perjantai 25. syyskuuta 2015

Muslimit häpäisevät omat maansa

Mua ei hävetä olla suomalainen, maailman parhaan valtion kansalainen.
hävettää olla suomalainen. Blogi, 26.9. 2015:
Humanismi on oppi ihmisestä ja feminismi on humanismin lahkolaisuutta
Humanistit haluavat tehdä kaikesta siitä epidemian, josta he eivät tykkää
Kari R. US:sta, 26.9. 2015: Suomen maine mennyt?
Vihavainen, 28.9. 2015: Paskamaan menetetty maine
SS-blogit, Kuosmanen, 27.9. 2015: Hävetään suomalaiset
Huusha, 28.9. 2015: Minä seison Hennalan "sankarien" puolella

IHMISET VOIVAT PAETA VAIN HÄVÄISTYISTÄ MAISTA

Suvaitsevaisuuden ensimmäinen käsky: Vain valkoinen voi olla rasisti.
Suvaitsevaisuuden toinen käsky: Vain kantasuomalainen voi häpäistä Suomen.

Suviksille tiedoksi: ennen kuin syytätte suomalaisia Suomen häpäisemisestä, niin syyttäkää ensin muslimeja häpeällisestä käytöksestä, jos teidän suvaitsevaisten tarkoituksena on aidosti pureutua pakolaisuuden syihin, sillä muslimit ovat tulleet tänne Suomeen vain siksi, että he ovat jo häväisseet omat maansa. Nimittäin onhan se aika lapsellista puhua häpäisystä, jos sillä puheella ei nimenomaa olisi tarkoitus syyllistämisen kautta parantaa suomalaisten moraalia. Varmasti myös muslimit alkaisivat käyttäytyä moraalisesti oikein, jos vain suvikset syyllistäisivät muslimeja häpeällisesti käytöksestä ommia maitaan kohtaan.

Joo. Suvikset itkevät Suomessa, miten rasistit pilaavat ja häpäisevät Suomen maineen. Täytyy todeta, että joka ikisessä maassa on tapahtunut ja tapahtuu paljon pahempaa kuin se, mistä mokuttajat itkevät. Ovatko britit, ruotsalaiset ja saksalaiset häpäisseet omat maansa, kysyn vaan? Sanokaa yksikin maa, jota ei ole häpäisty.
Minä sanon, että vihervassarisuvisten logiikan mukaan maailmassa ei ole yhden yhtäkään maata, jota ei ole jo häpäisty. Mokuttajien mukaan ainoastaan Suomi oli vielä häpäisemättä, joten jo oli aikakin, että myös Suomi liittyi siihen kunniakkaaseen häpäistyjen maiden joukkoon.
Jos arabien maat olisivat häpäisemättössä (viattomuuden) tilassa, niin silloinhan ne olisivat täysin turvallisia jopa mokuttajille.

Suosittelen mokuttajille, että lähdette Suomesta lipettiin, koska onhan se todella typerää jäädä tänne häpäistyyn maahan. Lähtekää vaikka Irakiin tai Syyriaan, niin saatte niskaanne vähän jämerämpiä raketteja, joista voitte olla oikeesti iloisia.

Lähi-Idässä kun pommi pomauttaa satakunta taivaisiin, niin yksikään mokutaja ei julista Lähi-Idän olevan häpäisty. Sellainen tuskin edes ylittää uutiskynnystä. Samoin kukaan vassari ei julista Saudi-Arabiaa häväistyksi, kun pyhiinvaeltajat sulloivat lähes tuhat kuoppaan ja kymmeniä tuhansia loukkaantui samassa rytäkässä.

Jopa ulkomaalaiset ovat pitäneet Suomea häpäisemättömänä tähän saakka, koska ilotusraketit ovat ulkomailla suurempi uutinen kuin tuhansien ihmisten kuolema Lähi-Idässä. Ei minkäänlaista suhteellisuuden tajua havaittavissa.

Blogi, 30.9. 2015: Pakolaisasiaa ilman häpeää
Riikka Purra, 30.9. 2015: Miksi naisella ei ole pelastusliiviä?
LV, 19.8. 2015: Miksi tulee vain nuoria miehiä? Tutkija: Järjestelmämme auttaa vääriä ihmisiä:
"Heikompien unohtaminen ja vahvojen auttaminen on Purran mielestä osoitus siitä, että alan tutkijat ja turvapaikanhakijoista raportoivat mediat ovat menettäneet kyvyn moraaliseen ajatteluun."

Ei kommentteja: