tiistai 14. tammikuuta 2020

Kuninkaalliset jehovat maailman turuilla

Kuningassukujen kulttuuri muistuttaa hämmästyttävästi jehovantodistajien toimintaa; Jehojatkaan eivät halua kenenkään irtaantuvan jehovista.
Mitäpä kuninkaallisista kertookaan se, että he joutuvat pitämään kriisikokouksia, kun aikuinen (kuninkaallinen) ihminen haluaa elää omillaan? Jehovatkin joutuvat kriisiin joka kerta, kun joku ei haluakaan elää jehovana.
Tavallisen perheen vanhemmat ovat vain kiitollisia siitä, kun lapset aikuistuvat ja lähtevät maailmalle, mutta kuninkaalliset ja uskovaiset vaativat että heidän joukoissa pitää olla vain elättejä -- ja muut ovat alamaisia ja vääräuskoisia.
Näille Englannin kuningasjehovista lähtevillekin on jo ilmoitettu, että rahan tulo alamaisilta lakkautetaan, ja muutakin jehoville tyypillistä toimintaa on luvassa. Mainio juttu.

Ylipäätään kuninkaallisten toiminta on melko suoraan verrannollista uskovaisiin; Kuten jehovat haluavat olla mukana niiden 144 tuhannen valitun jokoissa, joiden uskotaan tulevaisuudessa määräävän kaikesta, niin samoin Buckinghamin valtakunnansalissa uskotaan, että Jumala on asettanut heidät hallitsemaan kaltaisiaan olentoja, joiden uskotaan olevan alamaisia.

Kanadalla ei ole varaa kuninkaallisista eronneisiin:

Daily Mail, 13.1. 2020: Canada 'offers to pick up Prince Harry and Meghan Markle's £500,000 security bill while the couple are in the country'.

HS, 14.1. 2020: Trudeau suhtautuu varauksella Harryn ja Meghanin elämään Kanadassa, pääministerin mukaan kustannuksista on vielä keskusteltava:
"Kanadaa mietityttävät etenkin herttuaparista koituvat kustannukset. Kenen rahapussin nyörit avautuvat, kun Harryn ja Meghanin tarvitsemia turvallisuusjärjestelyjä maksetaan?"

On se vaan hyvä, että rikkaat eivät pakene Suomeen; kehitysmaalaisten elättäminen sossun varoilla on paljon halvempaa.

Ei kommentteja: