torstai 10. syyskuuta 2015

Sotilasvallankumoukset tulevat

Demokratia ei voi enää pelastaa valtioita. Kreikankin ainoa pelastus olisi sotilasvallankumous. Myös Suomeen tarvittaisiin kuria, mutta demokraattisesti sitä on mahdotonta saada; Demokratiassa vain kurittomuus lisääntyy, kun kaikki haluavat puolustaa saavutettuja etuja, joita demokratian nimissä on jopa säädetty laeiksi. Sitten itketään, että lain muutokset sotivat perustuslakia vastaan, kun ihmiseltä vaadittaisiin edes pienen pientä uhrausta yhteisen hyväksi.

Ihminen on edelleen sama kuin kivikaudellakin. Me pääsimme kivikaudesta nykyaikaan vain kurin avulla. Ilman kuria olisimme edelleen vain vajaamielisiä mölyapinoita. Valtion tulee olla lauman johtajauros, joka kurittaa kurittomia ja antaa vapauksia ansion mukaan.

Olen puhunut demokratiasta 90-luvun alusta saakka: Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus tuhoaa demokratian. Äänioikeuden pitää antaa kehittyä, koska kaikki muukin kehittyy -- jompaan kuuntaan suuntaan. Äänioikeuden muuttumattomuus on demokratian itsetuhoa. Ansioituneille pitää antaa enemmän äänioikeutta. Lakien säätäminen taasen ei ole mikään ansio, vaan lakien lisääntyminen on kiistaton todiste ihmisten sivistymättömyydestä.
Systeemi, missä ansioita palkittaisiin äänioikeudella, saisi pian aikaan sen, että rahan kerääminen menettäisi merkityksensä, koska silloin kaikki ihmiset haluaisivat elää järkevää elämää...
Lakisysteemi tekee ihmiselle samaa mitä DNA on kirpulle:
Kirput ja muut ötökät toimivat täysin geneettisen ohjelman mukaan. Laki taannuttaa ihmisen bakteerin tasolle; jokainen, joka vaatii lisää lakeja, pitää ihmisiä järjettöminä otuksina.

Kirppua ohjaa jotain miljoona geeniä. Suomen laissa alkaa olla jo sama määrä lakeja, mitä on kirpun genomissa geenejä. Tulevaisuudessa ihmiskuntaa odottaa lakien puhdistusoperaatio, koska jokainen älykäs ymmärtää, että lakeja ei voi loputtomasti säätää.

Kaikkein pirullisimpia lakeja, joita on säädetty, ovat nämä suvaitsevaisuuslait ja kurittamisen kieltävät lait. Juuri suvaitsevaisuus on johtanut demokratiat tähän tilanteeseen, missä huomataan demokratin olevan syvässä kriisissä, koska betonoitu demokratia estää ihmisiä elämästä vastuullista elämää. Suvaitsevaisuuden ehdoton vaatimus olisi se, että kaikki kansalaiset olisivat jeesuksia, jolloin ei olisi mitään tarvetta parannella ihmisiä: Suvaitsevaisuus voi olla järkevää vain silloin, kun se kohdistuu viisaaseen ihmiseen. Tyhmyyden suvaitseminen on vain tyhmää.

Demokratia ei voi itse nostaa itseään tukasta ylös, vaan siihen vaaditaan ulkoinen voima, joka vähät välittää laeista. Toivotan sotilaat tervetulleiksi. Sillä saavutettuja etuja puolustavat uskovat pyssyn piippua, vaikka eivät uskokaan omia demokraattisia valintojaan: Nykyinen hallitus on yhtä paljon vasemmiston äänestämä kuin oikeistonkin; Jos vasemmisto olisi tehnyt viisaita päätöksiä ...

Leikkauksia vastustava vasemmistolainen on kuin idiootti, joka hakkaa oikeaa kättään, koska idiootti käytti hallituskautenaan kättään väärin.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suomea ei pelasta edes sotilasvallankumous sillä siinä kohtaa ryssä tekee intervention.Positiivista siinä toki on että he tulevat siivoamaan pois mädättäjät jotka ovat tilanteen aiheuttaneet väkivaltaa säästelemättä.Edes jonkinlaista karmista oikeutta siis.Ikävämpi juttu noin muuten.