perjantai 25. syyskuuta 2015

Naisten yhden miehen politiikka

Päivitys: Sikolätti, 28.11. 2015: Unelmoijien yhteiskuntakokeilun seuraus: Ruotsi samassa sarjassa Kiinan kanssa:
"Jos ja kun tuljoiden tulva ei hellitä seuraavan neljän kuukauden aikana, poikalasten yliedustus teininuorten parissa tulee neljän kuukauden päästä olemaan yhtä suuri kuin Kiinassa, väittää tunnettu kansainvälisen lääketieteen professori Hans Rosling."
Takkirauta, 27.11. 2015: Feminismi, maanpetoksellinen ideologia?
25.9. 2015: Feminismi-Maailman suurin ja rumin uskonto
Feministin uskontunnustuksen mukaan tunteellisuus on ainoa sallittu tapa elää:
Suomen kansa ja suomalaisuus ovat feminismi-uskonnon uhreja.

Tämän kirjoituksen aihe on jatkoa eiliselle bloggaukselle:
Naisen tunteet ihmisyyden vastaisia.

Tällä kertaa käsittelen naisen tunteellisuuden aikaan saamaa järjettömyyttä.

Naiset kauhistelevat Intiassa, Kiinassa ja muissa kehitysmaissa tapahtuvia vauvojen valintoja: Tyttövauvoja tapetaan ja poikavauvoja suositaan. Kiinassa on valtava ongelma poikalapsista, johon yhden lapsen politiikka kansan johti.

Tunteellisuuden vallassa olevat eivät todellakaan ymmärrä sitä, että heidän "päätöksiensä" seurauksena Suomi yhdessä muiden länsimaiden kanssa on taantunut kehitysmaaksi, koska mitään periaatteellista eroa ei ole tyttövauvojen tappamisen ja pakolaismiesten suosimisen välillä. Molemmat tavat tuottavat maahan miesenemmistön, joka taasen saa aikaan naisiin kohdistuvan väkivallan.

Naiset ovat itse yhtä paljon syyllisiä esimerkiksi Intiassa tapahtuviin raiskauksiin kuin raiskaajatkin. Suomessakin on jo alettu jakaa neuvoja, ettei naisen ole hyvä pitää esillä mitään kohtaa ihostaan, mutta todella harvassa on niitä ihmisiä, jotka ymmärtävät, mikä on se perimmäinen syy, miksi kansan miesenemmistö johtaa aina ja kaikkialla naisten alistamiseen.

Tunteiden vallassa olevat naiset johtavat Suomea takaisin keskiaikaan.
On huomattava, että Impivaaran aika oli Keskiajan jälkeen. Impivaarassa tyttövauvoja ei enää tapettu, joka johti siihen, että Suomessa oli enemmän naisia kuin miehiä vielä siinä vaiheessa, kun naiset olivat lähempänä hellaa.

Suomen taloudellinen, sosiaalinen ja innovatiivinen alamäki alkoi sinä hetkenä, kun naiskansanedustajien määrä ylitti 10 prosenttia, josta seurasi se, että naiset alkoivat jakamaan ns. humanistisia työ- ja johtopaikkoja keskenään, josta seurasi se, että naiset lopettivat ajattelun ja toimivat yhteistunteellisesti ajattelematta "päätöksiensä" pitkäaikaisvaikutuksia.

Feministinen ajattelu on patakommunismia, joka johtaa vääjäämättä kulttuurin tuhoon ja moraalin rappioon.

Esimerkiksi tasa-arvovaltuuskunta koostuu yksinomaan naisista. Samoin maahanmuutto työllistää lähes yksinomaan naisia, koska maahanmuuttovirasto yhdessä muiden humanististen järjestöjen kanssa on naisten valloittama. Tunteellisuuden vallassa naiset kuvittelevat, että valtio ja veroäyrit ovat yksinomaan heitä ja heidän tunteitaan varten. Hyvin harva nainen on tuottavassa ammatissa.

Nainen päättäjänä olisi erittäin pätevä, jos vain nainen ei seuraisi muita naisia, vaan olisi itsellinen ajattelija. Feminismi on nenärengas, jolla naisia viedään kuin sonnia. Feminismi on kuin mikä tahansa uskonto, joka estää ihmiseltä järjen käytön.

Tunteella ei voida hallita mitään. Tuntellisuus on itsetunnon puutetta. Tunteellisuus tuottaa ainoastaan onnettomuutta. Itsetunto voidaan saavuttaa vain älyllisesti. Äly on annettu ihmiselle hallinnan työkaluksi. Ihmistä ei pidä päästää mihinkään päättävään asemaan, jos hän ei hallitse itse itseään.

Blogi, 23.4. 2015: Hallituksen ainoa mies hukasssa
Google Docs: Kokemuksia 1970-luvun kulttuuripolitiikasta
 —26.12.1992 Marjatta Väänäsen haastattelu

1 kommentti:

Sametti kirjoitti...

Mielenkiintoinen kirjoitus.