perjantai 3. tammikuuta 2020

Iranin mahdollisuudet Trumpia vastaan

Vuonna 2001 syyskuun yhdennentoista päivän jälkeen maailmalla pidäteltiin henkiä, milloin USA kostaa terroristisen iskun. Naurattaisi hyvinkin, ellei amerikkalaiset olisi niin typeriä, että lähinnä hävettää amerikkalaisten eurooppalainen alkuperä:
IS. 3.1. 2020: Asiantuntija: Yhdysvallat otti tietoisesti ”korkean tason riskin” surmatessaan Suleimanin – minkälaista vastaiskua Iranilta voidaan odottaa?

Jos amerikkalaisia kiinnostaa, niin voin kertoa suuren salaisuuden; Suomalaiset (fintiaanit) olivat ainoita maahanmuuttajia, jotka eivät sortaneet intiaaneja. Me olimme parempia jo 200 vuotta sitten, eikä paremmuus häivy meistä, jos vain te amerikkalaiset ette tuhoaisi maailmaa.

Tänään ymmärrämme paremmin, että USA:n viimeöinen terroristiteko tulee vaikuttamaan ainakin seitsemänteen sukupolveen asti. Amerikkalaisia tullaan tappamaan ja vihaamaan vuoteen 2200 saakka pelkästään Qassim Suleimenin muiston tähden, ja itse asiassa se on hyvä juttu, koska maailma olisi rikki, jos vain yksi valtio saa mielin määrin sekaantua kaikkien muiden maiden sisäisiin asioihin. Koska kaikki amerikkalaiset ovat pelkästään nimikristittyjä, niin kehottaisin heitä lukemaan edes raamattua ilman olan takana kuiskivaa pirua.

Edellisessä jutussani (Trump tilasi pizzaa Iranista) kerroin, että valtion johto ei voi olla viisas, jos se jollakin tavoin sekaantuu muiden valtioiden sisäisiin asioihin. Jopa kehitysapu on sekaantumista yksittäisen kansakunnan evoluutioon kivikaudesta sivistykseen. Kehitysapu, olkoon se aseita, almuja, ruokaa tai vessoja, on aina toisen valtion kehityksen jarruttamista. Jopa suvaitsevaiset julistavat, että kaikki ihmiset ovat yhtä älykkäitä, joten jo se sanoma pitäisi oikein ymmärrettynä olla tulppana kaikenlaisille toisiin valtioihin meneviin "avustuksiin". Toisen maan avustaminen todistaa kiistatta, että avustaja pitää kaikkia toisen maan kansalaisia idiootteina.


Iranin johto varmasti ymmärtää, ettei se pysty juurikaan torjumaan USA:n uusimpia ohjuksia. Hyvin luultavaa on, että Iran on alkanut siirtää ja turvata tärkeimpiä sotilaallisia saavutuksiaan. Iran kaivaa parhaillaan yhä pidempiä luolia vuortensa uumeniin, jonne eivät yllä edes kaikkein köyhimmät uraanikärkiset ohjukset. Samoin ajatolla on soittanut tänään jo ainakin kerran Putinille ja Putin on luvannut Iranille uusimpia torjuntaohjuksiaan, mutta Venäjä ei vielä tiedä, miten ne saisi Iraniin ilman, että Israel tuhoaa ne. Saudi-Arabia myötäilee USA:ta, mutta velkeilee sen selän takana. Myös Pohjois-Korea tulee liittymään USA:ta vastaan. Ainoa manner jonka on pakko jäädä USA:n asehullujen kaveriksi, on EU, vaikka samaan aikaan USA sekaantuu mielipuolen tavoin EU:n sisäisiin asioihin.

Kiina ja Venäjä estävät USA:n päätöslauselmat Irania vastaan. EU ei pysty esittämään mitään konkreettista, koska sen poliitikot ovat julkisesti nimittäneet islamin rauhanuskonnoksi, josta johtuen poliitikot eivät uskalla ärsyttää Euroopassa jo oleskekevia miljoonia maltillisia muslimeita. Turkki ei enää liiemmin kunnioita Natoa; USA ei saa apuja Turkilta. Japanissa ei ole muslimeita johtuen sen viisaasta maahanmuuttopolitiikasta, joten USA joutunee yksin häviämään sotansa Irania vastaan.
Jos USA ja/tai Israel ei käytä ydinaseitaan Irania vastaan, niin tulos on selvä; USA häviää, jolloin häviää myöskin kristillinen länsi, sillä sen jälkeen muslimit suvaitsevaisten avustuksella marssivat Viinin porteista sisään Eurooppaan, jolloin kolmas ja viimeinen maailmansota on alustettu. Jos USA häviää Iranille, se tietää Israelin loppua, jos Israel ei käytä Negevin autiomaassa testattuja atomiaseitaan. Israel joutuu tuhoamaan  jokaisen arabimaan pääkaupungit säilyäkseen elossa. Mordechai Vanunu viruu edelleen Israelin vankilassa, joten olisi historiallinen oikeus, että hän saisi tietää, miten Israel tuhoutui yhdessä kaiken sivistyksen myötä.

Iranin todennäköisin vaihtoehto tehdä kostoisku USA:ta vastaan on lähettää viesti USA:ssa asuville iranilaisille ja alkaa kouluttamaan uusia lentäjiä, jotka eivät tiedä, miten lentokoneella laskeudutaan. Terrorismi on sotaa siinä, missä ampumahaudatkin.

USA on käynyt terrorismista sotaa jo lähes parisataa vuotta. Kaikkein pahinta jälkeä USA sai aikaan Vietnamissa, jonka maaperän USA saastutti sadoiksi vuosiksi eteen päin. Silti ja juuri siitä syystä Vietman voitti USA:n.
USA:n seuraava terroristinen isku Irania vastaan saa miljoonat muut iranilaiset huutamaan kuolemaa USA:lle. Sen jälkeen on täysin selvää, että Iranista tulee toinen valtio, joka voittaa USA:n, mikäli Trumpista ei tule toista Trumania. Onneksi historia toistaa itseään aina siellä, missä tyhmyys on saanut vallan. Maailma olisi rikki, jos typerät poliitikot pystyisivät tekemään viisasta politiikkaa.

En toivo maailmaan rauhaa, koska Jeesuksen tuomaa miekkaa ei vieläkään ole löydetty, ja niin ollen Jeesuksen miekka kylvää edelleen tuhoa, joka on hyvä juttu. Myös sotien uhrit ja ja niiden typerät aloittajat ovat vain maan matosia:
b, 14.11. 20915: Jeesuksen miekka-Terroristit rauhanuskovina.
Historia ei lopu ennen kuin viimeinenkin tyhmä on kohdannut loppunsa.
Rauhan aika ei ole mahdollinen, jos maailmassa on yksikin tyhmä poliitikko.

Oli hyvä juttu, että USA aloitti tyhmyyden poiston maailmasta salamurhaamalla raukkamaisesti iranilaisen kenraalin, mutta vielä parempaa olisi, kun USA:n poliitikot tekisivät jimjonesit.

b, 26.2. 2008: Sibil Edmonds.
US-Blogi, 16.11. 2011: Pullopostia uppoavasta Lännestä.
b, 2.1. 2019: USA on kiusaajavaltio ja Suomi osallistuu kiusantekoon.
b, 19.4. 2018: Miksi USA kapinoi laillista esivaltaa vastaan?
b, blogilabel: CIA.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Otetaan historian aikajanasta pois yksikin nero, niin sivistys olisi satoja vuosia jäljessä. Otetaan politiikasta pois kuka tahansa suurvaltapoliitikko, niin maailma olisi tuhansia vuosia edistyneempi.
Einsteiniä ei voi korvata, mutta diktaattorit voitaisiin korvata vaikka Pihtiputaan mummolla ja tulos olisi suunnattomasti parempi. Yksikään poliitikko ei ole korvaamaton, mutta jokainen nero on korvaamaton. Miettikää sitä, saatanat!

Brainleak kirjoitti...

On kiistaton totuus, että ilman neroja poliitikot voisivat julistaa ainoastaan kivisotia ja heitellä toisiaan kivillä.
Herra presidentti Donald Trump voisi ihan oikeasti miettiä sitä, miten suunnattoman paljon monimutkaisempi ja edistyneempi on esimerkisi Twitter-sovellus kuin hänen typerät puheensa. Yksikään poliitikko ei tajua hölkäsen pöläuystä siitä tekniikasta, jolla he pystyvät suoltamaan pelkkää paskaa.
Olen varma, että yksikään poliitikko ei pystyisi keksimään edes mekaanista kirjoituskonetta, mutta siitä huolimatta poliitikot katsovat, että heidän pitää saada etuoikeutettu asema siitä hyvästä, että he verottavat kirjoituskoneiden valmistajia ja niiden käyttäjiä.