keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Halla-aholle piikki perselihaan

Il, 15.1. 2020: Kansanedustaja Ano Turtiainen on laskuttanut kilometrikorvauksia myös sairauslomapäiviltä – eduskunta luottaa edustajan omaan ilmoitukseen.
Kaikki ne, jotka vaativat palkkaa, käyvät joka hetki eloonjäämiskappailua. Palkan vaatiminen johtuu pelkästään puhtaasta kuoleman pelosta, joka nousee omasta kyvyttömyydestä kohdata elämisen haasteita.
Olenkohan koskaan sanonut, että kaikki kansanedustajat ovat ahneita, puolueeseen katsomatta. Ei ole sellaista "kansanedustajaa", joka ei asettaisi omaa etuaan kaiken muun yläpuolelle.  Se johtuu siitä, että rahataloudessa kaikki haluavat poliitikoiksi ensisijassa vain siksi, että he voisivat ottaa velkaa ja  maksaa asuntovelkojaan ja muita vitun velkojaan. Rahataloudessa vain kaikkein ahneimmat haluavat "poliitikoiksi".

Jos olisin minkä tahansa puoleen diktaattori, niin sanoisin kaikille puolueen jäsenille, että valtion varoja ei käytetä minkäänlaisiin matkoihin; Jos kansanedustaja ei pysty kävelemään, niin silloin hän ei edusta kansaa, vaan vain autoilijoita ja ja muita vammaisia.

Kyseinen poliitikko alentaa  persujen kannatusta vähintään kaksi prosenttia, ja minun juttuni siitä alentaa toiset kaksi prosenttia, että kysyn vaan Jussilta, milloin ajattelit alkaa puolueen johtajaksi, joka antaa porttikiellon joka ikiselle ahneelle?
On turha vängätä, ettei laki muka salli edustajan erottamista puolueesta. Olet kuules Jussi täysin pihalla yhteisten asioiden hoidosta, jos sallit "edustajillesi" pelkkää perseilyä! Tuo jätkä on täysin pihalla kansan edustamisesta, kuten olet sinäkin. jos et välittömästi erota tuota jätkää.

Vähintä, mitä jokaisen puoluejohtajan tulisi tehdä, on asettaa puolueen jäsenyysehdoksi 10 vuotta vapaaehtoistyötä ilman taksiseteleitä. Jos kuka tahansa politikko ylistää vapaaehtoistoimintaa, tai pitää sitä muuten vain hyvänä, niin silloin hän pelkkä vitun pelle, jos hän ei itse pysty ajattelemaan poliittisia ajatuksia edes yhtä päivää -- ilmaiseksi.

Anna Kontulalle ja Ano Turtiaiselle on yhteistä se, että he kusettavat kansaa puhtaasti omien agendojensa ajamina. Molemmat edellä mainitut "poliitikot" puolustavat tekojaan sillä, että kansanedustajina he saavat tehdä mitä ikinä lystäävät.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Lainsäätäjät luottavat lainsäätäjän omiin ilmoituksiin.
Eduskunta luottaa edustajan omaan ilmoitukseen

Mihin helvettiin me tarvitaan poliitikkoja, jos kerta lainsäätäjille riittää pelkkä luottamus kansalaisen omiin puheisiin!

Vai ovatko nuo saatanan poliitikot niin typeriä, että he luulevat olevansa jotain muuta kuin tavallisia kansalaisia?