keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Haluan takaisin Persian aikakauteen.

Kuten haluan Impivaaralaisuuden takaisin, niin sanon, että en tykkää siitä, mitä on tehty Persialle.
Daily Mail, 30.1. 2017: Fascinating photos reveal life in Iran before the revolution.
Olen melko varma, että iranilaiset oppisivat persialaisiksi yhtä lyhyessä ajassa, mitä he oppivat muslimeiksi. Vain suvaitsevaisten rustaama laki uskonrauhasta estää iranilaisia palaamasta länsimaalaisiksi. On tietty vaikeaa vaihtaa uskomuksiaan, kun ympärille hilluu miljoona suvaitsevaista, jotka ylistävät rauhanuskontoa.
SK, 7.1. 2020: Korruptio arabimaissa yhä laajaa – ”wastaa” käytetään niin lääkärissä kuin työelämässä, myös seksillä kiristetään.
Persia olisi enemmän nykyaikaa kuin nykyinen Iran. Toivottavasti tämä Kolmannen Maailmansodan kenraaliharjoitus johtaisi edes siihen välitulokseen, että saisimme Persian takaisin. Lopullisena tavoitteena on saada Suomi takaisin suomalaisille, jotta olisimme taasen maailman valo.

Suomalaiset ovat muinaisten assyyrialaisten  jälkeläisiä:
HS, 13.21. 2019: Suomen kieleen on tullut vaikutteita yllättävästä suunnasta – moni sana on jäänne kohtaamisista indoiranilaisten kanssa.

Urantia kirja kertoo muinaisista kansainvaelluksista ja tiede on jo paljolti saanut selville yhdenmukaista tietoa kyseisen kirjan antaman ilmoituksellisen tiedon kanssa.


Google Books, 2017: Me Habirut Mahabharata.
Finsanity blog, 15.8. 2015: Silkkitien perustajat: suomalaiset muumiot Kiinassa.
Urantia luku 79: Andiittien leviäminen itämaihin.
Wikipedia: Tarimin allas.
YLE, 17.11. 2019: Äänisen saaressa säästyi Euroopan suurin kalmisto kaukaa kivikaudelta – arkeologian nykymenetelmät paljastavat yllätyksiä 8 000 vuoden takaa.
Tekniikan Maailma, 15.11. 2019: Muinaisten assyrialaisten valtakunta tuhoutui 2 600 vuotta sitten tapahtuneen ilmastonmuutoksen takia, kertoo tutkimus.

Tietysti toivon myös USA:n palaavan moraaliseksi toimijaksi, joka korkeimmillaan tarkoittaisi sitä, että se hoitaisi vain omia asioitaan ja lopettaisi tuon typerän demokratian vientiponnistelunsa. Järki on kuulemma tasaisimmin jakaantunut ihmiskuntaan, joten varmasti kukin kansa kehittyisi sivistyksessä, kun vain niitä ei uhkailtaisi demokratian tuonnilla.
b, 9.2. 2015: Ihmiskunnan tyhmyyskasvu demokratian syy.

USA ei näe oman maansa epädemokraattisuutta ja kansalaisten hätää, kun se etsii kissojen ja koirien avulla epäkohtia muista maista:
YLE,  Ulkolinja, 11.9. 2019: Köyhänä Amerikassa – yhä useamman keskiluokkaan kuuluvan elintaso on romahtanut:
"Yhdysvalloissa elää köyhyysrajan alapuolella 43 miljoonaa ihmistä. Köyhien määrä on kaksinkertaistunut 50 vuodessa. Kodittomia lapsia on 1,5 miljoonaa, mikä on kolminkertainen määrä 1930-luvun lama-aikaan verrattuna."
Donald J. Trumpin suosikkimedia, FOX News via Youtube, 20.8. 2019: Left Behind: Homeless Crisis in San Francisco.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Tiedonanto niin suvaitsevaisille, muslimeille kuin USA:llekin:
Ja minä kun en kumarra mihinkään suuntaan, vaan pystyssä seison ja kerron suorin sanoin jokaiseen ilmansuuntaan, miltä niiden paska haisee.

Brainleak kirjoitti...

Voi kuulostaa suvaitsevaisten korviin uskomattomalta, että sama porukka, joka halusi tuhota Persian 1960-luvulla, tuhosi samantien myös suomalaisuuden 2000-luvulla. Suomessa oli tuhansittain kiivailijoita, jotka huusivat kuolemaa Persian shaalile, Erkki Tuomioja mukaan lukien.
En taida olla väärässä, kun syytän myös Tuomiojaa ja muita nykyisiä poliitikoita tästä sodasta, sillä ilman Persian vihaajia Persia ei olisi muuttunut paskaläjäksi.

Vihapuhetta kaikkialla näkevät kijuvat ettei islamia saa arvostella, koska se on rauhanuskonto. Vieläkään poliitikot eivät halua nähdä totuutta, mutta se johtuu varmaan siitä, että heidän helppo elämä vihreällä oksalla maailman köyhien siivellä on siloittanut heidän aivonsa.
Talous Elämä: Nyt se on tutkittu: ihmiset tyhmenevät, koska älyä ei enää tarvita hengissä pysymiseen.

Brainleak kirjoitti...

Erkki Tuomioja oli 1960 luvun vihapuhuja ja katsokaa nyt, mitä hän sai aikaan.
Suvaitsevaiset ovat tuhonneet jopa satiirin: Nyt vihapuheeseen uskovat julistavat pyhää vihaa kaikkea erilaisuutta kohtaan:
YLE, 8.1. 2020: Satiirilaulu tarjouslihaa syövästä isoäidistä oli liikaa Saksassa – Yleisradioyhtiö poisti videon mutta ajautui kriisiin.
Facebook, 8.1. 2020.

Brainleak kirjoitti...

Persian tuhoaminen vihapuheella opetti ihmiskunnalle tämän:
Älä ikinä vihaa itseäsi parempia. Länsimaiden haukkuminen ja vihaaminen muuttaa länsimaat takapajuloiksi -- aivan kuten tapahtui Persialle.