perjantai 24. maaliskuuta 2017

Suvakkien Ratkaisematon Ongelma

Kun olen lukenut sitä kuuluisaa koraania, johon kaikki islamilaista rauhaa rakastavat uskovat sokeasti, niin mulle on syntynyt outo ongelma, jota en itse pysty ratkaisemaan.
Nimittäin se, että miten kummassa muslimit voivat valmistua lääkäreiksi, jos he eivät saa koskea vastakkaisiin sukupuoliin?
focus ONLINE: 23.3. 2017: Muslimin wäscht keine Männer: Gericht weist Klage gegen Kündigung ab: "Islaminuskoinen hoitoapulainen kieltäytyi uskontoonsa vedoten pesemästä miespuolisia hoitokodin asukkaita.
Kun työnantaja irtisanoi hänet, niin hän vei asian oikeuteen. Oikeuden mukaan myös muslimihoitajan on noudatettava pelisääntöjä ja piti irtisanomisen voimassa."

Saksalainen oikeus siis vaatii muslimeja olemaan harhaoppisia! --Ajaijaijai, että nyt sattui suvakkeja arkaan paikkaan, koska suvakit vaativat muslimeille ehdotonta oikeutta harrastaa sitä kehon kielen piilottelukulttuuria, jotta suvakit voisivat ylimielisesti julistaa, miten hienosti monikulttuurisuus toimii 😃
VU, 21.3. 2016: Wille Rydman: Turvapaikanhakijat ilmoittivat korkeasta koulutuksesta, mutta harva osasi täyttää ilmoituksen

Kaikkihan tietävät, sen syyn, miksi muslimit vaativat naisia pukeutumaan säkkiin? Allah on julistanut, ettei muslimit saa katsoa naisia, mutta naiset saavat katsoa muslimeja -- kaukaa.

Jos joku muslimi siis sanoo olevansa lääkäri, niin sehän merkitsee silloin sitä, että hän on kosketellut vieraita naisia ja jopa leikellyt heitä varpaista päänahkaan.
Tuntuu uskomattomalta, että joku voisi olla rauhanuskovainen lääkärinä, sillä rauhanuskonto on erittäin ankara niille, jotka eivät noudata Allahin ehdottomia ohjeita.

The Amboy Times, 12.2. 2007: The List of Things That Offend Muslims

Kysyn vaan suvakeilta, että onko se nyt ihan järkevää vaatia muslimeja noudattamaan pukeutumissääntöjä, jos kerta lääkärimuslimikin on oikeutettu katsomaan alastomia naisia? Ja Saksassa se on oikeuden päätös, että muslimien pitää ensisijaisesti noudattaa pelisääntöjä!
Vai onko suvakeilla sama ongelma kuin muillakin omahyväisillä: Että vain oppineille sallitaan oppien vastaista käytöstä, mutta suvakit vaativat tavan muslimeja käyttämään säkkejä, jotta kadulla näkyisi sitä ihkua monikulttuurisuutta?
Suvakkeja ei siis haittaa yhtään se, että muslimien "oppineimmilla" on oikeus hipelöidä vieraita naisia, mutta auta armias, jos suomalaiset nyrpistävät nenäänsä kaduilla maleksiville säkeille, niin välittömästi tuhat suvakkia kiljuu kadulla rasismia!
Olisiko liberaalien aika hieman hellittää sitä monikulttuurisuusvaatimustaan ja sallia muslimienkin oppivan sivystyneille tavoille?

Muuten meillä käy niin, että meidän satoja vuosia vanha tilastotiede ei enää saa materiaalia. Sillä kaikkihan tietävät sen syyn, miksi muslimimaissa ei ole tilastoja esim perinnöllisistä sairauksista, joita suvakit pitävät suurimpana syynä tuottaa maahan absoluuttisen terveitä muslimeja, joilta suvakit eivät ikinä ole tavanneet mitään geneettistä sairautta, jotta he voisivat parantaa suomalaiset myös geneettisesti, eikä vain uskonnollisesti.

H. Eronen, 23.3. 2017: Hellikäämme Isis-taistelijat terveiksi, aijai
Vuodatus.net, 25.3. 2017: Helsingin kalifaatti

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käyttävätkö he kumihanskoja? Jos käyttävät, niin silloin ei ole suora kontakti potilaaseen.

Brainleak kirjoitti...

Jos käyttävät, niin kumihanskat ovat loukkaus potilasta kohtaan:
Ikään kuin kaikki muut paitsi muslimit potisivat jotain ruttoa.