perjantai 21. elokuuta 2020

Vain diktaattoreilla on hyvä tarkoitus

 Historiasta me tiedetään, että kaikkein kiihkeimmin hyvää tarkoittavat ovat diktaattoreita. Diktaattorit saavat kaikki ilmaiseksi ja diktaattorit katsovat, että heidän asemaansa kuuluu ottaa vastaan lahjoja. Ihminen ei varmastikaan tuntisi olevansa diktaattori, jos hän ei saisi kaikkea ilmaiseksi.

Kun vihreät julistavat, että hyvää tarkoittavilla on oikeus ottaa vastaan lahjoja, niin jo siinä lauseessa he ovat ilmaisseet haluavansa yksinvaltiaiksi. Mikään ei voi olla niin selvää, että vihreät täysin julkisesti ovat julistaneet, että vain heillä on hyvä tarkoitus, johon kuuluu lahjojen vastaanotto-oikeus. Vihreiden ajatusmalli on kuin suoraan Valkoisesta Talosta tai Kremlistä tai mistä tahansa, missä diktaattorit elelevät leveästi lahjojensa ympäröimänä.

Yksikään diktaattori ei salli lahjanotto-oikeutta alamaisilleen, koska alamaisilta puuttuu hyvä tarkoitus. Oikea johtaja kokisi kunniaansa loukatun, jos hänen pitäisi maksaa jostakin. Lahjaan sisätyy aina kunniakulttuuri.

Sosialistiseen ideologiaan sisältyy automaattisesti kyky haluta diktaattoriksi. Verovaroilla elelevien tahto hyvään on aina siinä, miten syvällä heillä on käsi toisen taskussa. Kaikki maailman julmimmat ja kaikkein eniten hyvää tarkoittaneet diktaattorit ovat ensin olleet sosialisteja tai muuten vaan elelleet valtion jauhoilla.

b, 21.8. 2020: Pahaa tarkoittavat poliitikot saavat mopoja.

Ei kommentteja: