maanantai 1. syyskuuta 2014

Suvakkitoimittajien islamofobiset jutut

Allahin pelko ajaa toimittajat Hitlerin syliin - Suvakkitoimittajat kärsivät islamofobiasta, joka saa heidät tekemään rasistisia syytöksiä välttääkseen totuudellisen uutisoinnin.

Suvakkitoimittajat ovat puun ja kuoren välissä. He eivät halua sanoa totuutta islamista, mutta heidän ei myöskään pitäisi julistaa tiettyä rotua rikolliseksi. Hiljattain YLE julkaisi uutisen Briteistä, jonka mukaan aasialaistaustaiset rikollisjengit olivat pitäneet raiskausrinkejä, jonka uhreina oli (ja on) enimmäkseen valkoiset pikkutytöt. (Kiva huomio: Suvakit väittävät, ettei rotuja ole, mutta kun pitäisi sanoa rauhan uskonnon olevan jonkin rikoksen taustalla, niin silloin rotu onkin yht' äkkiä tapetilla).

Nyt sikhit Enlannissa ovat raivostuneet toimittajien rasistisiin syytöksiin, että asialla olisivat muka olleet aasialaiset miehet, kun raiskaajien pienin yhteinen nimittäjä onkin islam. Toimittajat siis valitsivat rodun syyttämisen taustatekijäksi uskonnon sijasta, koska rauhan uskontoa ylistäneet toimittajat pelkäävät islamistien reaktiota, jos he olisivat kirjoittaneet totuuden miesten taustasta.

Aasialaiset (ja Sikhitkään) eivät lähden kadulle polttelemaan autoja, kun heidän vihjaillaan syyllistyneen julmuuksiin. Islamistit sen sijaan voivat polttaa jopa koko kaupungin, jos vaikka heidän ulinaansa verrattaisiin aasin kiljunnaksi, puhumattakaan, että jonkin rikoksen taustaksi mainittaisiin islam.

Sikhsiyasat.net, 29.8. 2014: Sikh body accuse mainstream UK media for ignoring push to abandon throwaway term ‘Asian’
Barenakedislam, 31.8. 2014: FINALLY! Sikh outrage over despicable ‘politically correct’ habit the British media have of calling Muslims “Asians” instead of what they are: “Muslims”
Mirror, 30.8. 2014: Rotherham child sex scandal resulted in 100 babies as abuse victim reveals she fell pregnant TWICE


Onneksi olkoon YLE. Olette juuri läpäisseet korkeimmin arvosanoin b-mielisairaalan (*) apukoulun järjestämän natsikurssin. Onhan se toki YLE:n päätoimittajalle helpompaa syyttää rotua kuin nykyajassa olevaa uskontoa ihmiskunnan iljettävimmistä rikoksista.

Breitbart London, 27.8. 2014: MUSLIM GANG RAPISTS ARE SPRINGING UP EVERYWHERE. WHY CAN'T WE BE HONEST ABOUT IT?
Dude with attitude, 1.9. 2014: Muslim Rape in Rotherham
Youtube, 29.8. 2014: Rotherham Islamic rape gang - All over England, not just Rotherham
Barenakedislam, 1.9. 2014: Yet another ‘politically correct’ media discussion about the Rotherham Muslim paedophile rape gangs where the media don’t dare use the word “Muslim”


On tunnettu fakta, että YLE yhdessä muun suvakkimedian kanssa kohtelee myös suomalaisia rasistisesti. - Rikosuutisoinnissa korostetaan tekijän suomalaisuutta, mutta kun tekijänä on maahanmuuttaja ja/tai muslimi, niin tekijäksi riittää korkeintaan sukupuoli. -- Kyseessä  on sama ilmiö, josta kerroin edellisessä blogitekstissäni; Halutaan mielistellä heitä, joita ylistetään kulttuurin rikastamisesta.

IL, 8.11. 2012: TS: Maahanmuuttajien tekemien raiskausten taustalla voi olla erilainen käsitys seksuaalisuudesta
Tuurin perä, 9.11. 2012: Muslimeilla on laajempi käsitys seksistä
Ibn Matti, 15.10. 2013: Ruotsi: Naisten uusi Helvetti
Sikolätti, 25.5. 2011: Oslon poliisi julkisti raiskaustilastot viime vuodelta
Vauva, 2.12. 2010: Raiskauksista: Norjassa muslmit tekevät 2/3-osa kaikista raiskauksista

* - B-mielisairaaloissa hoidetaan kroonistuneeet tapaukset. Voidaan katsoa, että suvakkitoimittajuus on krooninen taudinkuva, johon liittyy erittäin vahva islamofoobisuus.

Ei kommentteja: