaan, ja kun pelkurit ovat saaneet kansan uskomaan museointiin, niin silloin kansalla ei ole muuta mahdollisuutta kuin valita pelkureita hallitsijoikseen, koska hyvyyttä, kauneutta ja totuutta ei voitaisi piilottaa rakennuksiin, jos hallitsijat olisivat rohkeita.

Rohkeat, eli villi-ihmiset eivät totisesti ymmärrä sellaista,
että kauneutta pitäisi katsella vain sisäseiniltä -- ja vielä maksaa siitä!

Rohkeus voi ilmentyä vain hyvyydessä, kauneudessa ja totuudessa. Eikä rohkeus ole rohkeutta, jos joku museon opas julistaa jonkun sisäseinän edessä, miten rohkeita vetoja taiteilija on käyttänyt vetäessään näitä viivoja...

Museoihin haluavat taiteilijat ovat pelkureita. Vain pelkurit rakentavat museoita ja vain pelkurit vaativat omia teoksiaan museoitaviksi.

Uusisblogi: Valtio on kapitalistien yksityinen työttömyyskassa
PahisUusisblogi: Mediateollisuus, uudet bisnesmallit ja kiitostalous
Blogi: Guggenheim
Maailman kuvalehti: Tee-se-itse-saari
Wikipedia: Coral Castle
Sinenmaa: Kivilinna
Youtube: The Guggenheim Strain - Galaksien Taistelu
UusisBlogi: Museot ovat kauneushuoraajien ilotaloja


Ei kommentteja: