perjantai 21. elokuuta 2020

Pahaa tarkoittavat poliitikot saavat mopoja

 Iltalehti, 21.8. 2020:  Näkökulma: Vihreiden poliitikkojen ”kaupallinen yhteistyö”: Hyvää tarkoittavat ihmiset saavat ottaa lahjoja vastaan?

Entäpä, jos hyvää tarkoittava ei ole tehnyt yhtään mitään työtä, niin onko hänen hyvällä tarkoituksellaan mitään yhteiskunnallisesti merkittävää? Ajatellaan vaikkapa Helkama-tehtaan hitsaria? Saako hän sähköpolkupyörän ilmaiseksi, koska luultavasti hitsareillakin on hyvä tarkoitus, kun he hikisinäkin hitsaavat savuisessa pajassaan?

Onko sähköpolkupyörä hitsarin hyvän tarkoituksen metalloituma?

Tai onko todella niin, että poliitikot voivat toivoa vain sellaisia lahjoja, joita ilman he eivät muutenkaan voisi olla? "Pakko saada tuo vekotin, mitäpä jos väittäisin, että minulla on hyvä tarkoitus?" Miten olisi esimerkiksi rulla paskapaperia? Kai vihreät poliitikot voisivat ihan hyvää hyvyyttään ottaa myös paskapaperit ilmaiseksi ja sitten Somessa he voisivat mainostaa, miten puhdas perseestä tulee kerta pyyhkäisyllä.

Tai mitäpä mieltä vihreät poliitkot ovat siitä, että he voisivat ihan hyvää hyvyyttään ottaa vastaan viiden centin T-paitoja, koska siinäkään lahjassa ei varmasti tarvitse millään tavoin miettiä sitä, millaisissa olosuhteissa ne T-paidat ovat tehty, kuten yksikään vihreä poliitikko ei ole koskaan käynyt Helkaman konepajan hitsausalissa kyselemässä, miten hyvää ne hitsarit siellä oikein tarkoittavat. Kun ihminen haluaa jonkun tuotteen ilmaiseksi, niin siinä hän esittää syvää vihaa ja inhoa tuotteen tekijää kohtaan. 

Ovatko verovaroilla elävät vihreät pohtineet, miten Helkama tehtaan hitsarit pärjäisivät, jos kaikki muutkin hyvää tarkoittavat saisivat sähköjopon ilmaiseksi? Motto:

Jos kannatat rahataloutta, niin silloin sinun on käytettävä omalla työllä ansaittua rahaa kaikkiin ostoksiisi. Olet surkea siivellä eläjä, jos vaadit, että vain muiden pitää maksaa hankintansa, jotta rahatalous edes joten kuten laahustaisi.

Vihreiden ideologian mukaan yhdelläkään työntekijällä ei voi olla hyvä tarkoitus, joka tekee työtä sen eteen etteen, että vihreä poliitikko saa ilmaiseksi valmiin tuotteen. Jopa vihreiden sähköavusteiset polkupyörät ovat tehty ilman hyvää tarkoitusta! Miten vähän järkeä ihmisellä pitää olla, että hän voi haluta omakseen tuotteita, joiden tekijät ovat tyystin vaille hyvää tarkoitusta? Yhtäkään Helkaman jopoa ei ole tehty hyvällä tarkoituksella, joka on täysin selvää, kun kun kuuntelee, mitä noi vihreät poliitikot oikein sekoilevat. Vihreiden ideologian mukaan vain se on kiistatonta, ettei yksikään fyysisen työn tekijä tarkoita työllään yhtään mitään hyvää; vain niin sanotut henkisen työn tekijät kuvittelevat omaavansa hyvän tarkoituksen, kaikilta muilta se puuttuu täysin. Poliitikoilla on kauhea määrä krääsää, joiden tekijät eivät ole koskaan tarkoittaneet mitään hyvää!

Vihreiden hyvyyden tarkoituksella on ilmi selvästi jokin arvoasteikko. Vain vihreää ideologiaa kannattavilla on hyvä tarkotus, mutta esimerkiksi Mersun liukuhihnan mutterin vääntäjältä sitä ei voida edes odottaa, mutta siitä huolimatta vihreä voi ihan viattomasti keskustella teollisuuspohatan kanssa, hitsareiden päiden yli, miten hemmetin hyvää vihreät tarkoittavat, kun he puhuvat, että vain hyvää tarkoittaville voitaisiin antaa kaikkien hikipajojen tuotteet ilmaiseksi.

Tuskimpa vihreiden poliitikko edes ajatteli Helkaman hitsareita, kun hän kyseli Helkaman johtajalta, miten hienoa olisi, jos sellaiselle annettaisiin ilmaiseksi hikisen hitsarin hitsaama sähköjopo. Vihreät poliitikot voisivat kysellä hyvyyden tarkoitusta vaikka vihreiden vessojen siivoojilta.

Huomataan, että vihreät ovat nousseet operoivan theta asteikolla tasolle yksitoista. Sinne ei kuulu mitään, mitä tavalliset työläiset ajattelevat tai tarkoittavat. Vihreät ovat luokkayhteiskunnan kliimaksi. Sen korkeammalle tavallisen tallaajan tasolta on enää mahdotonta nousta

Ei kommentteja: