perjantai 3. tammikuuta 2020

Trump tilasi lihaillallisen Iranista

Murhat ja selkäänpuukottaminen ovat poliitikoiden geneettinen  ominaisuus .
IL, 3.1. 2020: IL seuraa livenä: USA tappoi Iranin sotilaskomentajan raketti-iskulla – Iran vannoo kostoa.
IS, 3.1. 2020: Suomalaiseversti: USA käytti menetelmää, jonka se on yleensä liittänyt roistovaltioina pitämiin vihollisiinsa – ”Se tehtiin tietoisesti”.
IS, 3.1. 2020: Suomalaistutkija: Iranilais­kenraalin tappaminen vertautuu sodan­julistukseen – ”Iranin on nyt pakko toimia, tai se menettää kasvonsa”.

USA on maailmanhistorian petollisen valtio. Jo ennen intiaanisotia amerikkalaiset ovat tehneet sopimuksia sormet selän takana ristissä. Amerikkalaiset pääsivät laajassa mitassa nauttimaan sopimuksien pettämisestä vasta intiaaniheimojen kanssa. Sen jälkeen yksikään amerikkalainen poliitikko ei ole jättänyt tilaisuutta pettämiseen käyttämättä.

Näinä päivinä puolet amerikkalaisista katsoo inhoten presidenttiään. jonka sanotaan joutuneen Venäjän vaikuttamisen valtapiiriin, mutta samaan aikaan USA itse haluaa puuttua joka ikisen valtion sisäisiin asioihin. USA:n oppositiossakin varmaan tajutaan, miten typerää se on syyttää Venäjää muiden valtojen asioihin sekaantumisesta ja salamurhista, kun USA tekee sitä täysin julkijumalattomasti.

Amerikkalaiset luulevat olevansa kristinuskovaisia, kun päivänvalossa räjäyttelevät lennokeillaan ihmisiä, mutta kauhistelevat. jos joku tekee sitä iltahämärissä.

Sillä ei ole mitään väliä, kuka USA:n presidentti tekee jonkun sopimuksen, koska amerikkalaiset tietävät, että he saavat aina pettää mitkä tahansa sopimukset. Ei tuo Donald Trump mitenkään eroa muista pettäjäpresidenteistä.
Ihan pieni neuvo jokaisen valtion poliittikoille: Älkää ikinä sekaantuko millään tavalla minkään toisen maan asioihin. Pitäkää huoli vain siitä, että teillä on riittävä puolustuskyky minkä tahansa sotilaallisen hyökkäyksen armottomaan torjumiseen. Jokaisen valtion pitää kääntyä sisäänpäin ja pitää huolta ainoastaan omista kansalaistaan.
Minua ei häiritse tippaakaan USA:n 40 miljoonaa köyhää tai Afrikan tuhat miljoonaa. Jokaiselle maalle on annettu tarpeeksi viisautta, että se riittäisi poistamaan köyhyyden omasta maasta ja viisautta jäisi vielä ylikin. Mutta tyhmyydestä on ylitarjontaa, jos jonkun toisen valtion pitää huolehtia muista maista!
Henkisessä kehityksessä alempana olevaa kansaa ei tulisi kutsua viholliseksi, kun se saa kiven tilalle kalasnikovin. Hyökkääminen henkisesti alempana olevaa vastaan sillä tekosyyllä, että on ensin itse nimittänyt sen viholliseksi, on alentumista pelkän pedon tasolle. Sen vielä ymmärtäisin, jos Donald Trump olisi halunnut syödä Qassem Suleimanin illalliseksi, mutta tuo on pelkästään barbaarista jättää hänen maalliset jäänteensä muiden siivottavaksi.

Nyt on varmaa, että maailman islamisaatio tulee vain kiihtymään. Jopa ei-muslimit tietävät nyt, ettei USA:n kanssa voi tehdä aitoja sopmuksia, koska amerikkalaiset pettävät aina. Kuka tahansa, joka kirjoittaa kansansuosion saavia totuuksia USAsta, joutuu nyt katselemaan taivaalle, tuleeko sieltä raketteja niskaan: IS, 3.1. 2020: Suleimanin surma muuttaa Lähi-idän pelin säännöt - Kukaan ei ole enää turvassa.

Ottakaa huomioon, että USA ei ole uskaltanut tappaa Venäjän presidenttiä, koska sieltä tulisi takaisin oikeita raketteja. Ilman ydinaseita jokaisen maan poliittinen ja sotilaallinen johto on potentiaalinen raketti-iskun kohde.

Tämä Trumpin teko varmasti saa muut ydinasevallat miettimään, pitäisikö USA:han tehdä ehkäisevä isku. Putinkin varmaan nyt paremmin käsittää, ettei hänen kannata mitenkään alkaa neuvotella USA:n kanssa, joka on jatkuvasti rikkonut sopimuksiaan.

Maailmojen sota on vielä tulematta. Maailmojen sodan kaksi osapuolta  ovat Euraasia ja Amerikat. Vasta se sota on oleva sellainen, jonka taivaalliset sotajoukot keskeyttävät pienellä henkäyksellään.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Kun Euroopasta on tullut islamilainen kalifaatti, ja kun Venäjä on vehkeillyt riittävästi muslimien kanssa, niin aika alkaa olla kypsä viimeiseen sotaan.