perjantai 25. syyskuuta 2015

Feminismi - maailman uskonnoista suurin

Maailman suurin uskonto on tunteellisuus, jonka synonyymi on feminismi
RK: There Is Scientific Proof That Feminism Is Failing Women

Uskontoa on kaikki se, joka estää ihmisen järjen vapaan juoksun.
Kaikki uskonnot perustuvat tunteellisuuteen. Uskonto ei voisi elää hetkeäkään vapaassa mielessä: Uskonto on pimeyttä. Järki on valoa, joka vain voi poistaa pimeyden. Valossa ei ole mitään pimeetä.
Uskovainen ihminen joutuu joka hetki varomaan omia ajatuksiaan, jottei vaan vahingossakaan mieleen tule tunteista karmivin: "Tämä ajatus on oman uskoni vastainen ajatus".
Jopa ateistit joutuvat joka hetki vahtimaan, ettei heidän ajatuksensa millään tavoin saa olla ateismin vastaista, joka kiistattomasti todistaa, ettei edes ateismi vaadi minkäänlaista järkeä, vaan vain tunnetta, että on oikeassa, koska ateismin aivoissa pyörii vain yksi yksipuolinen päättymätön nauha. 
Tunteellisuus on uskovaisen luoma oma Quantanamo, jonka ainoa vanki on äly, jota tunne pakkosyöttää pyhillä kirjoituksillaan ajasta aikaan.

Äly on kehoon asennettu käyttöjärjestelmä, jonka käyttöliittymä on mieli. Kaikkien olentojen äly on samaa älyä. Ei ole erikseen miehen älyä tai naisen älyä tai muun eläimen älyä. Äly on aina kosmista älyä: Jos tänne saapuisi Maan ulkopuolinen olento, niin meidän mielemme havaitsisi sen olevan älykäs; Ei ole mielekästä havaita älyksi mitään muuta kuin älyä.

Uskonto -tunteellisuus- pakottaa ihmisen hokemaan samaa kuin muutkin.
Tunteellinen ihminen ei voi havaita älyä, koska tunteellisuuden vallassa ihminen uskoo, että hän on älykäs vain silloin, kun uskoo samoihin uskomuksiin kuin muutkin. Tunteelliselle, eli uskovaiselle ihmiselle uskomukset ovat korkeinta älykkyyttä, josta johtuen uskovainen pelkää kuollakseen sitä, jos hän joutuisi itse ajattelemaan.

Ajattelu saa aikaan aina uutta. Ajattelu yhdistää vanhaa uusiin suhteisiin ja tuo esille ennen lausumattomia ajatuksia. Tunteellinen ihminen ei koskaan ajattele, koska tunteelliselle ihmiselle kaikki tarpeellinen on jo ennen häntä ajateltu.

Mitään periaatteellista eroa ei ole islamin ja feminismin välillä; molemmat uskonnot kieltävät ihmiseltä ajattelun. Kaikki ideologiat ja uskonnot ovat taputeltuja, eikä mikään niistä vaadi uskovaiseltaan minkäänlaista ajattelua.

Tunne julistaa uskovaisessa tunteellisuuden kahleista vapaaksi haluavalle älylle: "Älä jatka tätä ajatustani, jotta en tuomitse sinua väärinajattelijaksi".
Äly kuiskaa vapaassa mielessä: "Älä estä järkeilyäni, jotta minä en tuomitse sinua uskovaiseksi".
Ihminen on itse tuominnut itsensä uskovaiseksi aina silloin ja siinä, kun hän tunteellisena estää itseltään ajatuksen juoksun.

Tunneihminen (uskovainen) palaa järki-ihmisen oksennukselle. Luovuus on uusien ajatusten, ideoiden ja innovaatioiden oksentamista aivoista. Kaikki uusi on aluksi oksennusta. Äänihuulet ovat aivojen peräsuoli: Puhuttu ajatus on aivojen paskaa.

Koska uskovainen ihminen ei itse pysty tuottamaan mitään uutta, niin hänen on silloin pakko nussia vapaiden ihmisten luovuuden tuotteita. Esimerkiksi muslimit mielellään haluavat uusimpia älykännyköitä ja uusimpia aseita, mutta koska he eivät itse pysty niitä luomaan, niin siksi he vaativat vapaata pääsyä Länsimaihin, missä vielä on vapaata ajattelua.

Kun sitten muslimit pääsevät Länteen, niin he vaativat, ettei länsimaissa saa ajatella vapaasti, koska jokainen uusi ajatus on islamin mukaan harhaoppia, joka aiheuttaa vääräuskoisuutta. Ja feministit kiljuvat muslimien kanssa, ettei muslimeilta saa kieltää heidän uskontoaan, eikä muslimien uskomuksia saa tunteellisen ihmisen mukaan kritisoida, koska ihmisellä pitää olla oikeus syödä ensisijaisesti paskaa, sillä feministien mukaan paska on terveellisempää kuin tuore ruoka.

Blogi, 25.9. 2015: Naisen yhden miehen politiikka

1 kommentti:

Sametti kirjoitti...

Hyvä kirjoitus.