tiistai 23. syyskuuta 2014

Perheliikunta ei sovi miehille

YLE yleistää maahanmuuttajat yhdeksi sumpuksi:
Perheliikunnan nimellä kulkeva vuoro on ensisijaisesti tarkoitettu äideille lapsineen. Perheliikuntavuoron ohjaajan, tanssinopettajana musiikkiopistolla toimivan Anna Sergeevan mukaan ulkomaalaisnaiset voivat arastella liikkumista yhdessä miesten kanssa, -- eikä perheliikuntavuorolle osallistuminen välttämättä edes kiinnosta miehiä.
YLE, 22.9. 2014: Perheliikuntaa ilman miehiä – tutustumista yli kulttuurirajojen


Edellisessä blogitekstissäni kerroin arvoista. Miten Euroopassa on alettu puhua arvoista ja niiden eroista. Valitettavasti esille pullahtanut arvokeskustelu koski ainoastaan Venäjän ja Eurooopan arvojen erilaisuutta ja siitä aiheutuvaa pelonsekaista kismaa.

Edelleenkin suvaitsevaisten on täysi mahdottomuus nähdä maahanmuuttajien ja suomalaisten arvoissa mitään yhteentörmäystä. Kuitenkin, jos suvikset huomaavat jonkinlaista kolarointia, niin syynä on tietysti suomalainen mies. Ylinnä olevassa linkissäkin syytä maahanmuuttajien mies-vastaisuuteen löytyy yllättäen suomalaismiehistä, joita ei mamujen mukaan edes kiinnosta tavata eksooottisesti väriseviä naisia, -- ja yllättäen YLE ei pysty kertomaan, mikä niistä monista maahanmuuttajaryhmistä on miesvastainen, vaan tapansa mukaan YLE julistaa kaikki maahanmuuttajanaiset pottunokkia arasteleviksi pupupöksyiksi.
Mutta, imaameilta saadaan kuulla totuus, jota mokumediatoimittajien näkyy olevan mahdotonta lukea ja ymmärtää.

Muistelo: Muslimeilla on edelleen omat uimahallivuorot
Musliminaisilta on kielletty miesten tapaaminen.
3. Are females allowed to sit with males in privacy?
No. A female is not allowed to sit alone or meet with a male in privacy.
A woman cannot speak alone to a man who is not her husband or relative
Mail of islam, ladies section: Muslim Women Social Behaviour
Miksi YLE jatkuvasti yleistää maahanmuuttajia - ja siten syyllistää vaikkapa venäläiset naiset suomi-vihaajiksi, jotka YLEn yleistystä uskoen eivät halua olla pottunokkien kanssa missään tekemisissä, puhumattakaan, että venäläinen nainen kutsuisi suomalaisen miehen kotiinsa kahville, or vice versa:
IL, 1.9. 2011: Martti Ahtisaari: Suomalaiset, pyytäkää maahanmuuttajia kahville
- "Olisi hyvä, jos jokainen meistä kutsuisi jonkun tänne tulleen kotiin kahville",
Ahtisaari ehdotti gaalassa.NYT, 12.12. 2013: Kutsu maahanmuuttaja jouluksi kotiisi
Suomi24, 20.2. 2013: Tutustu maahanmuuttajiin helposti, omalla ovellasi

Pilkkaako mokumedia suomalaisia miehiä tahallaan?
Ensin mokumedia presidenttiä myöten esittää, että pottunokkien pitäisi kutsua mamuja koteihinsa -- -- ja siten mokumedia kertoo, että ähäkutti, maahanmuuttajien kutsuminen kotiin on muuten hyvä juttu, mutta suomalaisia miehiä ei hyväksytä maahanmuuttajien ja suomalaisten yhteistapaamisiin, vaikka Pakolaisapu maksaisi verovaroista saaduilla rahoilla kaikki kustannuksesi.

Vai kuinka se oli, islamofobinen YLE?
Olisiko sittenkin parempi kertoa totuus? Että kunniakulttuureista tulevat eivät hyväksi sitä, että heidän säkkeihinsä pukemansa pimppiloorat tapaisivat suomalaisia miehiä, koska maahanmuuttajat arvoineen kokevat olevansa parempia kuin muut?
Ovathan imaamitkin julistaneet fatwan, että islamin pakkotapojen vankeina olevat säkit eivät saa tavata miehiä yksinään. Imaamien käskystä johtuen muslimiuden vallassa olevat säkit eivät siten saa ajaa taksiakaan, koska siinä joutuisi olemaan kaksin jonkun pottunokan kanssa, jolloin muslimimiehen pitäisi kunniansa tähden jopa tappaa säkin sisällä oleva ihminen. Hmmm..

Ehkäpä YLE teki palveluksen pottunokille kertoessaan suvaitsevaisille uutisena, että suomalainen mies ei sovi maahanmuuttajanaisen keskustelu- tai liikuntakaveriksi, koska suomalainen mies voisi sen seurauksena joutua uskonnollisen väkivallan uhriksi. Näinä aikoina maltillinenkin mamu voi helposti menettää malttinsa ja aloittaa päiden katkomisen jopa vain siksi, että jossakin luullaan pottunokan käyneen juoksemassa maahanmuuttajannaisen kanssa perheliikunnan nimissä.

Blogi, 23.8. 2014: Muhammedin laki takseista
Blogi, 8.9. 2014: Muslimien kotoutumisvaikeuksien syyt
Blogi, 6.9. 2014: Somalit torjuvat Suomen

Ei kommentteja: