lauantai 26. syyskuuta 2015

Humanismi on oppi ihmisestä

VUOSITUHANNEN MIETTEITÄ

X-uskonto on oppi Jumalasta
Ateismi on oppi jumalattomuudesta
Humanismi on oppi ihmisestä
Feminismi on oppi naisesta

Oppiinsa uskova uskovainen ei ole sitä, mihin uskoo
Jumaluskovainen on yhtä vähän jumalallinen
kuin humanisti on inhimillinen tai ateisti jumalaton.
Edes femismi ei tee feminististä naista, vaan lähinnä tunteellisen hölmön
Feminismi on humanismin lahkolaisuutta.
Jos esimerkiksi ateisti väittää, että ateismi tekee hänestä jumalattoman, niin silloin hänen pitäisi loogisesti uskoa, että uskovaiset ovat jumalallisia uskoessaan oppiin Jumalasta. Koska ateisti ei usko toisten oppien saavan aikaan olemuksellisuutta, niin sekin todistaa kiistattomasti ateismin olevan uskonto uskontojen joukossa.
Humanismi ei tee ihmisestä parempaa ihmistä, vaan humanismi tekee ihmiselle tismalleen saman, mitä tekee opillisuus ylipäätään, eli oppiin kuin oppiin uskominen estää ihmisen inhimillisyyden toteutumisen. Järjen käyttö asioiden pohdintaan on suurinta inhimillisyyttä, mitä ajallisuudessa voidaan ihmisyyden nimissä olla.

Opillisuus saa ihmisen etsimään tunteita. Uskovaiset tiedetään hihhuleiksi juuri siksi, koska he pyrkivät kokouksissaan hurmostiloihin. Sama tunteellisuuden palvonta huomataan myös humanismeista. Koko maailma kärsii erityisesti humanistien hurmoksellisuudesta.

Kuten uskovaiset hurmoskokouksissaan  pitävät tunnetilojaan ainoana totuutena, niin samoin humanistit eivät näe mitään väärää siinä, että he suhtautuvat joka ikiseen asiaan tunteella ja syyttävät jokaista ajattelijaa rasistinatseiksi.

Rasistinatsi on humanistin suuri Saatana. Oppi on uskontoa silloin, kun opilla on eksistentiaalinen vastustaja. X-uskonnoilla eksistentiaalinen opin vastus on paha, jonka nimeksi he sanovat Saatanan. Humanistien eksistentiaalinen paha on on nimeltään Rasisti. X-uskovaiset syyttävät Saatanaa kaikesta, joka jollakin tavoin on vastoin heidän oppiaan. Humanistit kutsuvat rasisteiksi jokaista, joka ei ole samaa mieltä humanistin kanssa.

Humanismi on expansiivinen uskonto
On erityisesti huomattava se, miten humanistit kutsuvat rasisteiksi jokaista, joka jollakin tavoin esittää omia ajatuksiaan. Ihmisen omat ajatukset ovat humanisteille väärinajattelua aivan samalla tavalla kuin ne ovat jokaiselle muullekin uskonnolle.
On todella irvokasta, miten ihminen kutsuu itseään humanistiksi samalla kun haluaa estää ihmiseltä oman järjen käytön! Oman järjen käyttö on ihmisyyden korkein hyve. Opin vastaisen ajattelun estäminen on saatanallisuutta parhaimmillaan. Humanismissa ei ole mitään inhimillistä.
Humanistit eivät näe mitään epäloogista siinäkään, kun he kutsuvat islamkriitikoita rasisteiksi, koska rasisti on todellakin humanismin eksintektiaalinen paha, joka on humanistin mukaan syypää kaikkeen siihen, joka jollakin tavoin estää humanismin leviämistä.
Islam is not the race ja islam ei ole rotu.

Humanistille ei ole mitään väliä sillä, että he kutsuvat islamia roduksi, koska humanistit eivät todellakaan ajattele itse mitään. Humanistin tärkein tavoite on humanismi-aatteen levittäminen ja humanisti ei voisi levittää aatettaan, jos hänen opistaan puuttuisi eksintektiaalinen paha, jota syyttää kaikesta siitä, joka estää humanistia hurmoksellisuudesta.

Uskonnolle on olemassa monta muutakin tunnusmerkkiä. Yksi on hyvyyden, kauneuden ja totuuden omiminen. X-uskonnot ovat monopolisoineet totuuden. Humanitsit ovat monopolisoinet ihmisen. Humanitsin mukaan vain humanisti voi tietää totuuden ihmisestä. Jos joku esittää millaisen ajatuksen tahansa, joka ei ole humanistin opin mukainen, niin humanisti reagoi siihen pelkällä tunteella, joka pakottaa humanistin julistamaan lopullista tuomiota moiselle väärinajattelijalle.

Ideologioinsa ja uskomuksiinsa uskovat eivät koskaan tuota järjellä eksistentiaalisia tuomioitaan harhaopilliseen, vaan sellainen tuomitseminen on puhdas tunteellinen reaktio. Koska ymmärän täysin, miksi ja miten uskovainen puhuu mitä puhuu, niin voin olla täysin rauhallisin mielen kaikkea sitä paskaa kohtaan, mitä opillisuudeksi ja uskonnoiksi kutsutaan. Enhän ole tunteellinen paskapaskaakaan kohtaan, joten miksi minun pitäisi jotenkin tunteella reagoida, mitä mieltä humanisti tai joku muu uskovainen on siitä, mitä ajattelen.

Uskovaiset ovat mielensä pahoittajia kaikki tyynni, eikä mielensä pahoittamiseen vaadita mitään muuta kuin sokeaa uskonnollisuutta. Järjellä ei voida pahoittaa mieltä, eikä järjellinen voi pahoittaa kenenkään järjellisen mieltä. Järkipuhe pahoittaa vain uskovaisten mielet ja saa heidän mielipuolisuutensa puhkeamaan kukkaansa.

Blogi, 25.9. 2015: Feminismi - Maailman suurin uskonto
IL-Blogi-AL, 26.9. 2015: Vartti-intellektuellit

Ei kommentteja: