lauantai 5. syyskuuta 2015

Syyria on turvallinen maa

Olen kertonut samaa, mitä Putin toisti tässä muutama päivä sitten:
IL, 4.9. 2015: Putin pakolaiskriisistä: Mitäs minä sanoin

Mun blogista, 22.8. 2013: Tuen Syyrian laillista hallintoa
Facebook, 4.9. 2015: Tuen Syyrian laillista hallintoa
On huomattava, että mikään älyllinen tosiasia ei estä syyrialaisia menemästä Syyrian hallituksen valvomalle alueelle. Se ainoa syy, miksi syyrialaiset eivät mene al-Assadin porukan tykö on puhtaasti uskonnollinen (s.o. epä-älyllinen, tunteellinen, suom. huom.).
Myös politiikka on lähinnä uskonnollisen kiihkoilun korviketta, eikä suinkaan sitä, mitä kestävän kehityksen imperiumissa älyllisesti ajatellen voidaan ajatella olevaksi. (Mikään valta tai valtio ei ole koskaan saavuttunut kestävän kehityksen tilaa, joka huomataan maailman ja luonnon tilasta -väkimäärän jatkuva kasvu on esteenä kestävälle kehitykselle.)

Syyrian sotahan alkoi aivan tavallisena pienen porukan huuteluna.
Nuoret miehet harvoin kestävät sitä, että he eivät olekaan kukkoina kanalassa. Näin oli myös Syyriassa muutama vuosi sitten. Ihmiskunnan epäonneksi länsimaat alkoivat kannustamaan myös syyrialaisia kukkotappeluun, eikä yksikään länsimaan suurista johtajista halunnut missään nimessä olla tekemisissä Syyrian laillisen hallituksen kanssa.

Me tiedetään täysin hyvin, että sodat johtuvat poliitikoista, erityisesti nuorista miespoliitikoista. Napoleon ei ollut kovin iäkäs, kun hän tunteellisesti päätti, että hän haluu tapella. Myös Hitler tunsi jo teininä angstia, että hän haluaa kukoksi kukon paikalle. Katsotaan historiasta mitä tahansa sotaa, niin huomataan, että niiden alkuunpanijoina on yksi tai useampi nuori mieshenkilö, joka ei siedä sitä, että hän ei itse saa alistaa muita. Politiikkaan osallistuminen pitäisi ehdottomasti kieltää alle 50 vuotiailta.

Milloin ihmiskunta aikuistuu?

On todella typerää politiikkaa lähteä tukemaan pieniä kiihkoilijaporukoita, kuten tapahtui Syyriassa muutama vuosi sitten. Mitä pahaa Syyrian hallitus oli tehnyt Euroopalle, että Suurien Johtajien piti nyt sillä lailla alkaa tukemaan pienen pientä uskonkiihkoilijoiden porukkaa?
Sekö oli Syyrian hallituksen ainoa synti, että se ei kuulunut suurempaan uskonlahkoon? Missä on päätetty, että Suurten Johtajien pitää kuulua siihen uskonlahkoon, jonka kannattajia on eniten?
Lännen Suuret Johtajat vähät välittivät siitä tosiasiasta, että syyrialaisten enemmistöllä meni itse asiassa hyvin verrattuna mihin tahansa toiseen ns. islamilaiseen valtioon. Myös Syyrian sunneilla oli hyvät oltavat Syyriassa, joten ainoa pilkkuvirhe oli todellakin vain se, että pientä jätkäporukkaa sunneista vitutti, kun he eivät itse saaneet alistaa ja määräillä muita. No. Nyt länsijohtajat työntävät herneen syvemmälle nenäänsä, kun hoitavat oman politiikkansa seurauksia ja kieltäytyvät siitä ainoasta teosta, joka todella auttaisi maailmaa kehittymään sivilisaatioksi:
Lännen johtajien pitäisi yhdessä Venäjän kanssa auttaa Syyrian Bashar al-Assadin hallintoa sotilaallisesti, jotta Syyrian kukkotappelu saataisiin loppumaan. Minusta on turhaa vollottaa sitä, että silloin kapinallisia kuolisi ja kapinalliset eivät pääsisikään yksinvaltiaiksi, koska selvää on, että jos kapinalliset voittavat, niin Syyriassa tapahtuu silti kansanmurha.

Entäpä, jos Englanti ja Ranska alkaisivat Joulukuun Kuudentena tukemaan Kuokkavierailijoita, koska Kuokkavierailijat eivät kuulu Suomen hallitukseen? Sellainen tuki saisi välittömästi lisää kiihkoilijoita liittymään kuokkavieraisiin:
IL, 5.12. 2XXX: Kuokkavieraat uhkaavat itsenäisyyspäivänä "kapinalla"
Blogi, 12.2. 2015: Maailmaa johtavat ahneet typerykset

Kukkotappelijoille on tyypillistä, että he haluavat näyttää ulospäin uhreilta. Tämä toistuu päivittäin joka ikisessä katu/kapakkatappelussakin kaikkialla kaikissa kansoissa. Se johtuu siitä yksinkertaisesta totuudesta,että ihminen on fyysisesti eläin, ja jos ihminen ei itse älyllään kesytä omaa eläintään, niin sellainen villinä rehottava ihmisen kuori ei voi mitään muuta kuin käyttäytyä eläimellisesti.
Ihminen on fyysisen ihmiskehon kapteeni. Ihmisyys ei ilmene tunteilussa, koska tunteellisuus on samaa kaikilla eläinlajeilla. Ihmisyys on ennen muuta älykästä itsensä hallintaa. Itsehillintä vaikuttaa positiivisesti koko elämään, esimerkiksi:
IL, 5.9. 2015: 15 minuutin klassikkotesti itsehillinnästä voi kertoa paljon.
Ihminen ei voi tunteillaan hillitä itseään, vaan siihen vaaditaan suurenmoista älyä.

Politiikot hyvin harvoin toimivat ihmisinä, eli älyllisinä toimijoina, joka huomataan siitäkin, että kaikki puolueet pyrkivät ehdottomaan yksinvaltaan. Ei ole ikinä tavattu sellaista, että joku puolue olisi pahoitellut vaalivoittoaan.
Ulkoisen vallan ei koskaan pidä sekaantua minkään toisen maan sisäisiin kukkotappeluihin. Valtion tulee tuomita oman maansa kansalainen ankarimman mukaan, jos hän lähtee toiseen maahan jollakin tavoin tukemaan jotakin osapuolta toista vastaan.

MPKK 2013: Syyrian sisällissota: syitä ja taustatekijöitä
Blogi, 8.12. 2013: Suvaitsevaisuuden rappio Tampereella
Blogi, 9.4. 2014: Intiaaniuutisia neandertaaleille
Blogi, 27.11. 2009: Ahvenanmaan autonomia

Laasanen, 5.9. 2015: Nuorten naispakolaisten vastaanottaminen ratkaisisi ongelmat

Ei kommentteja: