maanantai 8. syyskuuta 2014

Muslimien kotoutumisvaikeuksien syyt

Edellisessä blogitekstissäni ilmaisin oman -suvaitsevaisten kannalle vastakkaisen- kantani sille, miksi somalit ja yleensä muslimit ovat halukkaita lähtemään Lähi-Itään terrorisoimaan vääräuskoisia, joihin koraanin mukaan myös suomalaiset kuuluvat. Terroristeiksi alkavat ovat omien uskomustensa uhreja.
Suomalaisuus ei aiheuta terrorismia:  Suomalaisista arvoista paljon poikkeavaan ei yksinkertaisesti voi suhtautua yhtä lämpimästi kuin sellaiseen, joka hyväksyy suomalaisten arvot ja pyrkii toteuttamaan niitä. Kotoutumisen on aina lähdettävä kotoutujan omista arvoista.

Maahanmuuttaja on halunnut muutosta elämäänsä, joten on ehdottoman väärin olla vaatimatta muutosta hänen arvomaailmaansa. Mitään muutosta ei voi tapahtua ilman asenteiden ja arvojen muutosta. Jos haluat muuttaa maailman, niin muuta ensin omat arvosi, jolloin huomaat maailman muuttuneen.
Jos maahanmuuttaja kieltäytyy muuttamasta arvojaan, niin häntä on mahdotonta kotouttaa ja niin hän on vain ongelma Suomelle.
Jos haluat kotoutua, niin muuta omat arvosi ja lopeta vinkuminen.
Blogi, 7.9. 2014: Somalit torjuvat Suomen

Suurin ja ainoa syy terroristiksi ryhtymiseen on se uskonto, jonka halutaan valtaavan koko maailman ja tekevän maailmasta yhden suurkalifaatin. Muslimit voivat toki esittää tekosyynään, että Suomi on torjunut heidät ja siksi muslimien mielestä heidän pitää lähteä taistelemaan vääräuskoisia vastaan sinne, missä se on hyväksyttävämpää kuin Suomessa.

Voimme virallisia tilastoja katsomalla selvittää helposti, että se on islamin uskonto, joka saa uskovaisen syrjäytymään niissä länsimaissa, joissa ei vielä ole kovin suurta muslimiväestöä.
Esimerkiksi kansanedustaja Jussi Halla-aho on näyttänyt muille poliitikoille esimerkkiä tehdessään kansallisesti merkittävää tutkimustyötä maahanmuuttajista kerättyjen tilastotietojen yhteenkeräilyssä ja niiden kansantajuistamisessa:
Scipta, 1.4. 2014: Maahanmuuttajien työllistymisestä

Muslimimaista saapuneiden työttösyysaste on huomattavasti muiden maahanmuuttajaryhmien työttömyyttä korkeampi. Sisäasiainministeriö on aiemmin tilastoinut työttömyyden maittain, mutta nykyisin yksilöidystä tilastoinnista on ilmeisesti r-syystä luovuttu ja maahanmuuttajien työttömyydestä löytyi vain maanosittain tehtyjä lukuja ja käppyröitä.
Mutta viiden vuoden takaisessa käppyrästä näkyy selvästi virallinen totuus erittäin merkittävästä erosta muslimien ja ei-muslimien työllistymisen välillä:
InterMin, Maahanmuuttajien työllistyminen ja kannustinloukut, s.30

Muslimimaista saapuneet ovat yliedustettuina työttömyystilastoissa ja sosiaaliavun saajina
HS, 25.4. 2014: Maahanmuuttajat yliedustettuina toimeentulotuen saajissa - rivien välistä voidaan lukea -tai kuuklata-, että eivät kaikki maahanmuuttajaryhmät ole yliedustettuja, monet ovat aliedustettuja, tai heillä ei ole lainkaan edustajaa sossussa -- josta triviaalisti huomataan, että tietyntaustaiset maahanmuuttajat ovat superedustettuja sossussa.

Internetistä löytää helposti faktatietoa muslimien kokoutumisongelmista kaikissa länsimaissa. Ja siitä, että länsimaiset yhteiskunnat käyttävät muslimien kotouttamiseen enemmän varoja kuin muista kulttuureista muuttaneiden kotouttamiseen. Voivatko Suomessa asuvat somalit syyttää vaikkapa Britanniaa somalien torjumisesta, koska sielläkin on monia somalitaustaisia terrorismin kannattajia?

Esimerkiksi Suomen ei tarvitse lainkaan tukea sikhien kotouttamista,  koska sikhien kulttuuriin kuuluu työn arvostus: "Meidän työttömyysprosentti Suomessa on lähes nollassa", Manjit Singh sanoo:
HS, 27.1. 2013: Pieni sikhiyhteisö tekee kovasti töitä Suomessa.
Kummallista, että muslimiterroristeiksi lähtevät vain muslimitaustaiset, eikä kiinalaiset tai muut vääräuskoiset? Islam on pienin yhteinen nimittäjä kotoutumisongelmista "kärsiville".
Itse en usko muslimien kärsivän kotoutumisvaikeuksia enkä usko heidän kärsivän edes työttömyydestään, vaan uskon heidän nauttivan omasta erityistilastaan, jonka perussyynä on heidän oma arvomaailmansa.
Koska muslimien kotouttamiseen käytetään merkittävästi enemmän voimavaroja kuin muiden maahanmuuttajaryhmien kotouttamiseen, niin silloin pitää kysyä muslimien arvomaailmasta, miksi he eivät useinkaan halua työllistyä, kotoutumisesta puhumattakaan. Mikä muslimien uskonnossa saa muslimin torjumaan suomettumisen ja tykkäämään sosiaalituilla elämisestä ja käyttämään vääräuskoisia omaksi hyväkseen?

Koraani antaa vastauksen: Muslimi ei voisi olla muslimi, jos hän eläisi Suomessa suomalaisena. Koraani kieltää muslimeilta kotoutumisen toiseen kulttuuriin ja sen arvomaailmaan, johon kuuluu myös erilainen työn arvostus, joka vallitsee muslimimaissa. Muslimien uskonnon uskomuksiin kuuluu myös sellainen suoranaisuus, että harrasuskoisen muslimin tulee pitää kaikkia muita ihmisiä alempiarvoisina, joka käytännössä merkitsee juuri sitä, että muslimin arvolle on sopivaa antaa vääräuskoisten elättää muslimit.
Somalien ja muiden muslimien vaikeudet kotoutumisongelmien syistä löytyy helposti koraanista, jonka arvomaailma on täysin yhteensopimaton läntisen arvomailman kanssa. Monikulttuurisuususkonnon kannattajat eivät kuitenkaan voi koskaan ajatella maahanmuuttajien arvojen olevan syynä maahanmuuttajien työllistymisen vaikeuksissa ja heidän kotoutumisen ongelmissa, koska ilman mitään järkiperusteita mokuttajat uskovat hällä-väliä-tyyliinsä kaikkien arvojen olevan samanarvoisia.
Muslimimaista saapuneiden ei pidä syyttää Suomea ja suomalaisia siitä, että he elävät täällä muslimeina. Te saatte täällä aivan liikaa kaikkea sellaista tukea ja apua ja rahaa, joita muut etniset ryhmät eivät edes vaadi kotoutuakseen ja työllistyäkseen täällä. Otetaan avun runsaudesta muuan esimerkkinä vaikkapa somalien yhdistykset:
IL, 7.7. 2012: tässä muutama somali yhdistys
Kasplus, 15.6. 2012: Mitäköhän somalit tekevät näillä kaikilla yhdistyksillä mitkä he ovat perustaneet?

Suomessa on kymmeniätuhansia ihmisiä palvelemassa vain maahanmuuttajia ja auttamassa heitä kotoutumaan Suomeen. Kuten netistä voidaan sadoilta sivuilta lukea, niin monet ei-muslimiset etniset ryhmät tarvitset vähän tai ei lainkaan unelma-ammattilaisten palvelusuorituksia.
Blogi, 13.7. 2011: Suomen unelma-ammatit

On se vaan kumma. että juuri muslimit ovat aina vaatimassa lisää ja lisää, kun mokumediassa tulee heitä koskevia uutisia, jotka ovat olleet tiedossa kulttuurien arvoja tiedostaville ihmisille jo pelkällä järjellä itse ajateltuina. Olisiko muslimeilla tarvetta arvojensa tarkistukseen, josko ne ovat sopimattomia Suomessa hyväksyttävästi toimimiseen, mutta sopivia muslimimaihin?

Pauli Vahtera, 09.3. 2014: Uussuomalaiset asuntomarkkinat
Pauli Vahtera, 23.4. 2013: Valvottaisiinko välillä maahanmuuttajia
Kumitonttu, 8.9. 2014: Jussi Jalonen - shariapoliisi


2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Ei kai siinä mitään kummallista ole: On vain niin kovin vaikeaa kotouttaa ihmisiä jotka eivät halua kotoutua. Muslimit sen lisäksi haluavat kotouttaa MEIDÄT islamiin, ei missään tapauksessa toisin päin.

Ei mikään ihme, että tulokset ovat heikonlaisia.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kiitos kommentista.
Asiaan liittyen kirjoitin juuri asiasta asiaa, joka tietyn ryhmän mielestä varmasti on puhdasta asiattomuutta, koska se kyseenalaistaa heidän verovaravirroitetut työpaikkansa.

Asiahan on niin, että Impivaaraan muuttaneet hurrit, sakut, fazerit, finlaysonit, norskit ja muut kristityt eivät olleet muslimeja, jotka olisivat tarvinneet kotoutumista.

Tuo itsestäänselvyys unohtuu suvaitsevaisilta aina, kun he vollottavat, että ilman Impivaaraan muuttaneita Suomi ei olisi se Suomi.