maanantai 22. syyskuuta 2014

Islamilla on imperiumin arvomaailma

ESIPUHE
Euroopassa on vihdoinkin alettu puhua arvoista ja niiden eroista. Mutta ei toki islamin ja lännen arvojen eroista, vaan kahden länsi-imperiumin arvoista, jotka molemmat syntyivät Rooman raunioille, mutta joista toinen ei enää toimi niin kuin imperiumin kuuluisi toimia.


ARVOTIETOINEN ARVOSTAA OMIA ARVOJAAN YLI KAIKEN
Poliitikoilla on maahanmuuttajien arvomaailma, josta johtuen Venäjällä on huomattu, ettei yksikään suvaitsevainen poliitikko pysty puolustamaan länsimaisia arvoja.
Imperiumilla on imperiumin pysyvät arvot.
Lmgtfy: Russia is defending tradiotional family values

Jos todella olisi niin, että poliitikoiden arvot ovat juuri niitä arvoja, joiden pohjalta länsimainen sivistys syntyi, niin silloin he näkisivät lapsellisen helposti, että maahanmuuttajat eivät kuulu läntisen arvomaailman piiriin -- jo siksi, että he eivät muuta tänne läntisestä maailmasta, vaan maista, jotka ovat pahasti jäljessä kaikesta kehityksestä, ja jotka himoitsevat länsimaista teknologiaa, mutta ilman sen vaatimaa sivistystä.
Läntinen arvomaailma on vain siellä, missä on vallalla läntinen kulttuuri, ja missä kansaa ei kutsuta monikulttuuriseksi. Monikulttuurisuus tuhoaa läntisen arvomaailman niin Suomessa kuin Brysselissäkin.


MAAILMANSOTAA ODOTELLESSA
Kaksi erilaista arvomaailmaa ei voi elää sovussa, jos molemmat ovat sotilaallisesti vahvoja. Erilaisilla arvoilla varustettu joutuu puremaan vain hammasta, jos hänellä ei ole takanaan riittävää asevoimaa. Euroopan poliitikot kiristelevät hampaitaan, koska heillä ei ole munaa käyttää sitä tuhovoimaa, jonka pelkkä esittelykin saisi Putinin ihokarvan kananlihalle.

Oli tähtiin kirjoitettu, että yksikulttuurinen Venäjä palaa haastamaan monikulttuurisuudesta kärsivän Lännen välittömästi, kun se toipuu Neuvostoliiton hajoamisen aiheuttamasta traumastaan. Venäjän on helppoa haastaa Länsi-Eurooppa, koska Venäjällä tiedetään, ettei Euroopalla ole enää mitään arvoja, joita puolustaa. Jos Euroopalla olisi oma arvomaailmansa, niin Venäjä ei olisi ensinkään lähtenyt Gruusiaan, Krimille,... Sillä eurooppalaisilla arvoilla on aikoinaan valloitettu koko maailma.

Liisa Jaakonsaari osoittaa, miten pihalla poliitikot ovat arvoista. Hän julistaa, että Unioni puolustaa Euroopan arvoja: Demari, 21.7. 2014: "Unioni puolustaa Euroopan arvoja"
Siis mitä himputtia? Mitä helvetin arvoja voi silloin olla, kun tänne toivotetaan kaiken maailman hihhulit tervetulleiksi, joiden arvomaailma on peräisin kivikaudelta! Jos Euroopan Uniolla olisi omat arvot, niin tokihan silloin tänne hyväksyttäisiin vain sellaisia, jotka toimivat niiden arvojen mukaisesti.

Politiikasta, 7.8. 2014: EU:n arvoyhteisönäkökulma johtaa valtakonfliktiin Venäjän kanssa
Vihavainen, 15.6. 2014: Sofin maailma ja Venäjän arvot
Satakunnan Kansa, 25.5. 2014: Venäjällä imperiumin arvomaailma
IL, 15.6. 2014: Sofi Oksanen: Venäjä on jo voittanut informaatiosodan
"Läntinen arvomaailma, läntinen mieli ja läntiset arvot.
Niitä vastaan Putin-klikki on sotinut jo pitkään."


Jopa Sauli Niinistö on pihalla ja yrittää sölklöttää poliittisesti korrekteja lauseita:
Kansan Uutiset, 26.8. 2014: ”Me edustamme länttä ja läntistä arvopohjaa”
Ketkä me? Selvästikään Ne eivät kuulu Meihin, joilla ei ole läntistä arvopohjaa. On kansan harhauttamista puhua, että maahanmuuttajilla olisi läntinen arvopohja.
- Jos maahanmuuttajilla olisi läntinen arvopohja, niin he eivät olisi ensinkään tulleet tänne, koska silloin heidän kotimaassaan ei sodittaisi ja siellä olisi kaikki vähintään yhtä hyvin, miten asiat olivat Impivaarassa, jolloin täällä oli voimassa yhteispohjoiset arvot.
- Omaa kulttuuriaan verovaroilla täällä harrastavat maahanmuuttajat olisivat kulttuuriltaankin länsimaalaisia, jos heillä olisi läntinen arvomaailma.

- Jos maahanmuuttajilla olisi läntinen arvopohja, niin silloin täällä yksikään ei julistaisi Suomea monikulttuuriseksi maaksi. Monikulttuurisuus ei seiso sen antiikista peräisin olevan läntisen arvopohjan päällä, eikä sellaisessa ole me-henkeä, vaan ne ovat arvottomia -arvosokeita- jotka näkevät arvoissa eroja vasta silloin, kun seisotaan maailmansodan kynnyksellä.

ISLAM ON IMPERIUMI ILMAN YDINASETTA
Muslimeita on Euroopassa jo lähes 50 miljoonaa. Heidän arvomaailmansa on täysin yhteensopimaton niiden arvojen kanssa, joita kerran kutsuttiin länsimaisiksi arvoisiksi. Islam tulee haastamaan judeo-kristillis-kreikkalais-roomalaisen maailman välittömästi, kun se saa riittävästi asevoimaa. Ilman länsimaailman luomia aseita islamilla ei ole muuta tekemistä kuin kiusata yksittäisiä ihmisiä tylsillä rautakautisilla sohottimillaan ja osoittaa mieltään eurooppalaisia arvoja vastaan.
Tässä on pieni lista, jota vastaan muslimit ovat:
Eläimet paitsi kamelit, liput, rakennukset, kristityt, juutalaiset, buddhalaiset, hindut, shiiat, sunnit, ateistit, homot, lesbot, sarjakuvat, symbolit, ruoka, musiikki, huumori, legot, mielikuvat, tiede,
Gatestone Institute, 2012: Muslims Declare Jihad on Dogs in Europe
TS, 18.9. 2012: Islamin todelliset viholliset
YLE, Radio1. 27.8. 2008: Monikulttuurisessa koulussa opettaja ei voi opettaa tiedettä

Muslimit esittävät jatkuvasti lisää ja lisää vaatimuksia, jotka eivät ole tästä maailmasta. Ainoa asia, joka estää muslimien arvojen täysimittaisen toteuttamisen on se, että muslimeilla ei ole omaa armeijaa. Paitsi aivan viimeaikoina sellainen on pullahtanut esille; ISIS, ISIL, IS,.. valitkaa oma.


ILMAN VALMIUTTA TUHOVOIMAN KÄYTTÖÖN EI VOI OLLA ARVOTIETOINEN
Arvotietoisuus vaatii, että on valmis väellä ja tuhoisimmalla voimalla -tarvittaessa kuolemaan asti- puolustamaan arvojaan. Mitä ne sellaiset arvot olisivatkaan, joita ei pysty lämpöydinpommilla puolustamaan? On erittäin irvokasta, että poliitikot tajuavat arvojen eron vasta sitten, kun  toisen valtakunnan erilaisilla arvoilla on takanaan riittävästi tuhovoimaa; ydinpommeja, maamiinoja, ohjuksia, pommikoneita, sukellusveneitä, tykinruokaa,... -- ja selvä valmius niiden käyttämiseen.

Miten kummassa Euroopan poliitikot julistavat eurooppalaiset arvot Venäjän arvojen vastaisiksi, jos he eivät ole tunnistaneet islamin arvojen olevan läntisen arvomaailman vastaisia? Kyseessä on poliitikkojen täydellinen kyvyttömyys tajuta, että maailmassa jatkaa olemista vain se imperiumi, jolla on munaa puolustaa omia arvojaan. Monikulttuurisuutta ei voi puolustaa mitenkään muutoin hokemalla "natsi, natsi, rasisti, rasisti" aina kun kohtaa "väärinajattelijan".
Eurooppa ei ole vuosikymmeniin puolustanut ensimmäistäkään läntistä arvoa, koska se on avannut rajansa kaiken maailman roskaväen tänne saapua. Ja nyt yhtä äkkiä poliitkot ympäri Eurooppaa vollottavat läntisten arvojen perään, kun he tajuavat, että Venäläiset eivät ole koskaan luopuneet omista arvoistaan, ja että venäläisillä on munaa puolustaa arvojaan myös maansa rajojen ulkopuolella.
Miksi poliitikot ovat kyvyttömiä puhumaan läntisten arvojen puolesta silloin, kun muslimit tulevat tänne muuttamaan länsimaiset arvot joksikin muuksi?
Olisi pitänyt puolustaa läntisiä arvoja jo silloin ja siinä, kun ensimmäiset muslimit tulivat tänne vaatimaan erioikeuksia erilaiseen, ei-länsimaiseen käyttäytymiseen.

Eurooppa tulee häviämään taistelun Venäjälle ja kymmenisen vuoden kuluttua siitä Venäjä ja Kiina ovat maailmansodassa islamin kanssa, jonka uskovilla on myös munaa puolustaa omia länsimaailman vastaisia arvojaan. Euroopan kohtalo tulee olemaan hirveä, koska päättömien eurooppalaisten tilalle tulevat kivikautiset hihhulit.


Euro-poliitikot ovat omaksuneet natsien arvomaailman
- mutta ilman munaa: Blogi, 20.9. 2014: Natsismin selitys ja sen ehdot

Poliitikot eivät näe mitään eroa maahanmuuttajien arvojen ja omien arvojensa välillä, mutta auta armias, jos joku erehtyy kritisoimaan maahanmuuttopolitiikkaa, niin johan poliitikot vollottavat, että maahanmuuttokriitikoilla ei ole "läntistä arvopohjaa!
Tai jos Venäjä hieman lennättelee koneitaan, niin jälleen huudetaan länsimaisten arvojen perään unohtaen täysin, että ne oikeat länsimaiset arvot eivät ole olleet monikulttuurisuutta, vaan kristillisyydestä vaivalla kohotettuja arvoja.
Täysin selvästi huomataan, että poliitikoilla on kehitysmaalaisten maahanmuuttajien arvot, koska he ovat täysin kyvyttömiä näkemään mitään eroa maahanmuuttajien arvojen ja omien arvojensa välillä, joita he kutsuvat läntisiksi arvoikseen --juhlapuheissaan.

Blogi, 16.10. 2008: Ydinsotaa odotellessa
Blogi, 28.11. 2010: Kolmas Maailmansota-nyt

LOHDUTUSTA LOPUKSI
Euroopan poliitikot alkavat nähdä islamin todelliset arvot vasta siten, kun muslimeilla on hallussaan riittävästi tuhovoimaa. Sinä päivänä poliitikot eivät enää julista monikulttuurisuuden ihanuutta, mutta onneksi se on silloin myöhäistä herätä, kun makaa päättömänä kadulla, jota hihhulit katselevat viimeisiään vetelevästä internetistä, koska silloin maailmasta on loppunut tietotaito.

Ei kommentteja: