lauantai 20. syyskuuta 2014

Natsismin selitys ja sen ehdot

Koska on paljon epätietoisuutta, mitä natsismi on ja kuka sellaista harrastaa, niin katsoin, että nyt on sopiva aika kertoa totuus natsismista, mitä se natsismi aikuisten oikeasti on.

Aatteen tulee täyttää seuraavat kohdat ennen kuin sitä voitaisiin pitää ideologisesti natsismina.
Natsismin edellytykset:
1. Aatteesta ei hyväksytä kuin yksi versio.
- esimerkiksi maahanmuuttoon ei voi suhtautua muutoin kuin positiivisesti
2. Aatteen kannattajat vaativat kaikkia kansalaisia tunnustamaan sen.
3. Aatteen kannattajat tehtailevat hokemuksia, joita muiden tulee eristämisen uhalla hokea.
- esimerkiksi "Vi gillar olika", tai "Maahanmuuttajat ovat rikkaus".
4. Aatteen sanotaan olevan kaikkien puolueiden yläpuolella.
5. Aate on uponnut massaan täysin, jolloin
6. yleinen mielipide tuomitsee jokaisen, joka on eri mieltä aatteen kanssa.
7. Vain Aatteen kannattajapuoleet voivat hallita maata, tai muutoin massa haluaa muuttaa maasta
8. Aatetta ei voi kyseenalaistaa ilman, että esille tulee kaksoisstandardi.
9. Poliitikot ovat Aatteen tahdottomia ajopuita.
10. Aate tuomitsee terveitä ihmisiä väärästä sanasta ja toisinajattelijoita muuten vaan.
11. Toisinajattelijoita sorretaan valtion toimesta, koska Aate.
12. Mediatoimittajat mustamaalaavat toisinajattelijoita.

Natsismin edellytyksistä huomataan, ettei perussuomalaiset täytä mitään natsismin ehtoja pelkästään jo siksi, ettei se ole uponnut massaan, eikä persut vaadi muita hokemaan persu-loitsuja, joilla ihminen voisi tunnustaa persu-väriä. Persu-aatteesta ei voi tulla natsismia, koska se ei todellakaan vaadi kaikkien sitoutumista aatteeseen, joka on taasen natsismin ehdoton tunnusmerkki.


Sitä vastoin meillä on yksi aate, joka täyttää kaikki natsismin ehdot; maahanmuuttopolitiikka, jonka uskovaisia kutsutaan suvaitsevaisiksi. Maahanmuuton vastustajat ovat suurelle massalla saatanasta, joille ei voi antaa valtion virkojakaan, koska he eivät hoe maahanmuuton loitsuja, joiden hokijoiden ei lainkaan tarvitse ajatella sitäkään, mistä rahat maahanmuuttoon, koska maahanmuutto on rikkaus sinänsä.

Maahanmuuttopolitiikka ja sen hokemat ovat niin uponneita suvis-massaan, ettei suviksen tarvitse lainkaan ajatella sitä eikä sen seurauksia. Kansallissosialistisesta Saksasta me nähdään esimerkki massan täydellisestä ajattelemattomuudesta ja sokeasta uskosta Aatteeseen.

On huomattava, ettei natsit keksineet natsismia, vaan natsismia on kaikki sellainen massaan upotettu aatteellisuus, jota massa ei pysty lainkaan älyllisesti käsittelemään. Tarvitaan massa, jotta aatteeseen kuuluva toisiajattelijoiden tuomitseminen tulee realisoitua. Ruotsidemokraateilla eikä Persuillla ole sitä massaa, joka esimerkiksi realisoi Hitlerin aatteen.

Ilman massaa puoluejohtajalla on vain mielipiteitä.

Ruotsi on hyvin lähellä suorittaa se lopullinen ratkaisu, jolla Ruotsin massa pääsee eroon toisinajattelijoistaan. Suomen maahanmuuttoon kritiikittömästi suhtautuvat aivopesevät parasta aikaa Suomen kansasta lisää massaa, jotta tännekin saadaan aikaan täydellisen typerryttävä massa.

Natsi-Saksan jälkeisessä maailmassa natsismiin sortunut massa nimittelee toisinajattelijoita natseiksi , joka johtuu massan luonteesta. Massaan kuuluva ei pysty omaehtoiseen ajatteluun, joten hän nimittelee toisinajattelijoita kaikilla niillä termeillä, joita pidetään pahuutena. Kyseessä on puhtaasti papukaija-ilmiö.

Sikolätti, 21.9. 2014: Täällä melkein 80% koululaisista äänesti ruotsidemokraatteja
”Teemme koko ajan työtä arvomaailmakysymysten parissa kaikilla tasoilla. Emme maanittele oppilaita vaihtamaan mielipiteitään tai ajattalemaan joistain asioista tietyllä tapaa, vaan yritämme saada heitä äänestämään. Yritämme olla hyvin objektiivisia”, Calmram selittää.

Sikolätti, 22.9. 2014: Vihabanderollia Falunin Pride-paraatissa kritisoidaan
Granpa Igor, 20.9. 2014: Toimittajien poliittinen aivopesu
Blogi, 16.5. 2011: HyväSuomi

Ei kommentteja: