perjantai 19. syyskuuta 2014

Tutkimus suvaitsevaisten loukkaantumishakuisuudesta

IS, 19.9. 2014: Perussuomalaiset: Anarkistit iskivät puoluetoimistoon
IL, 18.9. 2014: Perussuomalaisia vastaan isku: Anarkistit kivittivät toimistoa


SUVAITSEVAISET KIVITTÄVÄT VÄÄRÄUSKOISIA
Suvaitsevaisten takku-tiedotteesta:
"Aikaisin torstai aamulla 18.9. kivitimme säpäleiksi Perussuomalaisten mainostilan etuikkunat Hämeentiellä Helsingin Vallilassa."

Angela Davisia mukaellen:
Jos he kivittävät sinua aamunkoitteessa, he tulevat yöllä tuhoamaan koko elämäsi

Kuriton luonne ja sen aikaansaamat negatiiviset tunteet
Kliininen tutkimus ihmisluonteesta


ESIPUHE
Loukkaantumisen tunne on psyykkistä kipua

Fyysisen kivun voi välttää käyttäytymällä järkevästi ja tekemällä raskasta työtä, jotta kehon lihakset pysyisivät kurissa. Lihas on kuriton ja laiska, jos se kipuilee. Vastaavasti ihmisen mieli on kuriton ja laiska, jos se kokee tunteita, koska tunteellisuus johtuu kurittomasta luonteesta. Fyysinen kipuilu häviää, kun vain tekee työtä kipua vastaan. Samoin loukkaantumisen tunnekin vaatii ihmistä itseään järkeilemään loukkaantumisestaan huolimatta, jolloin oma järki hävittää loukkaantumisen tunteen.

On täydellisen vajaamielistä syyttää loukkaantumistunteistaan muita, joka olisi samaa, jos ihminen syyttäisi liikkumattomuuden puutteesta johtuvia lihaskipujaan muita! Liikkuminen ja työ on kehon viisautta, jolla keho välttää kipuilun. Järjen käyttö on pään viisautta, jolla mieli välttää negatiiviset tunteet.

Psyykkinen loukkaantuminen on aina ihmisen itsensä aiheuttama. Itse pyrin tietoisesti -asioita järkeilemällä- olemaan loukkaantumatta, koska loukkaantuminen on erittäin negatiivinen tunne, jonka evolutiivinen tarkoitus on antaa yksilölle tieto siitä, että nyt on jokin asia hullusti omassa käyttäytymisessä.

Tunne on heti saatu rangaistus tyhmyydestä, laiskasta älystä. Järkeily ei hevin onnistu tunnetilassa, joka jo sinänsä todistaa tunteen olevan tyhmyyttä, jolla ei ole mitään tekemistä älyn kanssa. Tunnemoodissa olevan ihmisen tulee pakottaa itsensä älymoodiin, jolloin älymoodi sammuttaa mielen kipuilut.
Tunnemoodin aikana ihminen uskoo olevansa järkevä, kun hän kivittää vääräuskoisia, joka on näin järkimoodilla ajatellen melkoista typeryyttä. Heti huomataan edellisestä triviaalisti, että loukkaantumishakuisille älyllinen käytös on uskon asia, eikä realiteetti.

Tosin olen varma, että tunneälyyn fanaattisesti uskovat sanovat suvaitsevaisten käyttäytyneen tunneälykkäästi kivittäessään toisinajattelijoiden ikkunoita.
Suvaitsevaitsevaiset kuuluvat tunneälymystön eliittiin.
Olen tietoisesti kasvattanut omaa luonnettani ja minua ei enää loukkaa mikään semmoinen, joka loukkasi minua vauvana.
Ihmisenä olo on jatkuvaa itsekasvua ja oman luonteen kurittamista, eikä olento voi olla ihminen, jos hän käyttäytyy kuin mikäkin elukka.

Suvaitsevaiset, kommunistit ja muslimit eivät edes pyri kasvattamaan omaa luonnettaan, vaan he antavat sen rehottaa kuin he olisivat edelleen pikkuvauvoja, joilla on oikeus pillittämällä saada huomiota:


SUOMALAISTA RUISLEIPÄÄ
Tunne on negatiivinen, jos se saa ihmisen kivittämään muita

Ihminen on täydellisesti tunteen vallassa, jos hän pitää loukkantumistunteistaan, ja jotka saavat hänet haluamaan väkivaltaista käytöstä. Järki ja tunteet ovat toisensa poissulkevia. Järki ei koskaan saa aikaan väkivaltaista käytöstä. Kaikkinainen väkivalta sodat mukaan lukien johtuu kurittomien luonteiden tunteiluista.

Muslimit loukkaantuvat kaikesta: The List of Things That Offend Muslims
Kattos kuinka internetti voi auttaa: What offend muslims and tolerants

Kun muslimit ovat itse vetäneet omat aivonsa loukkausmoodiin, niin se näkyy länsimaiden kaduilla rikottuina ikkunoina, poltettuina autoina, raiskattuina lapsina... Ja suvaitsevaiset kivittävät kansallisten puolueiden ikkunoita, koska suvaitsevaiset pelkäävät hysteerisesti muslimien reaktioita länsimaalaisuutta kohtaan. Kansallisen Kokoomuksen ikkunat saavat vielä olla rauhassa, koska Kansallinen Kokoomus pitää ovet auki Suomeen -- velkarahalla.
Kansallisvaltiot ovat suvaitsevaisille kuin punainen vaate härille. Paitsi jos se kansallisvaltio sattuu olemaan islamilainen...

Suomessa muslimit hykertelevät tyytyväisyyttään, kun suvaitsevaiset muslimien puolesta kivittävät niitä, jotka eivät salli kansan yhtenäisyyden tähden vieraita kansallistunteita Suomeen. Suomessa ei enää sallita kansan yhtenäisyyttä, koska jopa suvaitsevaisetkin ymmärtävät, että tunteidensa vietävinä olevat muslimit eivät koskaan voi alistua länsimaalaiselle arvomailmalle, joten siksi suvaitsevaiset tekevät ennaltaehkäiseviä iskuja suomalaisia vastaan:

  • A) jotta myös maahanmuuttokriittiset alkaisivat pelkäämään muslimien reaktioita suomalaisuuden ilmentymiä kohtaan, ja
  • B) jotta suvaitsevaiset voisivat kokea olevansa muslimien ystäviä ja saada dhimmin arvoaseman tulevassa kalifaatissa, ja
  • C) jotta suvaitsevaiset olisivat yhtä hyviä kivittämään vääräuskoisia koiria kuin muslimitkin.

Takku, 18.9. 2014: Helsinki: Tiedote iskusta Perussuomalaisia vastaan

Ruotsissa tuo sama suvaitsevaisten valheellinen peli on  jo arkea. Siellä maahanmuuttokriittiset on jo saatu näyttämään yleisessä mielipiteessä hitleriltä, joten muslimit saavat rauhassa polttaa siellä kouluja ja autoja - poliisin ja palokunnan asiaa turhaa häiritsemättä.

Enää puuttuu vain se, että suvaitsevaiset kaappaisivat jonkun satunnaisen pottunokan ja teloittaisivat sen samalla tavalla näytöstyyliin, miten oikeaoppisiet muslimit sen tekevät omissa kansallisvaltioissaan, joissa ei myöskään sallita maahanmuuttajille suomalaisuutta.
Suvaitsevaiset eivät salli maahanmuuttajille luonteen kasvatusta, koska hyvin kasvatettu ihmisluonne ei pysty kivikautiseen elämöintiin, joka taasen miellyttää kovasti suvaitsevaisia, koska siten he voivat kokea ylemmyyden tunteitaan, jotka myös saavat suvaitsevaisissa vastustamatonta halua suvaitsemattomuuteen väärinajattelijoita kohtaan.
Tunteidensa vietävinä olevat ja kurittomalla luonteella mellastavat suvaitsevaiset eivät salli Suomessa suomalaisuutta, eli Suomen kansallisuutta korostavaa toimintaa, koska tunnejuoppojen suvaitsevaisten epälogiikkaan mahtuu vain kehitysmaiden kivikautiset kansallisuudet. Valistunut länsimaalaisuus ei mahdu suvisten kalloihin, koska jos sitä siellä olisi, niin silloin he tietysti käyttäytyisivät sivistyneesti.

Keskiajan loputtua alkanut valistuksen aikakausi johti ihmiset kasvattamaan itse omaa luonnettaan. Sitä ennen siihen itsensä kasvattamiseen pystyi vain aniharva. Nyt luonteen barbaarisuus on päässyt uudelleen valloilleen ja länsimaissa pitäisi saada aikaan uusi luonteen kasvattamisen kulttuuri, joka lopettaisi lyhyeen tuon mielettömän tavan loukkaantua milloin mistäkin. Mielensä pahoittaja todistaa olevansa taantunut pimeimpään keskiaikaisuuteen.


TUTKIMUKSEN LOPPUPÄÄTELMÄ
Suvaitsevaisuus on mielen sairautta

Valistus on mennyttä ja sivistys on horisontissa siellä, missä ihmiset itse loukkaavat itseään ja vielä kehuvat sillä, miten minä niin oman mieleni pahoitin. Toisaalta ollaan nähty, miten psyykkisestä kivusta kärsivät pitävät tilaansa tekosyynä vaatia itselleen oikeuksia pahuuteen:
"Minä saan tehdä muille pahaa, koska olen sairas."
"Minä saan tehdä rikoksia, koska olen alaikäinen."
"Minulla on oikeus kivittää muita, koska olen suvaitsevainen."


MIKÄ AUTTAISI MIELENSÄ PAHOITTAJIA
Loukkaantunut mieli on sairas mieli, joka vaatisi hoitona joko lääkitystä tai järkeilyä; mielen hyötyliikuntaa.Tässä on iltalukemista, jos et vielä tiedä, missä mennään:
Sam Harris, 10.9. 2014: Sleepwalking Toward Armageddon
Täältä löytyy sen suomennos, kiitos Sanguine. Katkelma suomennoksesta:
Mutta usko martyyriuuteen, viha vääräuskoisia kohtaan ja sitoutuminen väkivaltaiseen jihadiin eivät ole mitään ääri-ilmiöitä muslimimaailmassa. Näille opinkappaleille löytyy tukea niin Koraanista kuin lukuisista haditheistakin. Siksi suosittu saudisaarnaaja Mohammad Al-Areefi kuulostaa ISIS:n sotilaspastorilta. Tällä miehellä on Twitterissä noin 9,5 miljoonaa seuraajaa (kaksi kertaa enemmän kuin paavi Franciscuksella). Jos kykenee löytämään jotain merkittävää eroa hänen saarnaamansa uskon ja ISIS:n raakuuksia motivoivan uskon välillä, kannattaa käydä neurologin vastaanotolla.

Jussi Niinistö, 19.9. 2014: Hyökkäys Perusuomalaisia vastaan
Rähmispossu, tag Ruotsidemokraatit
Blogi, 8.9. 2014: Muslimien kotoutumisvaikeuksien syyt
Takkirauta, 19.9. 2014: Arabialainen johtamistaito ja ISIS

Ei kommentteja: