tiistai 9. syyskuuta 2014

Mokumedia kehuu muslimeja

TASAUSPÄIVÄN PÄIVITTELYÄ
YLE, 22.9. 2014: Perheliikuntaa ilman miehiä – tutustumista yli kulttuurirajojen
//Otsikko jo sen sanoo, mistä on kyse. YLE yleistää musujen ongelmat kaikkiin mamuihin. Onko koskaan kuultu, että joku muu kuin muslimitaustainen mamu kärsisi suomalaisten miesten läsnäolosta. Mokumedia ei  pysty tunnustamaan, että suunnilleen kaikki maahanmuuttajien kotoutumisongelmat johtuvat muslimeista. Tuossakin uutisessa kyse on päivän selvästi muslimeista, joiden kivikautiseen uskomukseen kuuluu, ettei mies ja nainen eivät voi olla samassa tilassa. Toisin kuin Suomessa, missä ihmiste  olisivat kuiolölöeet sukupuuttoon, jos toinen puoli kansasta olisi jätetty ulos pakkaseen//


Media yleistää maahanmuuttajat yhdeksi ryhmäksi.
HS, 23.10. 2013: Työministeri: Maahanmuuttajat työllistyvät liian hitaasti
HS, 24.4. 2013: Maahanmuuttajat yliedustettuina toimeentulotuen saajissa

Kuitenkin, mokumedia aina silloin tällöin tahattomasti paljastaa, että maahanmuuttajaryhmät eroavat hyvinkin paljon toisistaan työllistymisessään, kielellisessä osaamisessaan ja kotoutumisessaan. Jostain syystä esimerkiksi kiinalaiset oppivat suomen kielen ja myös käyttävät sitä, mutta sekään ei sovi mokumedialle, jonka mielestä maahanmuuttajat eivät saa kotoutua Suomeen siten, että heistä tulisi suomalaisia.
YLE, 13.2. 2010: Kiinalaiset ovat sopeutuneet Suomeen liiankin hyvin

Enivei. Pääasia tuossa on kuitenkin se, että onko kukaan koskaan lukenut monikulttuurisuutta ihannoivien toimittajien kehuneen muslimien työllistymistä, kotoutumista tai heidän suomenkielen taitojaan? Tuskin.
Muslimien halu pitäytyä omissa perinteissään hapattaa mokumediassa kaikki maahanmuuttajat, koska mokuttajat ja muut suvikset eivät pysty kriittiseen ajatteluun, joka tarkoittaisi sitä, että he tarkastelisivat maahanmuuttajia eri ryhminä ja toimittaisivat sen mukaan juttunsa yleisölle.

Mokumedia kärsii niin paljon islaminpelosta, että he mieluummin puhuvat maahanmuuttajista yhtenä massana kuin erittelisivät sitä, mikä maahanmuuttajaryhmä työllistyy liian hitaasti, tai mikä maahanmuuttajaryhmä on yliedustettuna toimeentulon saajina. Mokumedia ei pysty arvottamaan ja luokittelemaan maahanmuuttajia, sillä heidän uskontoonsa kuuluu, että arvoista ei saa puhua, jotta muslimit eivät suuttuisi.

Jos James FinlaysonHans Gutzeit, Hjalmar Linder ja Heinrich Georg Franz Stockmann tänä päivänä muuttaisivat Suomeen, niin tuskin heillä riittäisi enregiaa mihinkään itselliseen yrittämiseen, koska he joutuisivat mokuttajien syleilyyn ja heidän suojateikseen, jotta heidät ylenkataseellisesti varjeltaisiin suomettumiselta, jotta suvikset voisivat tuntea paremmuutta.

Kuka on sopiva maahanmuuttaja mokuttajille
Tosin tuollaiset itselliset maahanmuuttavat omasivat impivaaralaiset, yhteispohjoimaiset arvot, joten sellaiset eivät tänäänkään edes kelpaisi mokuttajille oikeiksi maahanmuuttajiksi, koska vain sellainen on suvaitseville oikea maahanmuuttaja, joka työllistää suvaitsevaisia verovaroin.

Suvikset toisaalla muistavat, että ilman maahanmuuttajia Suomessa ei olisi teollisuutta. Pitäisi kuitenkin tiedostaa, että Ruotsista Suomenniemellä aikoinaan tulleet eivät olleet (islaminuskoisia) maahanmuuttajia, vaan vain kristinuskoisia muuttajia. Samoin vuoden 1809 jälkeen ja ennen vuotta 1917 tänne tulleet venäläiset eivät olleet maahanmuuttajia, vaan ihka tavallisia muuttajia. Jopa Norjasta Impivaaran aikoihin tulleita voidaan pitää saman valtakunnan asukkaina.

Lukijoiden tiedoksi, että ilman maanviljelijöitä Suomi ei olisi voinut teollistua ja kaupungistua. Mitähän maahan muuttaneet kristillisarvoiset hurrit, sakut, skotit, norskit ja venakot olisivat täällä syöneet elääkseen? Suomen kaupungistumisen perustana olivat ja ovat suomalaiset, jotka ruokkivat läntisestä ja itäisestä suurvaltakunnista tänne muuttaneita.
Wikipedia, Suomen teollisuushistoria

Jos asiaa tutkittaisiin valistuneesti järjellä, niin mokumedian jutuista voitaisiin tehdä tutkimukselle alkuolettamus, että muslimimaista saapuneet ovat yliedustettuina sekä toimeentulon saajina että uusien plyyssisohvien, kodinkoneiden, vekottimien ja lastenvaunujen hankkijoina sossun kautta.

Blogi, 8.9. 2014: Muslimien kotoutumisvaikeuksien syyt


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Swiss Member of Parliament Has Had Enough Of Islam In Our Western Countries

Oskar Freysinger, a member of the Swiss Parliament gave a passionate speech filled with truth that no politician in Washington, DC has yet to give from the floor of Congress. He calls out Islam for what it is: A dogma that is gnawing away at the pillars of our system of laws, wherever it is granted the space to do so.

Can we PLEASE get some more of this type of politician, who actually cares about the West's future???? And listen to the applause he got for stating the bleeding obvious.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1IXsTKzOTvo

Anonyymi kirjoitti...

Niin - onhan se mielenkiintoista että viimeisten 20:n vuoden aikana ei median mukaan ole yhtään,siis YHTÄÄN tapausta joissa muslimi olisi tehnyt suomessa jotain väärin.Ei sitten ensimmäistäkään.Jos muslimi nyt on johonkin pikku hassutteluun jossain erehtynyt kyseinen on AINA johtunut rasismista ja kyseessä on ollut epätoivoinen hätähuuto sitä vastaan.Syy on aina jossain muualla.Parempikulttuurinen herrakansa on niiiiiiiin täydellistä.Itseasiassa sota-aikaan oli vähemmän liikuttavan yksimielistä tiedonvälitystä jota joku saattaisi kutsua jopa propagandaksi.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kiitoksia molemmille kommenteistanne.
Satoja islam-kriittisiä videoita olenkin jo katsellut, mutta tässä oli oikeaa paloa. Kiitos.

Suvaitsevaiset ovat aitoja perussuomalaisia: Suvisten mukaan maahanmuuttajien arvoissa ei ole laaksoa, ei kukkulaa, kuten maammelaulussa lollotellaan.
Mutta annas olla, kun mokuttaja näkee norsunluutornistaan persun, niin johan siinä kohtaa on suurta kanjonia syvempi arvoalho.

Suvikset värisevät kaikesta sellaisesta kivikautisesta, jota mamut täällä harrastavat, mutta annas olla, jos vaikka hyvin Suomeen kotoutunut kiinalainen ei kunnolla enää osaakaan kiinaa, niin johan mokuttajat lopettevat värinän ja ääni väristen julistavat, että liian hyvä kotoutuminen ei käy alkuunkaan, koska mihin silloin tarvittaisiin kymmeniä tuhansia unelma-ammattilaisia opettamaan mamuille heidän kieltään ja kulttuuriaan, jos kaikenmaailman finlaysonit, stockmannit ja fazerit unohtavat alkuperänsä ja pitävät itseään suomalaisina.