torstai 24. syyskuuta 2015

Naisen tunteet ihmisyyden vastaisia

25.9. 2015: Naisten yhden miehen politiikkaTunteita, joita ei missään nimessä pidä käyttää päätöksenteossa:

  • Matkasta väsynyttä ei saa sääliä, eikä matkaväsymys mitenkään voi olla pakolaisuuden peruste.
  • Tunne siitä, että ulkomaalainen on kivempi, jännittävämpi ja eksoottisempi kuin suomalainen, ei ole mikään syy antaa ulkomaalaiselle turvapaikkaa Suomesta.

Joka päivä on voitu lukea moku-medioista, miten kukkahattutädit itkevät, kun Suomeen tulee niin väsyneitä siirtolaisia. Ikäänkuin jo pelkkä matkaväsymys olisi riittävä peruste antamaan maahantulijalle ilmainen elämä suomalaisten kustannuksella.

Onhan se niin jännää pitää hauskaa niin väsyneiden pakolaisten kanssa:
MTV, 22.9. 2015: Irakilaismies MTV Uutisille: "Turvapaikanhakijoista osa tulee Suomeen juhlimaan"
Ihmissuhteet, 23.9. 2015: Hätämajoituskeskuksen johtaja Satu Kurrin kuvat paljastavat motiivit pakolaismiesten haalintaan
MVLehti, 22.9. 2015: Suomalaisnainen tanssii irakilaismiehille


Olen samaa mieltä, että humanismin opetus pitää lopettaa kertakaikkiaan. Se on jo nähty, mihin sekasortoon humanistit tunteellisina hölmöinä maailmaa ajavat.
HS, 23.9. 2015: Japani kehottaa yliopistoja lakkauttamaan humanistiset tiedekunnat

Nainen soveltuisi päättäjäksi vain sellaisessa maailmassa, missä on yksi uskonto ja yksi kulttuuri ja kaikilla olisi sama palkka. Nainen alkaa välittömästi tunteelliseksi hölmöksi, jos hän näkee vähänkin erilaisuutta. Tunteellisuus ilmenee aina eriarvoisuutena; Tunteellinen ei voi nähdä missään tasa-arvoa, vaan tunteen vallassa olija arvottaa aina toisen paremmaksi ja jonkun huonoksi.
IL, 23.9. 2015: Ainoa mikä kiinnostaa on elatusmaksun suuruus

Ei kommentteja: