lauantai 29. elokuuta 2020

En voi ymmärtää viisaita

 Aamusella julkaisin blogitekstin, missä oli tuore kuva väärinpysäköidystä autosta. Kun siihen joskus yhdentoista aikaan tuli vihdoin lappu tuulilasin pyyhkimeen ja kun yritin kerrtoa muille, että suurin virhe ei suinkaan ole siinä, että se on suojatien edessä, vaan siinä, että se on väärin päin pysäköity, niin muut alkoivat vängätä, että muualla Euroopassa on tehty niin jo vuosi kaudet.

Tiedän täysin hyvin, että Suomen pillipiiparilainsäätäjät katsovat, että he pääsevät helpommalla, kun sallivat Suomeen samat käytännöt, jotka muualla ovat jo maan tapa. Mutta nähtävästi yksikään muu ei ole tajunnut sitä vitsiä, että kun seurataan muita, niin joudutaan pahuuteen.

Tiedän tasan tarkkaan, että virolaiset parkkeerasivat autojaan miten huvittaa 1990 luvulta lähtien, ja samaan aikaan Helsingin päättäjät olivat niin typeriä kuin olla voi ja vain voivottelivat, että virolaiset ja venäläiset eivät koskaan maksa sakojaan, joten siksi heiltä ei kannata edes periä sakkoja.

Sitten vintti pimeni täydelliseti suomalaisilla päättäjillä, kun he huomasivat, että hehän voivat seurata muiden esimerkkiä ja sallia Suomeen saman käytännän, mikä muualla oli jo arkipäivää.

Satakunnan kansa, 3.12. 2017: Poliisi aikoo pakottaa virolaiset ottamaan kameravalvonnan sakot vastaan – Maksamattomista sakoista vain murto-osa saadaan perittyä.

Kuten huomataan, niin poliisit ja poliitikot ovat kiltisti seuranneet perässä jokaista, joka haluaa yhteiskuntaan vain sekasotkua. Luultavasti moni luulee, että autojen parkkeeraminen miten sattuu on kehitystä, mutta jokainen järjellinen ihminen tajuaa, että se on pelkkää yhteiskunnan hajottamista, kuten kaikki muukin nykyinen lainsäädäntä.

Nykyään on mahdotonta sellainen hallitus, joka johtaisi kehitystä inhimilliseen suuntaan. Joka ikinen hallitus Kekkosen kauden jälkeen vain nöyristelee noiden vitun hillujien pillin mukaan. Jokainen uusi laki lisää vain yhteiskunnallista levottomuutta ja sekasortoisuutta, koska nämä nykyiset vitun pillittäjät ovat fundamentaalisessa uskossa siihen, että nykyaikana lapset ovat jo niin geneettisesti kehittyneitä, ettei heitä tarvitse edes ojentaa mihinkään suuntaan, vaan lapset voivat mielin määrin komennella biologisia tai muusukupuolisia vanhempiaan. Mutta.

Muuan 2100 sivuinen kirja kertoo sivuillaan, että edes planeetta Maan ihminen ei voi mitenkään välttää henkisen ja aineellisen kehityksen polkua. Suvaitsevaisuudelle ja naisten ja lasten vapatutumiselle on ennalta määräitelty päätepiste, jonka jälkeen vasta voi alkaa ihmskunnan kehitys kohti selllaisia aikakausia, jolloin käskyjen ja lakien höllentäminen ei näy kuolintilastojen nousuna. Tulee aika ja se on nousussa, kun miehet ottavat takaisin sen, mikä heille luonnostaan kuuluu. Tarkoitan oiikeita miehiä.

Ei kommentteja: