lauantai 29. elokuuta 2020

Nuoret ovat edelleen villi-ihmisiä

Minä en  ole yllättynyt nuorten kurittomuudesta. En siksikään, koska minulle on siunaantunut lapsuuden kurin myötä ymmärrystä, jota käyttämällä pystyn helposti ajattelemaan, ettei ihmisessä ole viimeisen 20000 vuoden aikana tapahtunut mitään niin suurta geneettistä hyppyä kohden enkelimäisyyttä, että nykyään nuoret pystyisivät järjelliseen elämään ilman oppia ja kuria.

 IS, 29.8. 2020: Yksi ryhmä erottuu karulla tavalla törkeissä liikenne­turvallisuuden vaarantamisissa – ylikomisariokin hämmästyi.

Olemme lähes vapaassa pudotuksessa takaisin puuhun. Päättäjämme ovat niin hyvin koulutettuja, että he ilmeisesti ihan vilpittömästi uskovat ihmislapsen pystyvän järjelliseen elämään ilman mitään kuria. Päättäjät ovat viime vuosina tehneet tasaisesti sellaisia muutoksia lakeihin, jotka edellyttäisivät ihmislajilta yli-ihmisyyttä. Liikennelakiinkin saatiin aikaan muutos,  joka näkyy kaduilla yhtenä sekamelskana. Poliisitkaan eivät enää välitä väärinpysäköinneistä, koska niitä tapahtuu kaikkialla.

Päättäjät eivät saa kuriin edes vapun viettäjiä tai kaiken maailman kellujia ja hetkujia, vaan heidänkin paskat pitää siivota rehellisten työtätekevien ihmisten rahoilla.

Hyväuskoisuuden raja tulee vastaan viimeistään silloin, kun vihervasemmisto kaikessa ajattelemattomassa hyväuskoisuudessaan antaa äänioikeuden murrosikäisillekin.

Sen jälkeen päättäjiksi tulee yhä suuremmasta ymmärtämättömyydestä kärsiviä, jotka luulevat olevansa suuriakin enkeleitä jakaessaan toisten taskuista raha-avustuksia vapaan kasvatuksen saaneille, jotka ovat avun tarpeessa  vain siksi, ettei heiltä  ole vaadittu järkeä eikä kuria.

Lainaus: "Äänioikeus saavutetaan kahdenkymmenen vuoden iässä, oikeus ilman vanhempien suostumusta tapahtuvaan avioliiton solmimiseen saadaan vasta kahdenkymmenenviiden vuoden iässä, ja lasten on kolmekymmentä täytettyään lähdettävä kotoa."

b, 22.8. 2020: Lukiolaisilla on sian aivot.

PS. Olen sitä mieltä, että yhden äänen äänioikeus tulisi antaa kaikille luku- ja kirjoitustaitoisille, mutta ansioituneille pitää ehdoitta antaa enemmän äänioikeutta, koska muutoin typeryys voittaa.  Hyväuskoiset poliitikot ovat vastuussa kymmenien nuorten kuolemista pelkästään tänä vuonna.

Nämä nykyiset esimerkit lakiin tehdyistä muutoksista eivät olisi olleet mahdollisia kehittyneemmässä äänestyskulttuurissa. Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus ei ole mitään Jumalan sanaa, johon ei saisi tehdä muutoksia.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Tiedättekö, mistä tietää, että kuritus auttaa lasta kasvamaan aikuiseksi?
En minäkään sitä tiedä.

Tiedän vain sen, että jos en olisi saanut remelistä ja vitsasta lapsena, niin en taatusti olisi tässä viisastelemassa muille. Olisin korkeintaan vapaan kasvatuksen saanut hyssykkä, joka uskaltaisi korkeintaan väkijoukon mukana hakata mummuja ja polttaa autoja ja rikkoa ikkunoita, joiden seurauksena voisi hyvinkin päästä poliitikoksi, kun vain osuisi oikeaan poliisin maijaan.

On erityisen huomattavaa, että kuria vaille jääneet haluavat muidenkin kasvavan kuritta, eikä sellaisilla riitä muuta kuin vihaa niitä kohtaan, jotka vaativat ihmisiltä omaa vastuullisuutta.

Vapaan kasvatuksen saanut kakara ei pysty ymmärtämään elämää, jollei hän koe itse elämän kuritusta. Nykyaikana liian moni kakara välttyy elämän todellisuudelta, koska vihervasemmiston kädet yltävät yhä syvemmälle rehellisten ihmisten taskuihin.